Okršaj dve Borusije za najveći biser Grčke

Vreme čitanja: 1min | sre. 24.03.21. | 06:32

PAOK očekuje najmanje 15.000.000 evra...

Kada je dogovarao odlazak iz Menhengladbaha pre dva meseca Marko Roze je džentlmenski obećao da neće voditi nijednog igrača sa sobom u Dortmund. Ali to ne znači da se neće boriti za neke koji su na nišanu njegovog sadašnjeg kluba.

Nemački Bild upravo piše kako na leto treba očekivati veliku borbu dve Borusije za jednog od najvećih grčkih talenata Hristosa Colisa (19).

Izabrane vesti

Tržišna cena ovog momka iznosi oko 10.000.000 evra, međutim isti izvor navodi da nema šanse da PAOK pusti svoj najveći biser bez makar 15.000.000. U pitanju je cifra koju bez problema mogu da plate oba kluba, tako da će najavljeni okršaj na tržištu biti veoma interesantan.

Colis se najbolje snalazi kao levo krilo. Krasi ga velika brzina, odličan udarac, nadaren je dribler. I što je najvažnije prostora za napredak ima još dosta. Bild navodi kako se Grk završeno uklapa u filozofiju oba kluba. I Dortmund i Gladbah prate ga već duže vreme i pripremaju konkretne ponude za Solunce.

Velika verovatnoća da Džejdon Sančo ode na leto stavlja Milionere u poziciju favorita - ne samo zbog toga što će biti platežno izuzetno sposobni, već i zbog činjenice da se otvara mesto startera na levom krilu - međutim ni Maks Eberl se neće tek tako predati.

Sportski direktor Ždrebaca ne planira da produži ugovor sa Ibrahimom Traoreom, dok su Markusu Tiramu otvorena vrata za odlazak u slučaju dobre ponude...


tagovi

Bundesligaletnji prelazni rok 2021

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara