Uroš Spajić (©Reuters)
Uroš Spajić (©Reuters)

Otpao i drugi štoper, ostalo ih četiri: Spajić pozitivan na Kovid-19

Vreme čitanja: 1min | sre. 23.03.22. | 15:23

Novi problemi za selektora Dragana Stojkovića Piksija

Kada pada – onda pljušti, a u taboru reprezentacije Srbije pljusak loših vesti pred prijateljske mečeve sa Mađarskom i Danskom. Poslednji problem za Orlove je pozitivan test Uroša Spajića na Kovid-19.

U skladu sa medicinskim propisima i protokolima štoper Kasimpaše neće zbog toga biti na raspolaganju selektoru Draganu Stojkoviću za dve naredne utakmice, prve još otkako je u Lisabonu Srbija obezbedila plasman na Svetsko prvenstvo u Kataru.

Izabrane vesti

Ako u nesreći postoji dobra vest onda je to sigurno informacija Fudbalskog saveza da su svi ostali igrači bili negativni na testiranju obavljenom po dolasku u sportski centar FSS u Staroj Pazovi. Trebalo bi dakle da se širenje virusa sprečilo na vreme.

Podsetimo, pre Spajića je otpao i Dušan Vlahović, koji se na insistiranje Juventusa vratio u Torino da se odmori za finiš sezone, dok protiv Mađarske i Danske vrlo verovatno neće igrati ni Nikola Milenković, koji ima manji problem sa zadnjom ložom, ali u Savezu ne žele da rizikuju da se stanje ne pogorša.

(3,45) Mađarska (3,15) Srbija (2,25)

To znači da Stojković sada na raspolaganju ima četvoricu klasičnih štopera: Strahinju Pavlovića, Miloša Veljkovića, Matiju Nastasića i Stefana Mitrovića. Uz napomenu da u formaciji sa trojicom centralnih bekova na toj poziciji u Sevilji redovno igra i Nemanja Gudelj, mada je on u reprezentaciji uglavnom pokrivao mesto zadnjeg veznog.



tagovi

Uroš Spajićfudbalska reprezentacija Srbije

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara