Đorđe Petrović (© Reuters)
Đorđe Petrović (© Reuters)

Đorđe Petrović ponovo igrač utakmice u MLS-u

Vreme čitanja: 2min | pon. 05.06.23. | 15:41

Čuvara mreže Nju Inglanda dobre partije preporučile za širi spisak selektora Stojkovića

Odrastao je u Kostolcu u kući iza koje se nalazio fudbalski stadion. Počeo je kao ubojiti napadač, pa se povlačio ka odbranbenoj liniji dok nije prekomandovan na mesto štopera. Konačna i profesionalna uloga Đorđa Petrovića je mesto čuvara mreže. Celu omladinsku školu prošao je u timu sa Banovog brda i Čukarički mu je omiljeni klub. Uz Čuku voli Premijer ligu, Mančester Siti, Real i Milan. Kada smo kod Rosonera voli Pata, a za Mozzart Sport je odgovorio kako se našao u MLS ligi.

“Igrom slučaja stigao je poziv. Potom sam se konsultovao sa trenerima, prijateljima i stigao sam u Nju Ingland Revolušn. MLS liga je kvalitetna, fudbal je odličan, ulaže se, organizacija je na vrhunskom nivou, trening centri su takvi da se samo mogu poželeti”, ističe na naš portal Đorđe Petrović.

Izabrane vesti

Golman u nacionalnoj opremi, MN PressGolman u nacionalnoj opremi, MN Press

Poznavaoci prilika kažu da je Đole u MLS – u jedan od najboljih golmana, nalazi se u TOP 3 čuvara mreže, a izabran je, pre nekoliko dana, ponovo za igrača utakmice. Klubovi iz Evrope se već interesuju za Petrovića i po svim parametrima on zaslužuje da brani na Starom kontinentu u nekom od vodećih klubova.

Golman Đorđe Petrović (24) je u odličnoj formi pa je ušao na širi spisak selektora Srbije Dragana Piksija Stojkovića za prijateljski meč protiv Jordana 16. juna kao i onaj protiv Bugarske 20. juna u okviru kvalfikacija za EURO 2024. godine. Đorđe Petrović je uz Vanju Milinković Savića, Predraga Rajkovića, Veljka Ilića i Mileta Svilara na spisku selektora Stojkovića. Ostaje da se vidi da li će proći u uži izbor našeg selektora.

Naredna utakmica sa Majamijem je nova šansa za dokazivanje golmana Petrovića.

Piše: Đurđe MEČANIN

djurdje.mecanin@mozzartbet.com


tagovi

Đorđe PetrovićgolmanMLS

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara