Oglasio se Real: Nismo postavili ultimatum Interu

Vreme čitanja: 1min | sub. 23.01.21. | 13:22

Odjeci na vest Korijere delo Sport

Na terenu to ide nekako, ali na finansijskom planu Inter je u velikim problemima. Ne kriju tu činjenicu ni zvaničnici velikana iz Milana, čak je i Bepe Marota nedavno priznao da postoje dugovanja prema igračkom kadru i drugim klubovima, ali da će do 16. februara sve biti isplaćeno.

Korijera delo Sport je jutros objavila informaciju o tome da je prvi čovek Reala Florentino Perez postavio ultimatum ljudima iz Intera. Tačnije, uslovio ih da mu pošlju garancije da će isplatiti transfer Ašrafa Hakimija, ili će sjajno desnog beka vratiti nazad.

Izabrane vesti

Inter je odavno trebalo da uplati ratu od 10.000.000 evra, ali se o svemu oglasio Real Madrid. U zvaničnom saopštenju za javnost Kraljevi su demantovali da su postavljali bilo kakav uslov Interu. „Informacije Korijere Delo Sport o tenzijama između Reala i Intera nisu tačne. Real Madrid ni u jednom momentu nije zahtevao garancije od Intera kako se navodi u tekstu. Uslovi prelaska igrača su ugovoreni uobičajenim i normalnim ugovornim obavezama između dva fudbalska kluba. Mi smo kroz istoriju održavali sjajne odnose sa Interom iz Milana“, stoji u saopštenju Real Madrida.


tagovi

Ašraf HakimiZimski prelazni rok 2021

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara