Orlovi su zaslužili veću posetu

Vreme čitanja: 1min | čet. 02.06.22. | 20:49

Na Marakani oko 10 hiljada ljubitelja fudbala

Grandiozan uspeh napravila je reprezentacija Srbije pod komandom Dragana Stojkovića Piksija. Ne radi se samo o plasmanu na Mundijal u Kataru, već načinu na koji su Orlovi igrali tokom celih kvalifikacija, zaokruživši sjajan ciklus istorijskom pobedom nad Portugalijom u Lisabonu (2:1).

Prvi put od uspeha na Lužu reprezentacija Srbije igra ove večeri utakmicu u Beograd. Čak je i rival Norveška više nego pristojan, sa jednim od najboljih napadača na svetu Erlingom Halandom. Međutim, sve nabrojano nije bilo dovoljno da najveći srpski stadion bude pristojno ispunjen ove tople junske večeri.

Izabrane vesti

Po gotovo idealnim uslovima na tribinama Marakane se okupilo 10 hiljada gledalaca. Nema sumnje da je Stojkovićev tim zaslužio više. Mnogo više.

Činjenica je da sezona dugo traje, i da su se navijači istrošili tokom prolećne sezone (tri večita derbija, plus evropske utakmice u Beograd). Posebno oni iz unutrašnjosti, jer je odavno poznato da sa ljubiteljima fudbala iz Beograda ne može da se napune stadioni na Topčiderskom brdu.


tagovi

fudbalska reprezentacija Srbije

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara