Komentari na vest

OFK Beograd se vratio na pravi put, Kolubaru čeka pakao na putu do plej-ofa

D

Dolazi vreme ćorke

pre oko 1 mesec

Taman da Ofka uđe u Superligu da ekipa bude na okupu kad bude krenulo da se hapsi po Ljutice Bogdana, sa upadom policije kao što je Oskar upao one noći u taj klub pre 10-ak godina... A hapsiće se i po Humskoj, da ne brinu i pajseri s druge strane brda.
v

vččast

pre oko 1 mesec

Lice koje je bilo na poternici prvo njega vise nema beganja prosuli put ga prosvercovali sa svinjskim polutkama u hladnjaci
2

2:6 (2:0)

pre oko 1 mesec

Pomažu li im Terzić i Mrkela da se vrate u Superligu, i ako pomažu, kako će im se klub onda odužiti?
i

info011

pre oko 1 mesec

Graficar danas gubi
S

Smouth

pre oko 1 mesec

OFK je olicenje naseg fudbala i jasan pokazatelj kako je stanje sa ovom smejurijom. Dva krimosa postavila svoju decu da vode klub za koji se znalo da 100% ulazi u SL isto kao sto se zna da ce ti krimosi gurati taj isti OFK do evropskih takmicenja gde ce sluziti za nabijanje gol razlike kao i ostali. Na onoj rusevini ce biti 500 navijaca i svi ce se praviti ludi..
c

czv21

pre oko 1 mesec

Da je pravde jos bi bili u kavezu tatini sinovi
S

SULTANAT

pre oko 1 mesec

Zašto mislite da je tako?
N

Nenad1246

pre oko 1 mesec

Gde će da igraju? Na onoj ruševini?

Неко реалан

pre oko 1 mesec

Замислимо уђу Оџаци у СЛ. Клуб који има историју, али нема свој стадион за СЛ. Треба да се запитамо куда иде овај наш фудбал.
N

Nenad1246

pre oko 1 mesec

Nemaju ga ni OFK ni IMT ni Spartak ni Čukarički ni Javor ni Niš ni Kruševac ni Radnik... pa im je opet dopušteno da igraju na njivama i ruševinama.
Б

Блок

pre oko 1 mesec

Како Крушевац нема стадион ?!
М

Матија Бећковић

pre oko 1 mesec

ми смо мангупарија,наш стадион је изградио Ђенерал Драгољуб Михаиловић,само је то тајна коју знамо само Вук Драшковић и Ја...
B

Baggio

pre oko 1 mesec

Ofk Beograd iliti fk Metalac jos jedno rezimsko sm.ce poput blizanaca osnovan od strane istih koji su osnovali dve petokrake. Klub koji vode i vodili su kriminalci, koji krade istoriju jednog ugasenog kluba.