Delije u Novom Sadu (©Starsport)
Delije u Novom Sadu (©Starsport)

Oglasio se Panončini, kolateralna šteta navijačkih izgreda: Priča je naduvana, hvala svima na podršci

Vreme čitanja: 2min | čet. 18.11.21. | 20:03

"Nije bilo ozbiljnih posledica, niti velikih problema", poručuje Italijan

UEFA je kaznila Crvenu zvezdu jednom utakmicom suspenzije tribina i novčanom kaznom u iznosu od 45.000 evra zbog incidenata posle utakmice sa Midtjilandom na stadionu „Rajko Mitić“. Pristalice crveno-belih su nezadovoljne suđenjem mađarskog arbitra Tamaša Bognara gađale sudijsku trojku čvrstim predmetima, a pogođen je pomoćnik Dejana StankovićaFederiko Panončini.

Italijan je pogođen u glavu, odmah je transportovan u bolnicu, gde mu je ukazana lekarska pomoć. Srećom ozbiljnijih posledica nije bilo. Federiko Panončini se za italijanske medije oglasio prvi put posle incidenta.

Izabrane vesti

„Situcija i povreda koju sam zadobio su u štampi mnogo dramatičnije prikazani, nego što je to zaista bio slučaj. Proveo sam jednu noć u bolnici, a situacija je odmah bila pod kontrolom. Nije bilo ozbiljnih posledica, niti velikih problema. Želim da se zahvalim svima koji su brinuli za mene, pružili mi podršku na različite načine“, rekao je Federiko Panončini.

Na prvoj narednoj utakmici posle one sa danskim Midtjilandom kada je Federiko Panončini pogođen u glavu, navijači Crvene zvezde su protiv Vojvodine na tribinama stadiona „Karađorđe“ u znak podrške Italijanu razvili transparent sa njegovim imenom i prezimenom.

Crveno-beli će zbog najblaže rečeno nepromišljenih poteza pojedinaca poslednji meč u grupnoj fazi Lige Evrope na svom terenu igrati u specifičnim okolnostima. Stadion neće biti prazan, ali će utakmici 5. kola u kojoj Crvena zvezda dočekuje Ludogorec moći da prisustvuju isključivo mališani. Utakmica sa prvakom bugarske biće druga ove sezone na kojoj će se čuti samo dečja graja sa tribina. Prethodno je to bio slučaj i protiv Kairata.



tagovi

Federiko PanončiniFK Crvena zvezda

Obaveštavaj me

FK Crvena zvezda

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara