Komentari na vest

Đorđe Petrović – čovek koji se najviše isplatio ovom mučenom Čelsiju

L

Lažni car

pre 3 meseca

Rasplakaste me... Krvav je to 'leba! Nema socijalno, nema topli obrok...!
S

Sedorf10

pre 3 meseca

Vec sledece godine nasa odbrana ce izgledati ovako: golman Djordje Petrovic - desno Nedeljkovic, stoperi Jan-Karlo Simic, Pavlovic(Erakovic) i levo mozda Kostic kao ofanzivniji bek. U svakom slucaju to ce biti veoma jaka odbrana, za razliku od ove danasnje koja je najlosija u celoj nasoj istoriji. Ocekujem da ce najbolji igrac u toj odbrani svakako biti mali Simic iz Milana. On je prosto zver od igraca.
F

Filip Kostic ne moze

pre 3 meseca

na beka, previse ofanzivan za tako krhu zadnju liniju
N

NIkola44

pre 3 meseca

Pitanje za ljude iz fudbala, prvenstvaeno golmane: Da li je Petrovic bolji od Vanje Milinkovic Savica? Ne gledam vise premijer Ligu i ne pratim detaljno fudbal, gledam samo reprezentaciju. Gladeo sam samo ovaj klip o Petrovicu gde se vidi da je prava macka. Ima strasan refleks. Parade su mu fantasticne, skinuo je mnogo lopti iz raslji, a dobro se i postavlja sto je vrlo vazno. Meni deluje da je bolji cak i od Vanje. Vanja je veoma visok i kao i nekada Stojke ima ozbiljnih problema sa paradama. Sto kod Petrovica nije slucaj, deluje kao prava macka. Ne znam ispravite me ako gresim jer nisam gledao Celzi. Ali po onom sto sam video deluje kao ekstremno kvalitetan golman. Ima li on nekih mana?
c

coa865

pre 3 meseca

Ne znam što uopšte pričate o ciframa ili da kako kažete koliko neko "vrijedi". Čelsi je privatni klub, može da plaća koga hoće i koliko hoće. Sa jedne strane to je stvar ličnd percepcije, a sa drugi i svih drugih ekonosmkih paramtera: koliko je ljudi platilo da gleda sterlinga i ostale zvijezde? Koliko je je čjudimkupilo dres Sterlinga a koliko Petrovića? Koliko je sterling doveo sponzora svojim prelaskom i sl..
M

Max alegri

pre 3 meseca

Nasi kad su ulazili na mala vrata Bane Nemanja, najvise su pokazali u Engleskoj, pa tako da bude i sa Petrovicem.
L

Lakisha

pre 3 meseca

Skroman momak na mestu koji nije umisljen, sve najbolje i da nam budes br 1 u rep dugi niz godina Karađorđe🇷🇸🦾
d

dostojevski

pre 3 meseca

podseca me na baneta, kad se bosingwa povredio i nakon 3 meseca trener mu reko ivanovic je nezameniv. Po meni petrovic u fudbalu jedno lepo iznenadjenje.
S

Samo kod nas

pre 3 meseca

Sto bi selector rekao ako igra u Bajernu ja da dodam brani u Celziju ne mora da znaci da ce biti pozvan za reprezentaciju
G

Gostivar

pre 3 meseca

da si ti ziv i zdrav, selektor vec vodio na turneju u SAD, koja je Djordju omogucila transfer u Revolusn
P

Peki30

pre 3 meseca

Odlično brani, realno ono što prima primio bi svako, Srbija je srećna što ga ima! Realno čelzijeva defanziva je u banani, po meni Badijašil je najbolji dugoročno, jak, solidne brzine, fino čita igru, samo je van forme, nije igrao ni dobijao šansu, protiv Liverpula je bio horor, ali sećam ga se kad je bio u formi da je bio dosta dobar. Kad uđe u ritam biće pozadi brana. S njim još 1, Kolvil ili eventualno Čaloba kad se vrati, biće to dobro. Disasi mi je upitan, ima fiziku, ali ne vidim da baš dobro čita igra, mada bi mogao biti taj drugi štoper. Kad utegnu odbranu krenuće i napred
Б

Блок

pre 3 meseca

Свака момку част! Све најбоље му желим . Али није он сад неке светска класа . Мада и није било неких момената да покаже да л јесте или не . Коректан .
9

90022

pre 3 meseca

Mozda i dalje nije svetska klasa ali brzo ce to biti momak ozbiljno napreduje i to velikom brzinom do pre dve godine je branio u Cukarickom a sada vec u Celziju a u medjuvremenu je bio najbolji golman u Mls-u.
A

Aleksejko

pre 3 meseca

Jel ima neko da navija za Celsi? Imam jedno pitanje za navijace Celsija, ako niste vec poceli da navijate za Njukastl,Vilu, nedao bog za Totenhem i Arsenal... Ako mozete da mi odgovorite,zasto ne postojite nigde na portalima, sta se desilo sa onim upamtite sta vam kazem Celsi pravi najbolji tim,onda Celsi lagano do titule,gazi sveeee Celsi mozete da kukate, ljubomorni ste sto dovodimo vrhunske igrace i tako dalje?
m

marekec2333

pre 3 meseca

Celzi je bio ekipa i pre Abramovica samo sto ti to ne pamtis jel si isuvise mali...Desally ,Lebef, Zola, Viali..
G

Gost300

pre 3 meseca

To neces cuti od njih,ali ces ih vidjeti po vijestima o drugim klubovima kako nemaju ovaj ili onaj trofej,a ovaj covjek sto kaze da je celsi postojao i prije Romana,ja sam gledao taj celsi,ako je postojao i bio neki klub kako onda mozete pljuvati kad padnu Junajted,Arsenal,Liverpul,koji su i kad padnu jaci i veci nego tad celsi sto je bio,ako nisam u pravu reci?
P

Plavaboya

pre 3 meseca

Evo ja, od Gustava Pojeta pratim CFC. Šta očekuješ? Da se ubeđujem i prepucavam ovde? Razočaran sam i šta sad? Nisu ispunili očekivanja, ali iskreno, i nisu bila Bog zna šta velika očekivanja jer su ušli amerikanci u klub. Elem, ovde je reč o našem detetu.
M

Maja-Bec

pre 3 meseca

Kakve veze ima i koga interesuje sada Čelzi. Ovde smo da podržimo našeg momka,a sada da li brani u Ćelziju, Vili,Brajtonu, totalno je ne bitno. Ovde smo da mu damo podrsku, a gde i za koga brani ,ne bitno je. Pozdrav za naseg Kostolcanina, a ne kao sto pisete Pozarevljanina, mada je i to ne bitno. Samo cepajte momci, bilo gde da ste preko,uz vas smo,bar oni normalni navijaci,ne bitno iz kog ste kluba otisli preko
J

Junker

pre 3 meseca

Ubedjen sam da ce odmah po oporavku vratiti Sanceza koliko god dobro Petrovic branio, a sledece sezone mozda i dovedu novog. Celsi je u nekom pogubljenom sistemu i nista tu dobro nece biti jos dugo. Sto se Djordja tice, mislim da ga ni Piksi nece uzeti za prvog golmana na EP
G

GostLazar

pre 3 meseca

Realno i ne moraju, njemu je ovo bitno da se predstavi svetu fudbala, a gde ces bolje nego u klubovima kao sto su Celsi, Liverpul, Junajted itd. Pogotovo engleska liga, da ne nabrajam klubove iz drugih ekipa. Sve i da ne bude standardan i napusti npr. Celsi, nece otici u Holandiju, vec Liga 5 i to neka solidna ili dobra ekipa.
7

776666

pre 3 meseca

Mislim da ce Djordje i po povratku Sanceza biti prvi izbor jednostavno pokazao je da je ozbiljan golman a Sancez nista posebno nije pokazao i bila bi nepravda da ga Poketino prebaci na klupu. Celzi radi bas los posao a ukoliko i dovedu na leto novog golmana Petrovic ce imati itekako ponuda od ozbiljnih klubova. Na ep Petrovic mora biti prvi golman jednostavno je bolji golman od Vanje.
G

Gost 17

pre 3 meseca

Ris Džordan? :D