Galager i Domingez (©Reuters)
Galager i Domingez (©Reuters)

Ostin provukao Portland kroz rende, Timbersima puna mreža

Vreme čitanja: 2min | pet. 02.07.21. | 06:15

Odbrana gostiju sigurna kao vrbov klin

Potpis senegalskog napadača podstakao je ostale u Ostinu da se probude iz zimskog sna i počnu da ispunjavaju zadatke - postižu golove. Proradila je mašinerija Džoša Volfa, a prvi koji je zadobio gadne ožiljke je Portland - 4:1 (3:1).

Kuburio je debitant u MLS-u sa efikasnošću. Nije mogao Ostin da se sastavi, sve do noćas. Sve mu se poklopilo. Potpis napadača, pozitivne vibracije u užasna forma gostiju. Da je Musa Đite mogao da zaigra, možda bi Portland još više nastradao...

Izabrane vesti

Uz Ostinovo ime je stajala brojka od mršavih šest golova, što ga je činilo najgorim napadačkim timom lige. A, onda je preko neći sve počelo besprekorno da funkcioniše. Ostina je spakovao Portlandu skoro koliko i u prethodnih 10 kola.

Razigrali su se Galager, Fagundez, Ring i Himenez. Napadački je eksplodiorao ceo tim protiv Portlanda i njegove porozne odbrane. Šupljine su se pojavile na sve strane, a domaćin je sa četiri strele pogodio direktno u centar.

Bliži se polako Portland cifri od dva primljena gola po meču. Na korak su do velikih brojeva. Za 11 kola Portland Timbersi su primili neverovatnih 19 golova. Ne piše im se dobro ako ne dovede to neko u red.


tagovi

MLSMLS ligaSeverna AmerikaSAD

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara