(©MN Press)
(©MN Press)

Od Moce se opraštaju i KK Partizan, Zvezda, FSS

Vreme čitanja: 2min | pet. 03.12.21. | 16:28

Pišu o njemu svi mediji u regionu, u Grčkoj, Rumuniji...

Kakav je bio čovek, a onda fudbaler, Momčilo Vukotić dovoljno govori činjenica da zbog njegovog odlaska tuguju danas i Partizan i Crvena zvezda i košarkaši, Fudbalski savez...

KK Partizan je na tviteru objavio oproštaj od Moce Vukotića.

Izabrane vesti

Moco, neka Vam je večna slava i hvala na svemu što ste učinili za Partizan i naš sport“.

Iako su bili ljuti rivali na terenu, Crvena zvezda je poslala poslednji pozdrav jednom od najvećih igrača u istoriji Partizana.

Legendarni fudbaler Partizana Momčilo Moca Vukotić preminuo je danas u 72. godini života. Bio je veliki rival, ali ćemo Mocu pamtiti kao velikog gospodina i viteza na terenu! Fudbalski klub Crvena zvezda izražava najdublje saučešće porodici i prijateljima“.

Od legendarnog asa oprostio se i Fudbalski savez Srbije.

Legendarni fudbaler Partizana i nekadašnji reprezentativac naše zemlje Momčilo Moca Vukotić preminuo je danas u 72. godini. Fudbalski savez Srbije izražava najiskrenije saučešće FK Partizan, porodici i prijateljima Momčila Vukotića“.

O odlasku Moce Vukotića pišu danas i grčki mediji, jer je u toj zemlji trenirao više klubova, među kojima i PAOK, a javljaju i rumunski portali, pošto je u našoj susednoj zemlji vodio Farul iz Konstance.

Mediji iz regiona praktično svi, od Vardara do Triglava, javljaju da je preminuo legendarni as Partizana i jugoslovenskog fudbala. 


tagovi

FK PartizanMomčilo Vukotić

Obaveštavaj me

FK Partizan

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara