Komentari na vest

Odrađivanje Nišlija i osluškivanje eha s Marakane

R

Realni Arth

pre gotovo 2 godine

Da se razumemo, Stanojevica postujem kao trenera, ali iz prethodnog nekog ciklusa, ne i sada. Stanojevic je od pocetka sezone krenuo da pravi pritisak preko medija, kao poziv ispred skupstine, itd. Dobro treneru, ako vec imas cilj osvajanje titule, kako si mogao da isteras sve najbolje sto si imao, Sadika, Sumu, Asana, (najboilji igraci u ligi na njihovim pozivijama), ili stvarno ludi zeks je upravo da tako lepo blefiras da cak i pokerasi da ti zavide. Umesto da dovedes svezu krv, ti si nagomilao penzose, Smiljanic, Markovic, Jojic, Obradovic, Miletic, Kosovic, da ne nabrajam dalje, znaci odlaze ti najbolji a vracas ispusene mustikle uz duzno postovanje njihovim uspesnim karijerima. Danas citam, sad cak jos Pantica ces da vratis, gde ovde Zvezda ima ulogu u tvome rasulu? Pa covece, Pantic ako dolazi ovo ce da bude treci put da se vraca, i sta ste dobili sa njime na dva prethodna mandata= NISTA.(Znaci unapred i za iducu godinu Zvezda prva). Znaci, tim bas prosecan, i ti uporno trazis razlog tvog neuspeha ili kod Zvezde, ili FSS ili sudije ili........ sto drugih razloga. Moras da objasnis fudbalskoj javnosti, a posebno iskrenim Partizanovcima, dve situacije, prva: gol Natka na derbiju, i tvoje pomracenje, i drugo: Zasto nisi ubacio Natka do 87 minuta na derbiju, da li je stvarno tvoja taktika bila (izvini ali glupa mi se cini) ili kako Pantic kaze radis po direktivama? Smem da se kladim, da Partizan ce da uzme KUP, pa makar igrao i sa omladincima, jer izgleda da stvarno nesto smrdi, Zvezdi Titula, Partizanu Kup, i idemo dalje, svi srecni!E pa ne moze vise ovako samo da znas, ja se nadam da iskreni navijaci Partizana ce da te isteraju i tebe i one prepotentne hijene VV i Ilieva, prvom prilikom, i ne mozete da ih zadovoljite samo uzimanjem KUPA. Vise si postao mediska sala veruj mi, ti vise nisi svesta ni sta izljavljas, dovijes 3:0 Vozdovac i to na krovu sa propalim timom, i onda kazes: Vozdovac moze da iznenadi Zvezdu na Mari, kad? pa mozda i bi moglo da se desi to, ali da je prvo kolo, drugo...mozda i trece, inace nikao ne u najvaznijoj tekmi za ionako jak tim Zvezde i ispred 40.000 navijaca. Stanoje, Stanoje... nc.ncnc, sram te bilo, celo vreme pokusavas da dokazes da ti iskreno volis Partizan, pa evo ti prilike prijatelju da dokazes to, posto nisi uzeo titulu, nisi dobio ni jedan derbi, posto si prokockao 5 bodova (ako ih nisi namerno????) idi prijatelju, i ponesi sa sobom kompletnu ekipu penzosa sa sobom pa pokusavaj da budes prvak bilo gde sa ovim igracima, a ne celo vreme kukas, psujes, vredjas, zoves na pobunu, itd.itd. Iskren pozdrav od Zvezdasa!
0

0211

pre gotovo 2 godine

"prva: gol Natka na derbiju, i tvoje pomracenje, i drugo: Zasto nisi ubacio Natka do 87 minuta na derbiju, da li je stvarno tvoja taktika bila (izvini ali glupa mi se cini) ili kako Pantic kaze radis po direktivama?" Isti ste, zato Vam je i tako.
b

bojank992

pre gotovo 2 godine

Nisu dali Partizanu gol na prethodne 3 utakmice. Radnički N. je za Partizan ono što je Partizan za Zvezdu
K

KILAVI U UPRAVI PARTIZANA

pre gotovo 2 godine

KOJA BRE DRAMA ,NE BUDALITE ! SIMOVIC JE DAVNO SVE RESIO.
I

Ivan FCRS

pre gotovo 2 godine

Partizan ovu sezonu treba da slavi kao da je sampion, jer je razlika na kraju 2 boda, umesto 30 kao prethodnih sezona.
P

Pedja108

pre gotovo 2 godine

Interesantno je kako se najnormalnije ovekuje da Partizan svaku utakmicu dobije, a istovremeno je veliko iscudjavanje kako Zvezda sve pobedjuje.
K

Kg

pre gotovo 2 godine

Sa marakane ce se cuti huk a sa praznog bojnog pasnjaka MUK. Nekolicine mladih frakcijasa. Dodjite bre na marakanu da i vi jednom u zivotu vidite pun stadion.
Y

Yumis

pre gotovo 2 godine

Steta sto Vozdovac nece pobediti. Veca je sansa da Vulvsi pobede Liverpul.
m

mr.wolf

pre gotovo 2 godine

A Radnicki Nis ? Moze li on mozda do pobede ? Njima zapravo bod fali da osiguraju Evropu, moze li t da se desi, i zasto ne ?
H

Hehe Popovic

pre gotovo 2 godine

Ovo mu je zavrseno, zato i gledaju preko brda. Mora Stanoje da uzme kup da se opravda i on i Mile i Vazura
B

BalogI167

pre gotovo 2 godine

Tuča navijača u najavi pre utakmica
G

Gost e

pre gotovo 2 godine

Kojih navijača,pa koliki mazohista treba da budeš,da odeš na Partizan-Radnički?
A

Aleksa_ Valjevac

pre gotovo 2 godine

Jojić na slici k'o zalizani Dritan :)))
M

Mauro Tasoti

pre gotovo 2 godine

Trener koji u poslednje vreme daje ovako smesne izjave ne zasluzuje da bude trener Partizana.Ko mu je zabranio da pobedi Napredak,Cukaricki,ko mu je pravio taktiku protiv Zvezde,ko je kriv za prosutih pet bodova prednosti.Svakom je jasno da se Partizan sistematski urusuje i stavlja u podredjenu ulogu u odnosu na Zvezdu ali je jasno da je i Stanoje jedan od onih koji je ucestvovao u stvaranju jos jedne bezuspesne godine u nizu.Iako smo bili drugi poslednjih godina smo u derbijima stalno bili bolji od Zvezde,otkad je dosao Stanoje nemozemo ni gol da im damo.
R

Realno...

pre gotovo 2 godine

...imam 44 godine i nemam pojma kad je to Partizan bio mnogo bolji od Zvezde u fudbalu u medjusobnom duelu. Narocito ne poslednjih godina.
B

Bepe Marotta

pre gotovo 2 godine

Bas tako Tasoti, sve si lepo rekao.
M

Mauro Tasoti

pre gotovo 2 godine

@Realno,Mislio sam na period od pet zadnjih godina Zvezdine dominacije,dakle u periodu od 2018 pa do Nathovog gola u Derbiju na JNA prosle godine.Iako je Zvezda pet godina zaredom sampion uglavnom je osvajala titule zbog kikseva Partizana na malim utakmicama i skoro da i nema derbija u kome je Zvezda apsolutno dominirala i nijedno od ovih prvenstava nije zavisilo od rezultata u derbiju.U tom periodu su se desila nekoliko derbija bez udarca Zvezde u okvir gola,ali to nije tema mog komentara nego konstantno urusavanje Partizana spolja.Onaj ko je postavio Vucelu i Vazuru da upravlja Partizanom je to uradio sa jasnim ciljem i zlom namerom a zna se ko ima tu moć da postavlja i smenjuje uprave.Vucela i Vazura sa ovakvim rezultatima ne bi mogli da budu na celu Zvezde mu pet minuta,dok ih na celu Partizana neko odozgo podržava,mazi i pazi.
P

Prti

pre gotovo 2 godine

Moras da shvatis velicinu kluba Zvezde I velicinu Partizana. Kakvo urusavanje pa Vucela je tu 20 godina iz senke Ramadani isto. Stanoje sigurno nije prodao nista a vi ste jedini klub koji se urusava upumpavanjem novca u isti.
P

Prti

pre gotovo 2 godine

Moras da shvatis velicinu kluba Zvezde I velicinu Partizana. Kakvo urusavanje pa Vucela je tu 20 godina iz senke Ramadani isto. Stanoje sigurno nije prodao nista a vi ste jedini klub koji se urusava upumpavanjem novca u isti.

Uprava napolje

pre gotovo 2 godine

Ne urusava se Partizan zato sto mu drzava malo daje iako daje Zvezdi mnogo vise, on se urusava tako sto se zaduzuje tako sto se dovode odpatci.Prvi put u koliko decenija Partizan nijednog igraca ne prodaje 3 prelazna roka a dugovi ogromni pomoc nemerljiva za Partizan bi bila da su davno povukli svoje ljude sa vodecih pozicija u klubu.
R

Realno...

pre gotovo 2 godine

...za ovih 5 godina Partizan ima jednu pobedu u derbiju, to je jedina sezona u kojoj nije izgubio od Zvezde, u ostale 4 je obavezno gubio i nema pobedu. I ta pobeda je diskutabilna uz ponisten gol Miluna, ali to je sad nebitno.
S

Smehotres

pre gotovo 2 godine

Hahaa drama dostiže vrhunac. Koji bre vrhunac novinari?? I Crvena zvezda i Partizan pobeđuju sa 5 plus razlikom, ovim protivnicima je bolje da ne dolaze na utakmice, bar bi rezultat bio manji 3-0 za domaćina. A tek drama za izlazak u Evropu za ostale klubove...Što hoće možda da prođu 1 kolo kvalifikacija? I to bi im bilo mnogo.
R

Raša P

pre gotovo 2 godine

Partizan x pp. Ako Zvezda vodi u prvom npr. 2:0 ostaje x do kraja !!!
S

Sven01

pre gotovo 2 godine

Ispao ti pehar Stanoje.
J

Jova1245

pre gotovo 2 godine

Kao sto je Radnicki pokraden na brdu protiv Cuke bice i ovde! Sve je to plan! Vojvodina gubi lagano i madjarski tsc ide u evropu! Nema sad da pisete o namestanju to je rezervisano samo za ekipe sa Juga! A Radnik prosle sezone zamalo da izbaci Radnicki! Sreca nasa sto Spartak odigra posteno protiv (sm)Rada! Razocarao me i Napredak i ono drugo poluvremenu Topoli! Ni o tome niste pisali. Ali nema veze Odradite Nislije!!!
F

Fali kulture

pre gotovo 2 godine

Kao neko ko je iz Jagodine i redovno prati srpski fudbal, smatram da uprave ekipa koje su u poslednje vreme prezentovale jug Srbije nemaju elementarnu kulturu a ni fudbalsko znanje. Imali smo onu prizemnost i primitivizam iz Vranja, hvala Bogu pa su nestali sa fudbalske mape, iz uprave Radnickog su stizale svakakve izjave, secam se jedne ali necu da budem vulgaran, plus ono namestanje 2019, jednostavno ne hvala. Nadam se izlasku TSC-a u Evropu uz naravno organizovani Cukaricki.
p

paaaaaaa

pre gotovo 2 godine

jest kod njih su sve utakmice odradjivanje jel se zna unapred da ne moraju puno da se muce,ne zato sto su kvalitetni nego vecinu zatvorili.....a sa nama vecina na krv i nozzzz,nista manje neocekujem ni danas,na krovu pokradeni ni rec nisu rekli,a danas ce da kokodacu za bilo sta....de je proslo kolo alanize ovo ono da se vidi kolko je zvezda pokradena i koliki su smesni penali penaltizana,e zato titulu cete videli svake prestupne godine
A

A možda

pre gotovo 2 godine

Ni svake nego svake druge,treće prestupne godine.
K

Koje su ovo fore?

pre gotovo 2 godine

Kao odradjivanje Nislija, po vama je partizan siguran, a Zvezda treba da drhti od vozdovca!!! Postali ste stvarno grobarski portal! ZA INAT SVIM DISMANIMA .....ZVEZDA ŠAMPION! Neg grmi jako ....
G

Gost333

pre gotovo 2 godine

Zvezdaš sam ali brate mnogo ružan naslov, nedostojan i amaterski.
N

Nakraju

pre gotovo 2 godine

Na kraju utakmice svi da gledate vatromet sa marakane
r

ranGo

pre gotovo 2 godine

Oderađivnje??? Znate li vi nešto što mi ne znamo??? Odakle vam takva sigurnost da će partizan pobediti? I to nije samo za današnju utakmicu vec citav treci deo prvenstava izuzev derbija.... Ni jednom se niste zapitali moze li partizan sve da dobije vec ste se stalno pitali ko ke taj ko ce Zvezdi da otkine bodove, čudno mali zar ne s obzirom o kakvom se Partizanu tice...

Liga bez briga

pre gotovo 2 godine

Cudo da je Zvezda posle izbora dobila sve utakmice izuzev derbija poslednjeg a i pre cak ove polusezone se ne secam nijednog kiksa. Zasto bi Partizan morao da kiksne po treci ili cetvrti put od drugih timova a ne Zvezda.
N

Nema se sta

pre gotovo 2 godine

Osluskivat sve se vec odavno zna...
S

Srećko ns

pre gotovo 2 godine

Ej, niti jedan komentar, a nada velika. Cccc, ccc. Nadaj se....,pa i u Voždovac.
S

Samo Markec

pre gotovo 2 godine

umesto Jojica i to je najbolje sto sad imamo...Stanoje verovatno zna bolje,ali ne mogu se oteti utisku da bi Markec bio pun pogodak na toj poziciji iza Rikarda...
D

Dzo Black

pre gotovo 2 godine

@Samo.Markec A zasto.mislis? Kada taj igra samo kada.mu se cefne...koliko se.secam igrao je iza Sadika umesto Sume protiv Sarloe, sansu nismo imali ocajno smo osigrali prvo pol. dok.Suma nije usao i izjednacio.
G

Goost

pre gotovo 2 godine

Spomenite samo jedan razlog. Od dva derbija ovog proleća koja su direktno odlučivala titulu, nije dobio nijedan. Ako je ekipa toliko dobra, kako je moguće da jedan potencijalni penal odluči titulu? Nema tu 1001 razlog, nego isto toliko izgovora...
m

mikan_zec

pre gotovo 2 godine

Uspesi na evropskom frontu? Mislim da ste pobrkali klubove.
M

Ma, ko Englezi smo :)

pre gotovo 2 godine

"Drama u šampionatu Srbije dostiže vrhunac..." :)) Ceo svet čeka rasplet u Premijeršipu i Linglongari... :)
B

BikonjaAliCrni

pre gotovo 2 godine

Osluškuje pošteni Stanoje, a pošteni predsednik Bjeka daje sve od sebe da gromada ne izgubi. Keš od Umara ide na premije Voždovcu, a dug prema savezu Bjeka predsednik bi da se zaboravi. Tako je to kad su u partzanskoj gromadi sve poštenjačine:)))
G

Gost22

pre gotovo 2 godine

Od 1001 razloga, onaj prvi je najvažniji, izgubio si derbi.
G

Gg3+

pre gotovo 2 godine

Nece valjda i Nislije da odrade? Vec su odradili posteno momke iz Fejenorda.
G

Gost55

pre gotovo 2 godine

samo kod nas ima da sampion drhti od 6 7 tima na tabeli a da drugo plasirani ima sigurnu pobedu prije pocetka meca protiv tima kojem treba bod za evropu hahahahahahaa
S

SamrokLjuubomoran

pre gotovo 2 godine

Bilo bi lepo da Radnicki iz Nisa pobedi na ovom mestu, ali sudija ce da namesti dva penala za Partizan. Partizan je pravi siptarsko hrvatski klub. Najveci cilj im je zavaditi srpski narod. Klasične iskompleksirane ustase.
v

vaskeza.18

pre gotovo 2 godine

Odradjivanje Vozdovca i osluskivanje placa sa JNA.
G

GhostOne

pre gotovo 2 godine

Hahah dzaba vam sve, cemu se nadate?
S

Srećko ns

pre gotovo 2 godine

@ Gost Sve si im rekao. I novinaru i gromadnima. ODRAĐIVANJE NIŠLIJA I OSLUŠKIVANJE. Novinar?! Evri, dinari... doručak?
а

ађутант

pre gotovo 2 godine

Са Маракане се неће чути ехо, већ хук!У Хумској мук.
R

Riki Mamba

pre gotovo 2 godine

Odradjivanje je prava rijec kad su utakmice parnog valjka u pitanju
G

Gostpoipoi

pre gotovo 2 godine

Nema brige, opet ce Aksentijevic da bezi od napadaca Partizana i da ih ostavi same na sutu, sudija opet nece da dosudi penal za Radnicki, samo opusteno 😉
J

Jova1245

pre gotovo 2 godine

Za penal si u pravu ali za Aksu nisi. Nece taj da pusti partizan.U Nisu se svadjao i psovao sa grobarskom publikom. Ima i on motiv protiv njih!
S

Sasa1234

pre gotovo 2 godine

A ehoo ce biti: Katai, Ivanic, Ohii...3:0 25.minut.....
S

Sima Arauho

pre gotovo 2 godine

Da su ovi malo pametniji pa da narede Jojicu i Stanojevicu da izgubimo ili da igramo nereseno a oni da remiziraju sa Vozdovcem?!Da nas tovare dok smo u blatu?!Sreca pa nisu pametni.
R

Rajko Mitic grmi

pre gotovo 2 godine

Cuce se eho, vise puta.
h

hahahaha123

pre gotovo 2 godine

pa odradjuju celo prvenstvo ali jbg mora i derbi da se odigra 😂
E

E Mozzarte, Mozzarte

pre gotovo 2 godine

Kako kaže jedna pesma...Uzalud trud, džaba vam sve!
M

Mogu samo

pre gotovo 2 godine

Da cuju HUK MARAKANE
G

Gostić

pre gotovo 2 godine

Osluškujte, biće opet - grobari, jel nas čujete???
B

Baden

pre gotovo 2 godine

Kakvo crno osluskivanje , Zvezda dobija minimum 3 razlike, bice pun stadion , a ne znam sto potcenjujete Nislije , lagano mogu da im uzmu bodove...
H

Huk Marakane

pre gotovo 2 godine

Ce se cuti i u homskok
n

niszvezda

pre gotovo 2 godine

Sve je stvar kog je FS projektovao za 4. mesto... Radnički, ako ne uzme bod, sve i da Voždovac izgubi a izvesno je da hoće, izvisiće za LK jer će ih prestići TSC... Tako da, ovde očekujem X jer mi nešto miriše da je PiksE rešio da umuva Niš u Evropu i Evropu u Niš...
p

pop9

pre gotovo 2 godine

Moze nwki text o penalima protiv Vozdovca?Oba nisu bila??
F

FK Odrađivanje

pre gotovo 2 godine

"Odrađivanje" je ono što odlikuje ovu sezonu gromade i mini Atletika, tu su razni Rajkovići, Drezgići, mladi golmani Maslarevići i izmišljeni penali poput ovih protiv Voždovca, Spartaka ako negde nešto zapne. Drhtavica Saše Ilića je najbolji opis "odrađivanja" i rekordne sezone na čelu sa Ser Stanojem iliti "Aleksandrom od Srbije" kako je glasio jedan naslov u toku "konačno regularne sezone".
E

Enzo

pre gotovo 2 godine

Drama? Kakva drama? hahaha jedna pesma za društvo iz ćoška: A ja imam tugu 5 godina dugu!