Đenaro Gatuzo (AFP)
Đenaro Gatuzo (AFP)

Olimpijakos zvao Đenara Gatuza

Vreme čitanja: 2min | sub. 15.04.23. | 12:27

Grčki šampion krenuo u pripreme za novu sezonu

Pre dva dana zahvalio se Hamesu Rodrigezu, prethodno i Marselu, a negde između rastanaka sa skupocenim zvezdama, prekinuo je Olimpijakos saradnju i sa trenerom Mičelom i uveliko krenuo u pripreme za iduću sezonu. U nju se ne može bez novog kormilara, pa je grčki velikan krenuo u potragu istim, a jedno od imena koje na umu ima prvi čovek kluba iz Pireja Evangelos Marinakis je Đenaro Gatuzo.

Budući da će teško odbraniti tron, čelnici aktuelnog šampiona već kuju planove za narednu sezonu u kojoj će ekspresno pokušati da povrate krunu. Iz tog razloga, u klubu već rade na pronalaženju novog trenera kako bi mu dali vremena da do kraja plej-ofa grčkog prvenstva proceni ko mu je iz aktuelnog igračkog kadra potreban, a ko se pak ne uklapa u njegove zamisli, kao što su uradili kada su pre nepunih pet godina angažovali Pedra Martinsa.

Izabrane vesti

Lista kandidata za koje čelnici Olimpijakosa veruju da bi mogao da ponovi rezultate portugalskog stručnjaka je poduža, a prema pisanju grčkih medija Đenaro Gatuzo jedan je od njih. I mada se posle otkaza koji je dobio u Valensiji krajem januara ove godine Italijan nada da će novi posao dobiti u Seriji A, nije odbacio mogućnost da sedne na klupu crveno-belih iz Pireja, dodaju tamošnji mediji.

Gatuzo je već imao dodira sa grčkim fudbalom, budući da u prvom delu sezoni 2014/15 predvodio OFI sa Krita. Prethodno je kratko vodio Sion i Palermo, potom još Pizu, Milan, Napoli i Valensiju.

Pored Gatuza, u vezu sa Olimpijakosom se u poslednje vreme dovode još Hoze Bordalas, Marselino, Džesi Marš, a čelnicima grčkog šampiona ponuđen je i Rudi Garsija, koji se ove nedelje rastao sa Al Nasrom.


tagovi

OlimpijakosĐenaro Gatuzo

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara