Vladimir Miletić (©MN Press)
Vladimir Miletić (©MN Press)

Orlići motivisani pred početak EP: Da kao šampioni Evrope odemo na Svetsko prvenstvo

Vreme čitanja: 2min | sub. 18.06.22. | 13:56

Talentovani dvojac uveren u uspeh u Slovačkoj

Omladinska reprezentacija Srbije odradila je prvi trening u Slovačkoj gde će sutra od 17.30 odigrati prvi duel na Evropskom prvenstvu. Rival izabranika Aleksandra Jovića biće Izrael, a već premijera Orlića predstavljaće prekretnicu u borbi za dva mesta u Grupi B koja vode u polufinale i garantuju mesto na Svetskom prvenstvu u Indoneziji naredne godine. Osim Izraela, konkurenti našim biserima biće Engleska i Austrija, a pred niz izazova biseri rođeni 2003. godine ne skrivaju visoke ambicije.

Izabrane vesti

"Treirali smo u Staroj Pazovi dva puta dnevno, dobro se pripremili i sada nastavljamo sa radom ovde. Motivisani smo i sa nestrpljenjem čekamo početak takmičenja i susret sa Izraelom", rekao je Vladimir Miletić uoči prve utakmice.

Vezni fudbaler Vojvodine naglasio je značaj prve utakmice.

"Nadamo se pobedi na početku. Svaka utakmica je bitna, ali je sa prvom potrebno da probijemo led. Želimo da se plasiramo u polufinale i radimo na tome, potom ćemo ići korak po korak. Idemo da osvojimo prvenstvo Evrope, pa ćemo da potom da razmišljamo o Svetskom prvenstvu", kazao je Miletić.

Jednako optimističan pred kontinentalnu smotru je i Uroš Lazić, nekadašnji Miletićev saigrač u Zvezdinoj školi, danas adut Grafičara.

"Plasmanom na Evropskio prvenstvo smo pokazali da Srbija nije mala zemlja kao što neki misle. Zadovoljni smo, motivisani dočekujemo priliku da se pokažemo u pravom svetlu. Ambijent je dobar spremamo se za utakmicu u koju ćemo, kao i u svaku do sada ući čvrsto i borbeno", istakao je desni bek i dodao da se svi u taboru Orlića nadaju plasmanu u polufinale.



tagovi

Vladimir Miletićomladinska reprezentacija Srbije

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara