Vladan Milojević (©Reuters)
Vladan Milojević (©Reuters)

Oglasio se Al Ahli: Nije tačno da Milojević odlazi

Vreme čitanja: 2min | pet. 04.12.20. | 23:04

Glasine da postaje selektor Srbije

Od momenta kada je reprezentacija Srbije izgubila od Škotske i ostala bez plasmana na Evropsko prvenstvo, počela je potraga za novim selektorom Orlova.

Ceo spisak mogućih ili bolje rečeno uglavnom nemogućih rešenja završavao se zaključkom da je Vladan Milojević najrealniji izbor. Po brojnim informacijama i on je raspoložen da preuzme komande državnog tima.

Izabrane vesti

Međutim, pored činjenice da Ljubiša Tumbaković još nije napustio položaj, niti je smenjen, niti namerava da podnese ostavku, stiže večeras i replika iz Džede: Al Ahli demantuje sve priče da će Milojević uskoro napustiti klub.

Prvi čovek za sportska pitanja u Al Ahliju Tarik Kajal je na pitanja tamošnjih novinara da li je tačno da Milojević odlazi, odgovorio:

Vladan nastavlja posao sa timom, a vesti koje kruže o njegovom odlasku su netačne“, podvukao je Kajal.

U tom paketu pitanja je bilo i da li će biti raskinut ugovor sa Markom Marinom:

Ne mogu ni da potvrdim, niti demantujem tu informaciju, jer ako bih progovorio, ostao bih bez igrača do prelaznog roka“, uzvratio je Kajal.

Što se tiče selektorske pozicije, na njoj je i dalje Ljubiša Tumbaković. Čitava plejada imena se izmenjala, samo da bi se konstatovalo kako to suštinski i nisu realni kandidati, jer imaju čvrste ugovore sa klubovima, koje ne bi da napuštaju.

Tumbakovića čeka razgovor sa čelnicima Fudbalskog saveza Srbije, koji u pola glasa kažu da je „99 odsto sigurno“ da će biti s njim raskinut ugovor, ali u srpskom fudbalu dok ne bude „sto odsto“ ništa ne može da se oceni kao sigurno.

Vladan Milojević i dalje ostaje favorit broj jedan da postane novi selektor, ali je posle današnjih izjava iz Džede jasno da ga Al Ahli neće tako lako pustiti da ode.


tagovi

fudbalska reprezentacija SrbijeVladan MilojevićAl Ahli

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara