Pol Pogba (Reuters)
Pol Pogba (Reuters)

Opet paljba po Polu Pogbi: I sa 35 godina će raditi glupe stvari, Ronaldo treba da ga školuje

Vreme čitanja: 2min | sre. 03.11.21. | 08:38

Neko mora da mu visi nad glavom

Opet je Kristijano Ronaldo spasao Mančester Junajted, ali opet tu nema mnogo razloga za optimizam. Junajted je bio na rubu poraza u Bergamu koji je na kraju mogao skupo da ga košta. Ponovo mnogo toga nije funkcionisalo u igri Crvenih đavola, a jedan od najgorih na terenu je bio Pol Pogba.

Francuski vezista je opet imao neodgovorne i rizične poteze koji su mogli da koštaju ekipu poraza.

Izabrane vesti

„Pogbi je uvek potreban neko da mu visi nad glavom. Neko koga će maksimalno da poštuje. Potrebni su mu iskusni ljudi iza leđa. Koliko godina ima? 28? On bi trebalo da je već iskusan igrač, ali čini mi se da će i sa 35 biti isti ovakav. I dalje će raditi u glupe stvari i poigravati se da bi pokazao koliko je jak i vešt sa loptom. Najveći problem kod Pola je njegova koncentracija. Kao da veruje u bajke...“, rekao je Junajtedov legendarni vezista Pol Skols.  

Skols je podsetio kako je Pogba igrao i ponašao se u Juventusu.

„Setite se Juventusovog tima u kojem je igrao i u kojem je bio briljantan. Zbog tih partija smo ga i doveli nazad u Mančester Junajted. Ali tamo je bio okružen iskustvom. Oko njega su bili Pirlo, Bonući, Kjelini, Bufon, imao je agresivnog trenera... E takav tretman će mu biti potreban sve do 35. godine“, dodao je Skols.

I legendarni Rio Ferdinand kaže da je Pogba razočarenje na Old Trafordu i da bi neko iskusniji trebalo da popriča sa njim.

„I sam Pogba bi se složio da u Mančester Junajtedu nije igrao na očekivanom nivou. Ne pruža partije na nivou onih koje pruža u reprezentaciji Francuske. Možda mu je potreban strah od konkurencije. Ne mogu da zamislim bilo koga osim Kristijana Ronalda koji će krenuti na na Pogbu i reći mu: ’Moj si na poluvremenu’! Možda je to i generacijski problem, možda je danas drugačije nego kada smo mi igrali. Ali znam da bi u našoj svlačionici bilo takvih razgovora na poluvremenu“, rekao je Rio Ferdinand


tagovi

Pol PogbaRio FerdinandPol Skols

Obaveštavaj me

Man. Junajted

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara