Branko Brnović
Branko Brnović

ODBROJAVANJE DO MUNDIJALA - Branko Brnović: Evropljani nemaju šanse da osvoje SP

Vreme čitanja: 2min | sre. 13.06.18. | 07:46

Reprezentativac Jugoslavije iz Francuske 1998. ocenjuje za MOZZART Sport da niko ne može da parira Brazilu i Argentini

Kvota da SP osvaja reprezentacija iz Južne Amerike - 3,20!

Branko Brnović, nekada pouzdani vezista Partizana i Espanjola i reprezentativac Jugoslavije, koji je branio boje bivše države i na Svetskom prvenstvu 1998. godine, kaže za MOZZART Sport da ne veruje da bilo koja evropska reprezentacija u Rusiji može da parira Brazilu i Argentini.

Izabrane vesti

Da čujemo Brnovića...

MIŠLJENJE O REPREZENTACIJI SRBIJE I GUPI U KOJOJ SE NALAZI?

Srbija ima mnogo dobrih igrača, to je pod broj jedan. Grupa je teška, tu je Brazil, koji je prvi favorit šampionata. Male su šanse da neko bude prvi u grupi osim Brazila. Imate osećaj da oni kad god hoće mogu da daju gol. Još bez Nejmara sam ih gledao. Što se tiče Srbije, prva utakmica je najvažnija. I inače je prva najvažnija, a Srbija baš protiv Kostarike treba da traži šansu. Švajcarska je odlična reprezentacija, biće s njima mnogo teško. Ako bi uzeli u prvom kolu tri boda, onda bi bilo lakše. Rekao bih, dakle, da i plasman dalje zavisi od meča s Kostarikom.

GLAVNI FAVORIT ZA OSVAJANJE SP?

Nažalost, mislim da evropske reprezentacije imaju malo šanse. Gledao sam sad ove prijateljske utakmice, sve reprezentacije što su nam dalje, sve su pobedile, neverovatno nešto. Još Argentina bez Mesija lagano dobija utakmicu, pa Kolumbija, sve strašni igrači. Jeste da je Mesi - Mesi, možda i najbolji svih vremena, ali mislim da Argentina ne može da parira Brazilu jer imaju mnogo dobrih igrača.

Kvota da SP osvaja reprezentacija iz Južne Amerike - 3,20!

POTENCIJALNO IZNENAĐENJE?

Kolumbija... Hrvatska ima odličnu reprezentaciju, imaju naboj koji nedostaje Srbiji i Crnoj Gori, oni to shvataju kao život ili smrt, dok smi mi malo lepršaviji što se toga tiče. Ali bez obzira na to, teško da mogu da naprave veće iznenađenje. Svi pričaju o Belgiji, stvarno ima dobre igrače, ali uvek im fali nešto. Danska je dobra reprezentacija, sad, kakvi će biti u grupi, nemaju pretešku grupu, trebalo bi da prođu...

Kolumbija će igrati u polufinalu - kvota 6,50!

KO BI MOGAO DA IGRA U FINALU U MOSKVI?

Ako bi moglo, Brazil - Argentina najbolje finale!

Finale Brazil - Argentina - kvota 25!

Sve prognoze za SP pogledajte u našoj rubrici ODBROJAVANJE DO MUNDIJALA

 


tagovi

Odbrojavanje do MundijalaRusija2018Branko Brnović

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara