Komentari na vest

Operacija kolena izbacuje Jovanovića iz „igre“ za Katar

l

ljubanjac

pre preko 1 godinu

Jović je motika od igrača. Jedna srećna sezona u Ajntrahtu i celu karijeru te čekaju d aponovo proradiš, a nećeš, jer nemaš kvalitet. Još nije kasno za Prijovića da zaigra ponovo u Evropi i uleti u avion umesto debelog Jovića koji ne može da igra u zvezdi, u mladoj reprezentaciji Srbije, Benfici, Realu, na pozajmici u Ajntrahtu, ponovo u Realu, Fiorentini, u A reprezentaciji Srbije. Ne može to biti slučajno. Smanjite ostrašćenost, pojačajte objektivnost.
m

mek

pre preko 1 godinu

A jeste sad, zvace Bojana Krkica. Brate, gde se seti Prijovica?
D

Delija33

pre preko 1 godinu

Ja stvarno neznam da li vi uopste pratite fudbal ?? Jovic je u prvoj sezoni ulazio kao dzoker i dao je ja mislim 7 golova na oko 700-800 minuta i tu se znalo da ce pokidati u sledecoj sezoni
R

Realno posmatrano

pre preko 1 godinu

Tesko da bi svakako Piksi vodio njega, tj ako budu zdravi Mitrovic, Vlahovic i Jovic nema potrebe za cetvrtim spicom. Decku svakako zelim brz oporavak!
H

Hannibal

pre preko 1 godinu

Na spisku mora da bude mesta za Kataija, pa makar odigrao minut na turniru! Piksi ne sme da ponovi grešku Ilije Petkovića, koji svojevremeno na SP u Brazilu nije vodio Ramba Petkovića, tada jednog od naših najboljih fudbalera. Piksi, kao nekadašnji veliki igrač, mora da nagradi sadašnjeg velikog igrača, kome bi ovo bilo svakako poslednje SP.
1

1992

pre preko 1 godinu

A Katai je sad jedan od naših najboljih fudbalera? Pa on ni na livadama lige Srbije nije najbolji.
G

Gennaro

pre preko 1 godinu

Ne mora
M

Mikiiii

pre preko 1 godinu

Katai je u tolikom padu forme da bi se jedva mogao ugurati u tim Srbije formiran samo iz naše lige. Ima tu interensantnijih igrača puno,kao recimo Joveljić iz MLS-a,Banjac iz Krasnodara,Birmančević iz Tuluza ako krene da igra. Šteta za ovog momka što neće moći jer je talenat i u formi,možda bi bio i treći izbor s'obzirom kako igra Jović
v

v1ad

pre preko 1 godinu

Katai je u losoj formi vec duze vreme (malo se podigao u poslednjih par utakmica ali ni to nije puno) tako da zvati njega zbog nekih starih igara nema smisla. Plus sto ne vidim sta bi igrao. Krilo ne moze u formaciji koju igra Srbija (ne igra odbranu) a kao ofanzivnog veznog vec imamo Tadica i Djuricica, plus cemo cesce igrati sa dva spica.
C

Coca cola

pre preko 1 godinu

Логично је онда да позове Дејана Јовељића!
G

Gostyy

pre preko 1 godinu

Neka pozove Nemanju Nikolića iz Vojvodine