©Starsport
©Starsport

Orlovi za Vanju Malović: Uspešno završena humanitarna aukcija dresova

Vreme čitanja: 1min | pon. 20.09.21. | 09:30

Prikupljeno preko 15.000 evra

Završena je humanitarna licitacija za dresove Orlova u kojima su Dušan Tadić i drugovi nastupali u kvalifikacionom meču za Svetsko prvenstvo protiv Luksemburga (4:1)

Naime, u danu kada nam je srce kucalo za pobedu Orlova, Srbija je pokazala i humano srce u borbi za budućnost tromesečne bebe Vanje Malović koja boluje od spinalne mišićne atrofije.

Izabrane vesti

Marketing tim Fudbalskog saveza Srbije osmislio je humanitarnu akciju u kojoj su učestvovali svi reprezentativci koji su se našli u protokolu meča sa Luksemburgom. Izabranici selektora Dragana Stojkovića stavili su svoj potpisani dres sa ovog meča na humanitarnu licitaciju, a prikupljena sredstva otišla su u fond za lečenje bebe Vanje Malović.

Lep gest reprezentativaca Srbije, koji će i u budućnosti nastaviti sa humanitarnim akcijama ovog tipa. Ponude za dresove stizale su iz svih krajeva sveta, a ukupno je prikupljeno preko 15.000 evra.

Pregled izlicitiranih iznosa za dresove reprezentativaca naše zemlje možete pogledati na sledećem linku: MatchWornShirt

Ovom prilikom pozivamo sve ljude koji žele da pomognu da pošalju SMS 1077 na broj 3030 ili uplate novac na račune sa fotografije.



Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara