Đorđe Ivanović (©Starsport)
Đorđe Ivanović (©Starsport)

Olimpija bi mogla da proda Ivanovića

Vreme čitanja: 1min | pet. 29.01.21. | 16:27

Zainteresovana dva kluba iz arapskog sveta

Uz sav trud, nije uspeo Đorđe Ivanović da nađe svoje mesto pod suncem u Partizanu. Kada je letos otišao u Olimpiju – procvetao je!

Postao je srpski ofanzivac najproduktivniji, ako ne i najbolji igrač Zmajčeka, a njegove partije su brzo zapale za oko klubovima sa Bliskog istoka.

Izabrane vesti

Kako piše slovenačka Ekipa, Olimpija bi mogla već ove zime da „unovči“ Ivanovića. Dva kluba iz arapskog sveta su zainteresovana za njega.

Prema našim informacijama, Olimpija još nije dobila zvaničnu potvrdu, ali postoji konkretno interesovanje za Ivanovića od barem dva kluba. Jedan je iz Saudijske Arabije, koji je spreman da plati 1.000.000 evra za njega, a drugi je iz Emirata“, piše Ekipa.

Olimpija je letos dovela ofanzivca Partizana, a kako je tačno taj transfer izgledao u knjigama, ostaje pitanje, jer su crno-beli pre toga doveli Makija Banjaka iz slovenačkog kluba, pa je verovatno došlo do „prebijanja“ dugova. Uglavnom, Zmajčeki bi bili u čistom plusu ukoliko bi prihvatili neku od ponuda, koje se najavljuju, za bivšeg igrača Partizana.

Od dolaska u Sloveniju, Đorđe Ivanović je odigrao 19 utakmica na dva fronta za Olimpiju, postigao je osam golova, dok je za tri asistirao.


tagovi

FK OlimpijaĐorđe Ivanović

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara