(©Reuters)
(©Reuters)

Oglasio se Kolarov o slučaju Samardžić: Čujem mnogo laži, potvrđujem ono što Pimenta govori

Vreme čitanja: 2min | sre. 23.08.23. | 02:09

Bivši srpski reprezentativac protiv Lazarevog oca

Bura oko sloma transfera Lazara Samardžića iz Udinezea u Inter se ne stišava.

Otac srpskog fudbalera Mladen Samardžić je za italijanske medije ispričao verziju da je Inter sve vreme pregovarao sa Rafaelom Pimentom, koja, kako kaže, nije imala saglasnost da zastupa Lazarove interese.

Izabrane vesti

Kasnije se preko društvenih mreža oglasila i Pimenta i ispričala potpuno drugačiju verziju događaja. A, onda je i Aleksandar Kolarov, koji je bio deo pregovora, dao izjavu za Gazetu delo Sport i potpuno stao na Rafaelinu stranu.

Mogu u potpunosti da potvrdim verziju priče koju je iznela Rafaela Pimenta. Ja sam bio taj koji je upoznao sa ocem igrača i koji je prisustvovao nekim sastancima, zajedno sa mojim bratom. Njena verzija je apsolutno tačna. Žao mi je što sam čuo toliko laži od dečakovog oca“, poručio je Kolarov.

Podsećanja radi, Mladen Samardžić je pričao italijanskim medijima svoju verziju u kojoj je, pored ostalog, rekao:

Inter je napravio grešku. Obavili su sve pregovore i zaključili posao sa osobom koja nije imala ovlašćenja da vodi transfer. Da, naravno da mislim na Rafaelu Pimentu. Video sam je samo jednom u životu i ne znam kako je ona uspela da se ubaci kao posrednik u celu priču. Kada smo dobili nacrt ugovora sa Interom i videli da je ona potpisana kao posrednik zahtevali smo da se to promeni. Tražili smo da razgovaramo direktno sa Interom, da se direktno sastanemo sa njima i promenimo taj apsekt. Ali očigledno je da oni nisu želeli da završe transfer, tvrdili su da je ona Lazarev agent“, poručio je Mladen Samardžić.

A, Rafaela Pimenta je iznela drugu stranu priče.

„Žao mi je što je Samardžićev tata opravdava svoje odluke ovakvim argumentima. Neka činjenicev govore umesto mene. Od toga da sam imala sastanak sa njim, njegovom suprugom i Aleksandrom Kolarovom u mojoj kancelariji u Monte Karlu, do mnogih zajedničkih poziva različitim klubovima. Tada je Lazarov otac tražio od Udinezea da priča sa mnom. Imali smo i zajednički sastanak u sedištu Intera. Imali smo i video poziv sa njegovim sinom kako bismo organizovali medicinske preglede, do toga da sev organziuje dolazak ostalih članova porodice i snimatelja u Milano kako bi se snimili video zapisi. Posle svega ovoga Samardžić je tražio stvari sa kojima se nisam slagala. Odlučila sam da se povučem iz pregovora“, istakla je Rafaela.


tagovi

Aleksandar KolarovLazar SamardžićRafaela PimentaInter

Obaveštavaj me

Inter

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara