Potpisani dres Lionela Mesija
Potpisani dres Lionela Mesija

Od Mesijevog i Ronaldovog dresa sa Mozzartovih aukcija – 2.400.000 dinara "para Gavrilo"!

Vreme čitanja: 2min | čet. 13.05.21. | 15:47

Posle potpisane Juventusove sedmice, prodata i Barsina desetka za 1.100.000 milion dinara. Mozzart najavljuje nove licitacije

Od Ronalda i Mesija - 2.400.000 dinara idepara Gavrilo“! Ova posveta je napisana na dresovima dve najveće svetske zvezde, koje je Mozzart stavio na humanitarne licitacije, a u fond za lečenje osmomesečne bebe iz Kragujevca stiže još oko 20.000 evra. Juventusova sedmica sa potpisom Portugalca prodata je za 1.300.000 dinara, a potom i Barsina desetka sa Leovim autogramom - za 1.100.000

Najskuplji lek na svetu, odnosno terapija za spinalnu mišićnu atrofiju od koje mali Gavrilo Đurđević boluje, košta čak dva i po miliona evra, a neophodno je da se prikupi još oko 800.000 evra. Zato će kompanija Mozzart i u narednim danima nastaviti da organizuje licitacije.

Izabrane vesti

Velika humanitarna akcija počela je u aprilu, posle meča Srbija – Portugalija, u kvalifikacijama za Mundijal. Iznerviran zbog poništenog gola, Ronaldo je u besu bacio kapitensku traku na travu Marakane, a ona je dospela u ruke vatrogasca Đorđa Vukićevića, koji ju stavio na Limundo uz pomoć organizacije Zajedno za život.

Mozzart je pobedio na licitaciji sa ponudom od 7.500.000 dinara, a potom su se samo nizale nove aukcije. Prvo su srpski reprezentativci Stefan i Aleksandar Mitrović ponudili svoju opremu sa čuvenog meča, a vest o Gavrilovoj borbi ubrzo je stigla i do samog Ronalda.

Kapiten evropskih šampiona čuo je da je slučaj „traka“ imao humanitarni odjek i da je tada u fond otišlo 64.000 evra. Bilo mu je drago da je od tog celog događaja na kraju ispalo nešto veoma lepo i odlučio je da pošalje svoj potpisan dres sa posvetom za novu licitaciju.

“Para Gavrilo”, zaorilo se planetom, a fudbaler Barselone Miralem Pjanić se postarao da važna poruka stigne i do Mesija.

Lionel se pridružio velikom rivalu Kristijanu u borbi za Gavrilovu pobedu, a iz Mozzarta poručuju da će se ta timska igra na humanost nastaviti i u narednim danima.


tagovi

Lionel MesiGavrilo Đurđević

Obaveštavaj me

Barselona

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara