Ilustracija (©Shutterstock)
Ilustracija (©Shutterstock)

Operario se bez trenera sveti za julskih 5:0

Vreme čitanja: 2min | pet. 01.10.21. | 23:15

Seriju od sedam utakmica bez pobede tim iz Ponte Grose pokušaće da prekine u noći između petka i subote (02.30) protiv Nautika, u 28. kolu druge lige Brazila

Po svemu sudeći, Operario i Nautiko će i sledeće sezone da igraju u brazilskoj Seriji B. Verovatno poslednju priliku da nešto promene na bolje imaju u noći između petka i subote od 02.30 časova, kada će da se sastanu u okviru 28. kola šampionata.

Ova dva kluba su trenutno 11. i 12. tim na tabeli, 11 kola pre kraja takmičenja. Četvrta pozicija, poslednja koja vodi u elitu, beži im 11 bodova i zauzima je trenutno Avai. Matematički nije nedostižno, realnost je ipak malo teža.

Izabrane vesti

02.30: (2,15) Operario (2,95) Nautiko (3,60)

Obe ekipe igraju u užasnoj formi, bez pobede su na po sedam poslednjih utakmica. Oba tima su u tom periodu osvojili samo po dva poena, pa ako nastave u tom ritmu moraće da se zabrinu pre za opstanak.

Operario je pred noćašnji meč smenio trenera. Otišao je Mateus Kosta, a njegova zamena još nije angažovana, tako da će pomoćni trener Leandro Nijehues da vodi ekipu protiv Nautika.

-------------------------

Misliš da poznaješ fudbal bolje od drugih? Mozzart Prognozzer ti pruža šansu da to i dokažeš i osvajaš vredne nagrade svake nedelje! Odigraj odmah potpuno besplatno!

-------------------------

Domaćin igra bez Fabija Alemaa, koji je suspendovan. On je pocrveneo na utakmici sa Vila Novom u prošlom kolu, koju je njegov tim izgubio sa 2:1, zahvaljujući golu Donata u 97. minutu.

Nautiko takođe ima jednog suspendovanog igrača. Žean Karlos neće moći da igra noćaš, kao ni Brajan, Kijeza i Jago Dijaz, koji su povređeni.

Nautiko je u prvom meču ove sezone sa Operariom bio više nego ubedljiv, trijumfovao je sa 5:0. Bila je to njegova prva pobeda na trećem njihovom okršaju u zvaničnim okršajima. Prošle sezone ga je Operario savladao kod kuće sa 3:1, dok su na terenu Nautika odigrali 0:0.


tagovi

Brazil 2Operario PRNautiko

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara