Komentari na vest

Odbijena ponuda Zvezde za Erakovića bila je od Krasnodara - 6.500.000 evra

G

Gostoooo

pre gotovo 2 godine

To je bas malo bar jos toliko i puna kapa.
m

mikan_zec

pre gotovo 2 godine

Ekipa koja komentarise mora da potrazi u rjecniku sta znaci rjec Odgovornost. Odgovorno ponasanje znaci da kad lupas kao Maksim po diviziji i ispostavi se da nisi bio u pravu i tako pet sest puta, odmoris malo od komentarisanja i sirenja iskljucivo negativnosti.
J

Jacimovic

pre gotovo 2 godine

Postoji logika zato sto mi nemamo dokaz da je dosla zvanicna ponuda od Krasnodara od 6.5 miliona evra i 50 % od naredne prodaje! Moze Zvezda reci da je dosla ponuda od 20 miona evra i da je odbijena! Treba tu ponudu za kupovinu igraca da pokazu javnosti! NPR! Prije nekoliko godina odbijena je ponuda za Veljka Nikolica od 5 miliona evra od tima iz MLS lige navodno i mi treba da povjerujemo! Pokazite papir kao dokaz da je stigla ponuda u tom iznosu i da je odbijena,samo tako mozemo znati da je tacna i istinita a ne nabijanje cijene igracu!
G

Godzila

pre gotovo 2 godine

Svašta čovek može da pročita ovde.
L

Lik iz klake

pre gotovo 2 godine

Ostavi mail ovde da ti terza posalje. Kakvi ste vi genijalci cuj zvanicna dokumenta I prepiske da se objavljuju...
P

Pobeda je resenje

pre gotovo 2 godine

Ako odigra jos malo u Zvezdi i pokaze se dobro lako moze da se proda za 40,50 miliona evra u Real Madrid i da igra startnu postavu tamo.
P

Pedjahn

pre gotovo 2 godine

Ahahahaha
g

gosttt

pre gotovo 2 godine

Iz zvezde nikada niko nece otico za vise od 15 mil ,razlog sto hrvati imaju bolje poslovanje jeste sto su pripadnici eu i to im dize cenu bar 50% jer se igraci iz eu ne smatraju kao stranci,zato je dinamo malo malo i uzimao za nekog 20-30+ miliona….ili za nekog nebitno igraca koji sedi na klupi uzmu 10 kiliona…
G

Gost@gosttt

pre gotovo 2 godine

Dragi @gosttt, mani se te priče jer to nije istina. To što ti pričaš su to servirali zna se ko jer ne mogu prodati falš igrače. Ti bi sada prodao Golebeljića ali nebi Ivanića, ok svako pokušava da se pojača, ali nisam to hteo da kažem nego- Traži se kvalitet. Kako je moguće da dođe do transfera Vlahovića na +80M€, a ima srpske papire? Prvo Dinamo je dobro prodavao i pre nego je postao deo EU! Pogledaj samo transfere Modrića, Kovačića, Lovrana,Ćorluku i sl… Drugo, Kada Dinamo proda igrača, retko koji igrač se “Slabo snađe” i onaj koji ga je kupio je zadovoljan sa njim i dobro ga unovči, kasnije traži novog igrača opet od Dinama jer je zaradio. A pogledaj Pavkovića iz partizana ili Radonjića otišao iz Zvezde , neće više Monako tražiti igrača od Zvezde.. Treće Dinamo ne kupuje istog tog igrača za upola manje novaca i da kaže “dobro smo trgovali-prava Mađija”, i nema više transfera ni u Kinu, a nakon Degeneka čini mi se ni među Arape. Razmisli prijatelju svojom glavom, nije sve onako kako ti neko servira .
g

gostttt

pre gotovo 2 godine

i na kraju ce da prodje kao Gavric oticice besplatno...
V

Vanja Grubač

pre gotovo 2 godine

umesto da Tvorza sačeka svetsko prvenstvo pa da ga vidi neki veći klub naprabio tal sa Zenitom..
M

Mile Tosic

pre gotovo 2 godine

Realno decko vredi duplo vise.
J

Juuuu

pre gotovo 2 godine

Za te pare mogu kupiti stopera iz serije A npr. Milenkovica a ne priucenog decka nasis oranica,uz duzno postovanje .pozz
C

CaleB pravi

pre gotovo 2 godine

6,5 milki za Seja Kalaca ??? Jeste li sigurni ??? Sto se mene tice, dzak krompira i kilo pasulja - dovoljno da ide....nema problema, kad ste vec vratili "supersonicnog" djeda.
M

MANOL0

pre gotovo 2 godine

Sto se tebe tice ? Ali posto se tebe ne tice a ti si samo jedna recenica u komentaru,cemu onda recenice tvoje postojanje ? Mozda kad bi evoluirala u slozenu recenicu bi privukla paznju drugih recenica ? Mozda ovu moju.
Y

Yolo87

pre gotovo 2 godine

tvoj RIKARDO jos u Chupinom dzepu
G

Gost123

pre gotovo 2 godine

Trebali su prihvate ovo,bolju ponudu nece dobiti za njega
L

Loznica

pre gotovo 2 godine

Konačno pametna odluka dečko igra kao lud,još godinu da ostane i uzeti 15 Milki,konačno smo u poziciji da ne prodajemo za sicu bravo za terzinja
J

Južni potok

pre gotovo 2 godine

Vidiš da se čeka Zenit sa ponudom od 10-12 miliona EUR. To će biti jedino ako će kroz gasnu formulu morati da poraste cena gasa za građane i privredu u Srbiji da bi se nadoknadio taj iznos.
G

GostIgi88

pre gotovo 2 godine

15 Milki? Mislis na Milka čokoladu? Pa taman toliko vredi. 15 Milka čokolada. I to one od 100grama.
M

Mutommbo

pre gotovo 2 godine

Šteta je prodati ga sada ako igramo LŠ. Mi nemamo tako brzog štopra kao što je Eraković. Opet kada su u pitanju prekidi i vazdušni dueli, on nije toliko dobar kao Milunović. Sa druge strane sve dok imamo Erakovića u postavi Leković će biti na klupi. Nisam za to da ga daju sada, ali ako igramo LŠ i sledeće sezone, možemo tokom ove afirmisati i Lekovića, tu je i Đurić za proleće ili sledeću sezonu. Ne može i pare i jare u isto vreme. Ako ne uđemo u LŠ i igramo LE, treba ga pustiti za iznos od 10M+.
C

CaleB pravi

pre gotovo 2 godine

A mozda mozemo i tebe da afirmisemo umesto Lekovica ? Ne verujem da si nesto losiji od njega.
C

Chups

pre gotovo 2 godine

A ko će da ti da 10+ miliona EUR za superligaškog igrača.
N

NAJVEĆI ZVEZDAŠ IKAD (ONAJ PRAVI)

pre gotovo 2 godine

Eraković igra sve bolje i bolje,,,, ako ima pameti, Erakovića treba ostaviti da odigra još najmanje dva ciklusa LIGE ŠAMPIONA, mlad je, ima vremena a vidim da se injemu ne žuri. Odlazak u Rusku ligu u ovakvim okolnostima bio bi katastrofalan za njegovu karijeru,,,, sačekati još dve sezone a onda bez problema odlazak u LIGU PET, za najmanje 15 miliona evra. Da podsetim sve, na katastrofalnu prodaju Joveljića za bednih 4 miliona evra, posle možda samo 20 utakmica za prvi tim Da je sada u Zvezdi, da je bilo pameti umesto alavosti, i da se bar malo pokazala iskrena pažnja za Zvezdu i Zvezdaše,, a i za Joveljića, danas bi Joveljić koštao 20 miliona evra.
z

zapad

pre gotovo 2 godine

da vredi otiso bi na zapad za 10 mil.a ne licitacija brace rusa. Vec vidjena zabava za decu
Г

Гост Зрењанин

pre gotovo 2 godine

Чак и богати Руси 10 милиона не дају из забаве
J

Jacimovic

pre gotovo 2 godine

Ovo je samo nabijanje cijene! Zenit nudio 7 miliona evra,sad Krasnodar 6.5 miliona evra a uprava trazi 12 miliona evra! Realno ako dobijemo 5 miliona evra bice odlicno!
v

v1ad

pre gotovo 2 godine

Sam kazes da je Zenit nudio 7 a Krasnodar 6.5 miliona a onda kazes da ce biti srecni ako dobiju 5. Jel postoji nesto sto se zove logika u tvojoj glavi?
Ž

Žerac LeCZ

pre gotovo 2 godine

Što oni misle da za 6500000 dobiju dva igrača, e pa ne može. Još od finala kupa Rikardo je u džepu od Erakovića (a dokaz za tu su prva tri kola prvenstva gde se nije ni video na terenu) tako da je logično da idu u paketu.
G

Gost122

pre gotovo 2 godine

Pa ti kao da je levandovskog ili benzemu stavio u dzep a ne rikarda koji je dao golove u nasoj ocajnoj ligi,decko jos nista nije uradio nema 50 utakmica u profi fudbalu

Bürgermeister

pre gotovo 2 godine

Ma Rikardo je na nivou Intera, Barse i Celzija.
K

Kuk

pre gotovo 2 godine

Ako je vredijo pavlovic 10mio onda ovaj momak vredi 20mio
3

3x3

pre gotovo 2 godine

Ko zna koji po redu kog nisu dali za 5+ miliona a onda sledeće godine ga prodaju za 1-1,5 milona.
S

Saravara

pre gotovo 2 godine

Zato što je ta ponuda postojala samo u medijima.
G

Gostpfc

pre gotovo 2 godine

Da vredi prodao bi se za više.

Bojank91

pre gotovo 2 godine

Niti će igračima u skorije vreme karijera bitno napredovati u ruskoj ligi niti će iz te lige odlaziti za ozbiljan novac.
G

Gost333

pre gotovo 2 godine

Prvo treba da pratite izjave Mrkele pa onda da komentarišeje. Nebitno koji je klub nešto ponudio, on je rekao "odbili smo ponudu za Erakovića", ali to je samo fora za naslov teksta. A onda ako pročitate tekst kaže da ga "neće prodati do kraja kvalifikacija" , što je potpuno druga stvar, naravno. To znači da će odigrati još 2 ( nadamo se 4 ) utakmice i ide prodaja. Tako da, ne frljajte se ciframa u ponudama ili pak da ga neće prodati i to do kraja avgusta i to je to. Sve ostalo je Mrkelina igra reči. Pozdrav svima.
H

Hesler

pre gotovo 2 godine

Sa 12 pala na 6....sve što bude preko 3 extra
H

Herakle

pre gotovo 2 godine

Liga Evrope i da bude medju 22 na Svetskom ide za 15 miliona. Uz malo bolji rezultat reprezentacije ide i za vise. Napredovace i otici ce jos spremniji i bice i njemu lakse Ne znam cemu zurba oko njega ovo leto, jedino rizik od povrede pa daj brze bolje
N

Neko iz ..

pre gotovo 2 godine

Prodati ga što pre, dok ne provale kolika je kiksara.
G

Gostivoje

pre gotovo 2 godine

ljubomorni neka su im uzdasi......
M

MONEY

pre gotovo 2 godine

A kolika je koverta za Don Terzinja.
1

10-15.mil

pre gotovo 2 godine

BRAVO ZA UPRAVU STO SU ODBILI,BEZ 10-15.MIL NE RAZGOVARATI U OPSTE O PRODAJI!
Z

Zaboravio si

pre gotovo 2 godine

da kažeš U INAT DUŠMANIMA.
V

Voša NS

pre gotovo 2 godine

Da je dobar dobar je, a da se dr fudbala odrice novca ne postoji nikakva sansa, on bi ga odmah pustio da su u pitanju ti milioni.
Г

Гроцка

pre gotovo 2 godine

Продаја једног Ераковића покрива плату једног играча носиоца, а имамо их неколико. Треба нам годишње 5-6 Ерака само за део плата. Да је циљ освајање лиге шампиона па уреду. Звезда лагано узима титулу ове године а нема услове за висок пласман у ЛШ те не видим разлог пумпања плата искуснијим играчима. Када се подигне плафон плата, јако тешко је то спустити. Зар није логичније спремати и уводити нове снаге? Ове 2 године је прилика да се Звезда извуче из дугова ал чини ми се неће бити тако.
l

lol12

pre gotovo 2 godine

Prodaja Erakovica ce pokriti platu startnih 11 i jos ce da ostane,ne znam kakva ti je racunica da neko u Zvezdi zaradjuje 10 miliona evra?
L

Lopi

pre gotovo 2 godine

Prave od njega zvezdu...imalo je takvih štopera ...Jovanovića, Ćosića, Savića...s sada su na SOS u emisiji gde su šta rade...
B

Branko Prpa

pre gotovo 2 godine

Ma vazi brt. za tri bi ga dao, trepno nebi. gistro odbili. oce 12 miliona? Mozda rubalja tebra

biancorosso

pre gotovo 2 godine

Ljudi on sigurno ide do kraja prelaznog roka, samo se čeka da vidimo da li idemo u LŠ ili LE. Od toga zavisi i visina izlaznog transfera. A dolazi Maksimović sigurno na desnom boku, raskinuo je ugovor sa žabarima....
t

tenkista

pre gotovo 2 godine

Je l' u kompletu sa leopard trenerkom je 6.5 miliona?
g

gunnersi

pre gotovo 2 godine

50% od naredne prodaje moze biti preozbiljna cifra. Da su uzeli 6.5 i da se proda jednog dana za 20 milki vise bi se oparili nego da uzmu instant 10 od zenita. Pa cak i xa 10 da se proda ubuduce, uzmu 5.
J

Joksa1986

pre gotovo 2 godine

Koji je to igrac iz Ruske lige negdje otisao za 20 miliona evra ??? Da su ponudili 10 miliona i 50 posto pa OK, ili da su ponudili 12 miliina i 20 posto pa OK vec 6,5 i 50 posto procente sto znaci da ga oni vec cijene u pocetku 13 miliona, tako da realno je u potpunosti ono sto Zvezda od pocetka trazi od svih a to je 10 miliona i 30 posto procenti(u ovom slucaju 3mil.evra). Pozdrav
T

Tevez

pre gotovo 2 godine

50 % ali kad se odbije 6,5 miliona sto ce sad dati,od sume preko toga polovina
M

Milan.2303

pre gotovo 2 godine

@Tevez Koliko znam to zavisi kakav bude ugovor. Ukoliko se ugovori "50% od profita" onda se od prodajne cene odbije 6.5m pa ono sto ostane se deli na pola. Ukoliko je "50% od prodaje" onda se deli ceo iznos na pola bez odbijanja ovih 6.5m. Najcesce se ugovara ono prvo samo sto ga mi pogresno nazivamo "od prodaje" a onda ga i pogresno racunamo, naravno. :)
K

KonjPantić

pre gotovo 2 godine

@Joksa Otišli su igrači iz ruske lige i za 55€ mil, i za 40€ mil itd.. Ako se Eraković pokaže kao dobar igrač otići on i za više od tvojih "10€ mil".
g

gunnersi

pre gotovo 2 godine

Na kraju ide za 2 miliona max. Ova uprava je toliko losih poslova do sada odradila da ne mogu nikako imati poverenja u njih. Za Njegosa odbijeno par miliona, ocekivali moze vise, za Nikolica takodje, Gajic ode za dzabe, i za jos mnoge druge slican primer. Njegos ode za dzabe, Nikolica ne znaju gde ce, ide na pozajmicu u losije domace klubove…najveci im je uspeh kada neko ode za oprost dugova, kao sada Picini.
J

Joksa1986

pre gotovo 2 godine

KonjPantic@ Ja koliko znam najveci transfer Ruske lige je 47 miliona evra i to iz jednog Ruskog kluba u drugi, Dany iz Dinama u Zenit. Bilo je dolazaka u Rusiju ali prodaja iz Rusije nesto se bas ne sjecam, bilo je po 15-20-25 ali to su jako jako retki transferi jer ljudi u Rusiju i idu zbog para tako da retko ko za ogroman novac iz Rusije ide dalje, kad kazem veliki novac mislim na obestecenja a ne na plate, naravno...
K

KonjPantić

pre gotovo 2 godine

@Joksa1986 Hulk je prodat Shanghai-u za oko 50 mil€, Paredes u PSG za 40 mil€, Willian u Chelsea za 35 mil€, Vlašić u West Ham-u za 30 mil€. Tačno je da je Danny prešao iz Dinama u Zenit - ali za 30 mil€. Inače znaju rusi da troše više nego što zarade ali po gore navedenih transfera se vidi da znaju i da prodaju. Dakle ako Eraković odigra na visokom nivou imaće šanse da obezbedi sebi transfer u boljoj ligi, a i ruski klub (čitaj i Zvezda) zaradi nešto za koju godinu.
G

Gost 12

pre gotovo 2 godine

Valjda ponuda Krasnodara a ne Zvezde...
A

AleksandarCH

pre gotovo 2 godine

Treba razmisljati o prodaji tek posle LS. To ce mu jos vise dici cenu a o sportskom dobitku da i ne pricam.
k

kakviii

pre gotovo 2 godine

panjevi idu za 10 milki,za njega lagano tolko dobijes i 20,30 posto od sledece prodaje,ja bi cekao jos jednu gofinu,pa ako bude u kataru igrao,ima da digbe jos cenu i taman sledece sezone oko 15 milki i milina
j

jans

pre gotovo 2 godine

za 3 bi ga prodao,ko ce bre da za njega 6,5
P

Pedjahn

pre gotovo 2 godine

Pa kako 6.5 kad Terza kaze da ce da dobije bar 12!Pa zar jedno”drvo” Pavlovic da se bolje prosa od jednog “bisera” i to stuba,pravog srbina,a ne laznog!!!
p

pavloviiiic

pre gotovo 2 godine

ne da je drvo nego ono hrast od 100 godina....oni se zajebaliiii samo tako ako su uopste dali tolke pareeee....zato ga sad svi sutiraju,ne znaju sta ce sa njim
P

Pedjahn

pre gotovo 2 godine

pavloviiiic# Pa ono jeste,otisao u Red Bul Salcburg,a klasa od Erakovica idw kod brace rusa,jer mrsko mu nekako da ode na truli zapad.Ahahahahahab
A

AS-AS

pre gotovo 2 godine

za danasnje cene i jeste malo sobzirom da mladjeg i talentovaijeg odbrabenog neammo bar 10M
S

Sima Arauho

pre gotovo 2 godine

Pa zar nije bila Zenitova od 12.000.000,00 "evropskih novcanica"?!
g

gustavklimt

pre gotovo 2 godine

Kakvo elementarno nepoznavanje fudbala. Gospodine, cena igraca prilikom formiranja ponude zavisi od velikog broja faktora. Kod klubova koji su platezno rang ili dva, a neki i tri, ispod najbogatijih evropskih klubova postoji nesto sto se zove - procenat od naredne prodaje. E vidite, taj procenat je obrnuto proporcionalan direktnoj ponudi novca za igraca. Primera radi: Zenitova ponuda je iznosila 10.000.000€ i 20% od naredne prodaje, dok je ponuda Krasnodara iznosila 6.500.000 i 50% od naredne prodaje. U svetu transfera te dve ponude su otprilike ili priblizno jednake. S’ tim da je ova druga znatno rizicnija sa strane isplativosti, jer uvek postoji rizik od povrede, isteka ili raskida ugovora itd. U tom slucaju se brise klauzola o procentima. Naravno, ako bi suprotno tome, kroz nekoliko godina Erakovic otisao u neki jaci evropski klib za (recimo) nekih 20.000.000€, to bi znacilo da od Zenita potrazujemo 4.000.000, a od Krasnodara 10.000.000€. Kada se sve sabere, a i oduzme, u tom slucaju bi od Zenita ukupno profitirali 10+4=14 miliona, a od Krasnodara 6.5+10=16.5 miliona. Sto dalje implicira da bi upravo taj “rizicniji” transfer zapravo bio na kraju mnogo isplativiji. Srdacan pozdrav Gospodine! :-)
S

Sima Arauho

pre gotovo 2 godine

Gospodine Gustave hvala na pojasnjenju "transfer politike" klubova iz Evrope koji ne spadaju u sam vrh platezno sposobnih klubova.Moja bojazan da od ovog transfera kao i od MILIJARDU predhodnih nece biti nista potice odatle sto se na celu vaseg kluba nalazi covek koji deceniju i po izbegava sudjenje za sumnjive transfere u OFK Beogradu-klubu koji sada igra u Beogradskoj zoni.Ocekivati od takvog fudbalskog pregaoca da odluke donosi imajuci u vidu period od 3-4 sezone unapred u ovim drustveno-politickim okolnostima slozicete se malo je verovatno?!Zar ne?!
g

gustavklimt

pre gotovo 2 godine

Postovani Gospodine Arauho, kao prvo nema na cemu. Uvek sam tu da pomognem i objasnim sta mogu i koliko mogu. Nema se bas uvek vremena, ali sta je tu je. Drugo, to ko je na celu naseg Kluba bi Vas najmanje trebalo da brine. Posebno posto ste tako drustveno-politicki azurni i verujem da umete da prepoznate okruzenje u kojem zivite i delujete. Kao i u svakodnevnom zivotu, tesko da se na osnovu necije proslosti moze suditi o sposobnosti i snalazljivosti u svetu spotra. U tom slucaju, plasim se, Vas klub verovatno ne bi imao prava da postoji u realnom vremenu. A priznacete, kao covek od ogromnog iskustva i integriteta, da je jedan Zvezdan Terzic ipak, u najmanju ruku, bezbednosno podjednako ili cak i manje interesantan od jednog Ivice Dacica, Milorada Vucelica, Tomislava Karadzica, Dragana Djurica, Ivana Curkovica, Milosa Vazure, Ostoje Mijailovica i mnogih drugih. Da ne idemo dalje kroz istoriju. Posebno da se ne bavimo tribinama, to je tek posebna tema. Zato Vas molim, da prilikom iznosenja stavova i optuzbi na racun nekoga ili necega, prvo konsultujete situaciju u svom dvoristu. Veliko postovanje i srdacan pozdrav! :-)
l

lol12

pre gotovo 2 godine

Mislim da ce Erak biti prodat ovog leta ali ne vidim zasto je Milunov dolazak ugrozio njegovo mesto u Zvezdi.Prvo Erak je bonus igrac a ne Milun i to bonus koji se daleko najvise koristi,drugo kao da smo jednom igrali sa 3 stopera (sto posebno odgovara Milunu) i trece Erak moze da igra i beka (siguran sam bolje od Gobelje).
D

Djovani

pre gotovo 2 godine

A ko kaze da je ugrozio njega? O cemu pricas druze, daj jednom da ne filozofiramo. Jasno je da ce Erak da ode i na vreme je dovedena zamena u vidu milunovica, erakovic ide posle kvalifikacija
l

lol12

pre gotovo 2 godine

Da si procitao tekst video bi da je napisano kako dolazak Miluna znaci verovatno odlazak Eraka (kao da je to neki razlog).A da si procitao moj komentar video bi da pise da i ja mislim da ce biti prodat.
A

Aleksa P

pre gotovo 2 godine

Tako je Mrkela mađijo! Razlika između Zvezde i Partizana je u ljudima koji ih vode. Terza i Mrkela su mnogo sposobniji od Vučele i Ilieva! Za male pare uspevaju da dovedu kvalitetna pojačanja, i to pravi razliku. Ako Eraka uvaljaju Zenitu za 10 miliona, treba im napraviti spomenik ispred Rajka! Za prosečnog štopera uzeti toliko novca je umetnost!
O

Odbijajj

pre gotovo 2 godine

Ispod 15 ga limitirajte i kraj, tako ce nauciti da nas postuju a ne da prodajemo igrace po 1mil.
v

v1ad

pre gotovo 2 godine

Iskreno se nadam da je Zenit odustao. Odbrana Dragovic-Milunovic-Erakovic bi bila bas dobra ali mi zato odbrana sa 4 u liniji i Milunovicem ne uliva poverenje ili sa trojicom i Pankovim.
A

Aurora

pre gotovo 2 godine

Imam jedno pitanje samo, kako to da iz Zvezde se zna svaki podatak o svemu i transferima i platama i marketingu i Anastasiji Zvezdakids. Ne razumem.
G

Gost997

pre gotovo 2 godine

Ako je Dragovic magistar od onakvog manekena uspeo da napravi ovako dobrog igraca, da ga mi prodamo i uzmemo 10 12 milki ako moze, jer kad je od njega napravio igraca mocice i od panja a ne o oliko talentovanih klinaca iz omladinske skole, jos i Milunovic tu, sa njima dvojicom za 2 3 godine Lekovic ode za 25 miliona
l

lal

pre gotovo 2 godine

hahahah vaziiii sto je to odbio. da je to neko stvarno ponudio slavili bi u Graficaru 5 dana
p

plavac

pre gotovo 2 godine

uporno ne vidim logiku da pogotovo sad ide u rusiju.minimum minimuma konkurentan tim iz ozbiljne lige koji igra bar LE.štoperi su deficitarni,bio bi bar na granici prve postave i klupe u većini takvih klubova...
Z

Znači

pre gotovo 2 godine

Počelo se opet piskarati o Erakoviću. Znači vreme je…
a

abc

pre gotovo 2 godine

Jeste...
K

Kemp

pre gotovo 2 godine

Eraka treba prodati, ali za masne pare. Jedna opaska, ukoliko Katai, ovako nastavi da igra kroz čitavo prvenstvo i Evropu, do SP u Katru, očekujem da bude u startnih 11 Reprezentacije, jer iskreno, takav igrač, sa toliko magije u nogama nije dugo igrao na našim terenima. pozdrav
b

bulls1988

pre gotovo 2 godine

ma 200 % od naredne prodaje