Ognjen Mudrinski izabran za najboljeg fudbalera prvenstva Slovenije

Vreme čitanja: 1min | sub. 21.05.22. | 08:40

Glasali treneri, igrači, novinari i navijači

Slovenija je obećana zemlja za Ognjena Mudrinskog. U njoj se igrački potpuno preporodio.

Srpski napadač, nekadašnji član Crvene zvezde, prvi je strelac prvenstva Slovenije sa 16 golova, igraće ovog vikenda da osvoji titulu šampiona sa Mariborom, a jedno veliko priznanje je već osvojio: proglašen je za najboljeg fudbalera prvenstva!

Izabrane vesti

U velikoj anketi u kojoj su glasali igrači slovenačkih klubova, treneri, novinari i navijači, Mudrinski je dobio najviše glasova od ukupno 3.921 koliko je bilo u igri. On je, inače, prvi srpski fudbaler koji je dobio ovo priznanje u Sloveniji, koje se dodeljuje od 2005. godine.

Mudrinski je došao u Maribor letos na pozajmicu iz poljske Jagelonije i potpuno je eksplodirao u nekadašnjoj bivšoj jugoslovenskoj republici. Ognjen je odigrao tako dobru sezonu da je već počeo otvoreni „rat“ za njegovu dušu, jer je i Olimpija izrazila želju da ga dovede, pošto je i dalje na papiru igrač Jagelonije.

Imaće priliku u nedelju Mudrinski da se okiti titulom prvaka Slovenije, jer Maribor ima bod više od Kopera, a u poslednjem kolu ide na noge Muri.

U idealnih 11 slovenačkog prvenstva je i krilni napadač Kopera Kahim Paris, za kojeg je bila zainteresovana Crvena zvezda.


tagovi

MariborOgnjen Mudrinski

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara