Đorđević i Dunđerski zvanično u Vojvodini

Vreme čitanja: 2min | sre. 26.05.21. | 13:24

Novosadski klub predstavio stratega i sportskog direktora

Promocijom u klupskim prostorijama Vojvodina je ozvaničila početak saradnje sa Slavoljubom Đoređevićem i Ljubišom Dunđerskim. Novi šef stručnog štaba i sportski direktor imenovani su juče na sednici Upravnog odbora, a prilikom prvog pojavljivanja pred medijima izrazili su zadovoljstvo i visoke ambicije.

Đorđević je na klupu Vojvodine stigao nakon uspešne epizode u Radniku gde je uspeo da dobrim rezultatima ukrasi prvi trenerski izazov u seniorskoj konkurenciji. Pre posla u Surdulici godinama je radio kao trener u Zvezdinoj školi, gde je bio zadužen za razvoj "klase 02" koja je fudbalsko kolovanje ukrasila kadetskom i omladinskom krunom. Prilikom promocije u Novom Sadu, novi strateg istakao je da će mu poseban izazov predstavljati realizacija ideja koje je postavio Milan Kosanović.

Izabrane vesti

"Zahvalan sam upravi na ukazanoj šansi da vodim jedan ovako veliki klub. Čast mi je i privilegija, a uz to idu i velike obaveze jer svi znamo ambicije Vojvodine. Dobro sam upoznat sa situacijom kao i planom koji je smislio moj veliki prijatelj i čovek koji je za mene bio fudbalski genije. Cilj je da Vojvodina bude mlada ekipa čiju će osnovu činiti deca iz omladinske škole. Radio sam sa mladim igračima, ali i sa iskusnim fudbalerima i dolazak u Vojvodinu gedam kao veliki izazov da zajedno sprovedemo zamisli u delo. Trebaće nam vremena da realizujemo plan, ali sam siguran da ćemo uspeti da ostvarimo ciljeve uz podršku ljudi u klubu, navijača i sportske javnosti", rekao je Đorđević.

Novi šef stručnog štaba kormilo je preuzeo od Nenada Lalatovića koji je posle dve uspešne godine, okićene trofejem u Kupu Srbije i dva izlaska na internacionalnu scenu, nakon isteka ugovora napustio novosadski klub.

Kada je u pitanju Ljubiša Dunđerski, novi sportski direktor Vojvodine u klub u kojem je ostavio trag kao igrač i funkcioner stiže nakon što je proteklih giodina uspešno obavljao funkciju sportskog direktora Spartaka. Dunđerski je ulogu prvog čoveka sportskog sektora preuzeo nakon smrti Milana Kosanovića, a ovom prilikom se osvrnuo na prijateljstvo sa sportskim radnikom koji je nedavno preminuo.

"Svi imaj uplanove i ciljeve u životui kad sam saznao da je Miša došao ovde želeo sam da mu se i ja jednosg dana pridružim u Vojvodini, da radimo zajedno jer smo imali slična razmišljanja. Nažalost njega više nema. Na rođendan sam se vratio u svoju kuću. Đeljan sam i spreman da uđem u jednu lepu borbu ida vratimo naš voljeni klub na mesto gde je nekada bio", rekao je sportski direktor Vojvodine..


tagovi

Slavoljub ĐorđevićLjubiša Dunđerski

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara