Olimpija i Mandarić u ofanzivi: Potpisuju Vujadin Savić i Ćorić, blizu i napadač od 1.000.000 evra

Vreme čitanja: 2min | sub. 13.02.21. | 11:57

Gazda tima iz Ljubljane želi titulu po svaku cenu

Maribor ima bod prednosti uoči početka drugog dela sezone u Sloveniji, ali bi Olimpija mogla da dobije zvanje velikog favorita u šampionskoj trci. Posebno, ako se u finišu prelaznog roka ostvare ambiciozni planovi gazde kluba, srpskog biznismen Milana Mandarića.

Bilo je problema, čak se u jednom trenutku činilo da je finansijski jaz nepremostiv, ali slovenački mediji danas pišu da je bivši kapiten Crvene zvezd Vujadin Savić pred potpisom za Olimpiju. Kiparski APOEL je spreman da ga pusti bez obeštećenja, međutim velika plata iskusnog štopera bila ke preveliki zalogaj za čelnike Olimpije.... Savić je na Kipru imao platu oko 400.000 evra na godišnjem nivou, Olimpija mu je nudila pola od te sume... Ipak, čini se da je do kompromisa došlo i da će Vujadin Savić pojačati ekipu Gorana Stankovića.

Izabrane vesti

Pored njega slovenački mediji najavljuju i siguran dolazak nekada velike nade hrvatskog fudbala Ante Ćorića. On je i dalje pod ugovorom sa Romom, ali je jasno da u dogledno vreme neće dobiti šansu na Olimpiku. Nije se proslavio ni na pozajmici, u redovima Venla, pre toga u Almeriji. Jasno je da bi Ćorić u Ljubljani imao šansu donekle da se vrati na pravi put.

Međutim, neće Savić i Ćorić biti jedini Mandarićevi kapitalci u zimskom prelaznom roku. Slovenci pišu da je blizu potpisa sa Olimpijom i napadač Domžalea Dario Kolobarić. On bi trebalo da stigne u Ljubljanu kao velika želja trenera Gorana Stankovića.

Reč je o napadaču Domžalea, kluba koji je za Kolobarićeve usluge tražio Olimpiji tačno milion evra. Velika cifra, ali u Ljubljani nisu odustajali, i blizu su dogovora sa Domžaleom oko obeštećenja.

Kolobarić je ove sezone postigao devet golova u nacionalnom prvenstvu i nalazi swe u vrhu liste strelaca. Olimpiji je preko potreban napadač, jer je u prvom delu sezone mnogo toga zavisilo od raspoloženja Đorđa Ivanovića, bivšeg člana Spartaka i Partizana.

Inače, Dario Kolobarić je bivši omladinac Red Bul Salcburga.


tagovi

Vujadin SavićMilan MandarićOlimpija Ljubljana

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara