Braća Mituljikić (©FK Crvena zvezda)
Braća Mituljikić (©FK Crvena zvezda)

Osman Bukari i Jovan Mituljikić kao gazele, na kratke pruge nema im ravnih u Zvezdi

Vreme čitanja: 1min | čet. 05.01.23. | 20:10

Miloš Milojević sa stručnim štabom testirao limite igrača pred odlazak na pripreme

Izvršio je Miloš Milojević prozivku, okupio je 36 igrača pred odlazak na pripreme koje će Crvena zvezda odraditi, sada već tradicionalno, u Turskoj. Odazvali su se svi igrači na koje računa, a dan nakon ponovnog okupljanja trener crveno-belih je sa stručnim štabom testirao limite igrača pred put. 

Na pomoćnom terenu podno severne tribine prvotimci Crvene zvezde su istrčavali kratke distance, a najbolja prolazna vremena imali su Osman Bukari i Jovan Mituljikić. Na kratkim prugama nije im bilo ravnih, trčali su poput gazela. 

Izabrane vesti

Distancu od 40 metara ofanzivci crveno-belih pretrčali su za isto vreme, tačni su bili u stotinku. Da pređu pomenutu razdaljinu bilo im je potrebno 4,95 sekundi, čime su pokazali da su tip-top spremni za pripreme i nastavak sezone. 

Za Osmana Bukarija koji je imao nešto duži odmor po povratku sa Mundijala u Kataru na kome je postigao jedan gol za Ganu ovakav rezultat na merenjima i nije iznenađenje. Još pri prvim kontaktima sa loptom, na početku sezone, bacio je navijače crveno-belih u trans trkom protiv Pjunika. Demonstrirao je brzinu kakvu “Marakana” dugo nije videla. 

Kod Jovana Mituljikića je evidentno da mu je pomoglo da spreman dočeka prvo okupljanje to što je zajedno sa ostatkom mladih igrača krenuo sa treninzima ranije i unapredio određene segmente. Vidljivo je to bilo na prvom zajedničkom treningu, koji je zbog sitnije povrede propustio Stefan Mitrović.


tagovi

FK Crvena zvezdaJovan MituljikićOsman Bukari

Obaveštavaj me

FK Crvena zvezda

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara