""
""

Okuka dobio, Stanojević remizirao

Vreme čitanja: 1min | uto. 02.04.13. | 17:25

Srpski treneri zadržali šanse za plasman u osminu finala Lige šampiona Azije

 

Uspešno su srpski treneri nastavili takmičenje u Ligi šampiona Azije. Đangsu, na čijoj klupi čuda pravi Dragomir Okuka, savladao je kao domaćin Buriram junajted sa Tajlanda (2:0) i tako zadržao šanse za plasman u osminu finala. Tim bivšeg napadača Crvene zvezde, Aleksandra Jeftića (igrao 72 minuta), sakupio je četiri boda u tri kola, tri manje od lidera južnokorejskog Seula, a dva manje od japanskog Sendaia.

Izabrane vesti

Drugi kineski klub, Peking Guan, koji predvodi Aleksandar Stanojević, igrao je bez golova u Taškentu. U ekipi Bunjodkora 90 minuta na terenu je proveo još jedan nekadašnji prvotimac crveno-belih, Marko Blažić, ali se ne toliko zanimljiv susret završio remijem. Zahvaljući tom rezultatu, prvak Uzbekistana i Peking Guan, uz južnokorejski Pohang Stilers, nastavljaju neizvesnu trku za prolaz dalje, dok je japanska Hirošima na začelju tabele, bez bodova i realnih šansi da se plasira u narednu rundu.

Al Ahli iz Džede (trener Aleksandar Ilić) gostuje iranskom Sepahanu (18 časova), dok Muang Tong junajted sa Tajlanda (Slaviša Jokanović) sutra (14 sati) dočekuje kineski Gvangžu Evergrande.

(FOTO: MN Press)


tagovi

Aleksandar StanojevićDragomir OkukaĐangsuKinaPeking Guan

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara