Opet bez Pavkova, Krstović ostao u Beogradu

Vreme čitanja: 2min | pon. 24.08.20. | 09:30

Trener crveno-belih poveo u Tiranu 20 igrača

Crvena zvezda je stopirala aktivnosti u prelaznom roku, i kompletan fokus prebacila na pripremu meča u Tirani. Otuda nema mnogo promena na spisku licenciranih igrača u odnosu na evropsku premijeru protiv Tirane.

Trener crveno-belih put glavnog grada Albanije poveo je 20 igrača, koji su tokom vikenda radi predostrožnosti odradili dupli test na virus korona. Svi nalazi su bili negativni, pa je mladi stručnjak bio na slatkim mukama. Više to nije iznenađenje: Milan Pavkov je ostao u Beogradu. Snažni napadač je dugo vukao povredu lica, tokom pripremnog perioda bilo mu je zabranjeno da udara loptu glavom. Još nije dostigao optimalan nivo fizičke spreme, što su iskoristio, pre svih, El Fardu Ben i sa čest golova u poslednja tri meča nametnuo se kao prvi izbor u napadu. Takođe, prednost u odnosu na Pavkova i dalje imaju Portugalac Tomane i tek oporavljeni Ričmond Boaći. Povremeni reprezentativac Gane je odigrao finiš meča u Novom Sadu. Nije blistao, ali bi zbog minulog rada mogao da bude adut sa klupe crveno-belih u Tirani.

Izabrane vesti

Ostalih iznenađenja nema. U Beogradu je ostao i mladi napadač Nikola Krstović, strelac gola protiv Mačve u Šapcu. Mesta u avionu nije bilo za Veljka Simića i Dušana Jovančića, koji su pred odlaskom iz Ljutice Bogdana.

Za meč protiv Tirane konkurisaće 20 igrača: Milan Borjan, Zoran Popović, Marko Gobeljić, Milan Gajić, Milan Rodić, Nemanja Milunović, Radovan Pankov, Miloš Degenek, Strahinja Eraković, Miloš Vulić, Seku Sanogo, Njegoš Petrović, Gelor Kanga, Veljko Nikolić, Srđan Spiridonović, Aleksandar Katai, Željko Gavrić, El Fardu Ben, Ričmond Boaći i Antonio Tomane.


tagovi

Milan Pavkov

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara