(© Star sport)
(© Star sport)

Ognjen Mudrinski opet u Spartaku, povratnički debi protiv Vojvodine

Vreme čitanja: 2min | čet. 07.09.23. | 11:52

Iskusni špic se vratio u srpski fudbal

Srđan Hrstić je otišao u Švedsku u rekordnoj prodaji kluba vrednoj 1.600.000 evra, a Spartak se u nastavku sezone što se napada tiče oslonio na proverene snage. Najpre se iz kragujevačkog Radničkog vratio Vojo Ubiparip, da bi u završnici letnjeg prelaznog roka stigao i Ognjen Mudrinski.

Mozzart Sportu je potvrđeno da će 31-godišnji špic potpisati ugovor sa klubom iz Subotice, čime će se vratiti na Gradski stadion posle šest godina, koliko je prošlo otkako se sa istog mesta otisnuo u Čukarički, Taj potez se tad pokazao korisnim, jer je za Brađane sezonu kasnije postigao čak 18 golova i igrao, možda najbolji fudbal u našoj ligi, ali je sad, posle ne baš uspešne epizode u Mađarskoj, vreme opet za Plave golubove.

Izabrane vesti

Biće ovo Mudrinskom drugi mandat u Spartaku. Tokom prethodnog, kad je stigao 2015. posle avanture u švajcarskom Arauu, na 49 utakmica je postigao 21 i asistirao za šest golova. U međuvremenu je bio u poljskoj Jagjeloniji i hrvatskoj Novoj Gorici, da bi eksplodirao u dresu Maribora, za koji je u takmičarskoj 2021/22 postigao 17 golova i kao prvi strelac slovenačkog prvenstva doveo Ljubljančane do titule.

U Srbiji je osim Spartaka i Čukaričkog, igrao za Vojvodinu, Crvenu zvezdu i Jagodnu, dok mu je poslednja stanica inostrane karijere bio Ujpešt. Stigao je u julu, ali se zavdržao samo deset utakmica. Sad bi iskustvom trebalo da bude od koristi ekipi Aleksandra Keržakova, koja će posle pauze dočekati Ognjenov bivši klub, Vojvodinu.


tagovi

Ognjen MudrinskiSpartak Subotica

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara