Olimpija ispunjava Mandarićevu želju: Prosinečki stiže u Ljubljanu

Vreme čitanja: 1min | pon. 21.03.22. | 10:15

Sve posle slabih rezultata Dina Skendera

Imao je veliku želju dugogodišnji gazda slovenačke Olimpije Milan Mandarić da na klupu kluba dovede Roberta Prosinečkog. Čak je pre godinu dana imao preliminarni dogovor sa Velikim Žutim, ali se posle „intervencije“ Nenada Jestrovića odlučio za Savu Miloševića... Taj brak nije bio plodonosan, ali će novi čelnici Olimpije ispuniti želju Milana Mandarića i za šefa stručnog štaba imenovati Roberta Prosinečkog.

Tako pišu uticajni mediji iz Slovenije, usled očajnih rezultata hrvatskog stručnjaka Dina Skendera. Olimpija je uoči drugog dela sezone bila kandidat za titulu, ali ovog proleća igra vrlo slabo. Zmajčeki su na prethodnih pet susreta ostvarili samo jednu pobedu i povećali zaostatak za vodećim Mariborom na sedam bodova. Jasno je da od titule nema ništa. Međutim, vrhuška Olimpije morala je da reaguje posle reakcije navijača i besa usmernog ka Dinu Skenderu.

Izabrane vesti

Olimpija je već saopštila da je prekinula saradnju sa stručnjakom iz Osijeka, kome zahvaljuje na urađenom poslu.

Očekuje se da nekadašnji trener Crvene zvezde bude imenovan za novog šefa stručnog štaba vrlo brzo, možda i u toku današnjeg dana. Robert Prosinečki je i kao veteran branio boje Olimpije i kasnije bio dežurni kandidat za trenera.

Vodio je Crvenu zvezdu, i Kajzeri u dva mandata. Radio je kao selektor Azerbejdžana i Bosne i Hercegovine, a poslednji trenerski angažaman imao je u Denizliju.


tagovi

Robert ProsinečkiMilan Mandarić

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara