Komentari na vest

Otvoreni rat u Primeri, Barsa kategorički: Prestanite s linčom! Real je režimski klub

a

arnaut čečen

pre oko 1 godinu

Šta mu je ovo Kineske Novine . Dal nije HERBARIJU . Opasan Kremenko . Kako mi smešan ovaj čovek . Dobar mu Herbarijum . Ali ja ga nešto neču da pomenu nesto konkretno . Ovo sto je reko citao sam zadnjih 3 meseca ! Nista nije reko niti pokazao . Kao Šojić !
k

kme

pre oko 1 godinu

Ljudi evo vam banalni primjer,tablica lige sa varom i bez vara za ovu sezonu..Znaci bili bi egal barca i real..Pametnom dosta
p

pa

pre oko 1 godinu

care znaci da je var doneo pravdu bez vara bi bili egal posto bi realu bili racunati svi neregularni golovi?Ne razumem sta je pisac hteo da kaze ahahhahah
S

Slovenac

pre oko 1 godinu

Barselona i Real su uz Juventus najvece zlo svetskog fudbala, zbog kompletnog tretmana od strane sudija i fudbalskih saveza. Ne postoje klubovi koji su osvojili vise trofeja na neregularan nacin. Primer je i poslednje neslaganje oko TV prava u Spaniji. Svi se slazu, samo ova dva kluba ne. Zele vise za sebe, naustrb onih manjih. Engleski model im nije dobar, jer ne favorizuje velike. O Superligi da i ne pricam. Nadam se da nikad nece zaziveti. Po prvi put u zivotu sam na strani UEFE. Uz FIFU najkorumpiranija organizacija na svetu, ali iskreno se nadam da ce jednog dana doci na naplatu njihov pokusaj puca. Svi ostali su kaznjeni i prihvatili to, samo oni ne.
u

uefalona

pre oko 1 godinu

Vidim uefalonski botovi rade punom parom 😂
k

kokos

pre oko 1 godinu

Sažetak današnje konferencije za medije Joana Laporte koja je trajala tačno dva sata i četiri minute: 1. Barcelona je 18 godina sarađivala s kompanijom Javiera Negreire, a ne s njegovim ocem José Maríjom Enríquezom, kako su mediji pisali. Negreirina kompanija je za Barçu izrađivala analize suđenja te je za taj posao tokom 18 godina naplatila 7 miliona eura; 2. Negreirina kompanija je izrađivala i još uvijek izrađuje identične analize za nekoliko španskih klubova. Iste analize su pravili i za RFEF, ali i za Luisa Aragonésa, dok je bio selektor Španije; 3. Barcelona NIJE potkupljivala sudije. Izvještaji koje je Negreira izrađivao postoje, Laporta ih je predočio javnosti. Riječ je o 629 pisanih dokumenata i 43 DVD-a video-analiza; 4. Poreska uprava Kraljevine Španije i Tužilaštvo SU ZVANIČNO POTVRDILI da Barça nije potkupljivala sudije kroz saradnju s Negreirom. Preostalo je još samo da sud potvrdi isto i da se ova saga zvanično završi; 5. Tužbe su spremne i Barcelona kreće u odbranu časti. U prvoj "turi" je spremno 20 tužbi protiv novinara, medija, pojedinaca...; 6. Barcelona će tražiti novčanu kompenzaciju zbog nanesene štete ugledu kluba i zbog klevete; 7. Javier Tebas s Aleksanderom Čeferinom na sve moguće načine pokušava sabotirati klub te je čak dostavio i lažne dokaze; 8. Pisani trag svih isplata na Negreirin račun i garancije da klub nije napravio ništa nezakonito. Druga je stvar što su se pojedinci pokušali obogatiti preko klupske kase; 9. José Enríquez Negreira je tokom davanja iskaza istražiteljima rekao kako on MISLI da je Barça angažovala kompaniju njegovog sina da bi osigurala "neutralno" suđenje. To mišljenje je procurilo u javnost, iako je bilo netačno, a na konto njega su mediji započeli javni linč Barcelone; 10. Napadi na klub nisu slučajni. Sve se dešava u trenucima kada se zaključivalo finansiranje kapitalnog projekta kao što je Espai Barça. Na sve načine se pokušava blokirati klub kako bi ga se u konačnici privatizovalo; 11. FIFA i RFEF se nisu željeli miješati u cijelu priču te će iznijeti svoj stav tek NAKON presude; 12. Joan Laporta će u srijedu prisustvovati skupštini La Lige te će zatražiti riječ kako bi svim prisutnim predstavnicima lige i ostalih klubova predstavio dokaze o aferi Negreira; 13. Internom istragom koju je sprovela ugledna revizorska kuća KPMG nije pronađen niti jedan dokaz koji ukazuje na kriminalne radnje od strane Barçe; 14. Klub ne odustaje od Superlige; 15. UEFA ne smije ništa uraditi Barceloni prije donošenja presude. Kad vec nemate odakle da procitate cinjenice..
A

A ti

pre oko 1 godinu

Si potparol kluba,čime se vi zaluđujete Barsom i Realom,da čovek ne poveruje kakvih likova ima.
k

kokos

pre oko 1 godinu

@a ti.. pa ti lepo preskaci ovakve vesti, ne trosi svoje precenjeno vreme i ostavi nas potparole na miru!
k

kkkk

pre oko 1 godinu

Ja sam uvijek govorio da je najveca ironija kada Real pricaju o sudijama. Jedini klub koji je uvijek imao obilatu pomoć sudija je Real Madrid, onakvo suđenje i penali su se samo za njega svirali i to traje više od 50 godina. U zadnjih 15 godina, u 10 sezona su Realu svirali vise penala nego Barci. Barca neke titule osvajala i sa 3-4 penala u njihovu korist isto i ove sezone. Suđena im samo 2 penala. Barca ih je u Mesijevoj eri kad su za nju igrali Xavi, Iniesta, Eto, Villa, Neymar rasturala i davala im i po 5-6 komada u Madridu i nabijali im komplekse. Španija je zemlja u kojoj je jedan klub, drzavni projekat, a to ni slučajno nije Barca. Nikada se nikome nije pomagalo kao Realu. To je cinjenica, a i danas dan je tako. Protiv njih su cak i jedan Bayern krali kao da su neki seoski klub. Samo Casemirova avantura u Engleskoj je dovoljan dokaz koliko je Real Madrid zastićen kod sudija, više crvenih dobio za pola sezone nego za čitav boravak u Madridu.
N

Novak majstor

pre oko 1 godinu

Tako je Laporta izdominiraj sad prelaznim rokom na leto dovedi 5 jakih pojacanja da Barsa opet gazi!Smeni i Cavija dovedi nekog jakog trenera za LS !
e

esex

pre oko 1 godinu

Ali ustvari su oba kluba rezimska,lopovska i odvratna.
S

Suhoj37

pre oko 1 godinu

Real režimski klub a Barselona ima više trofeja Kupa Kralja i skoro jednak broj pobeda u El Klasiku. To ti je kad imaš kompleks od nekoga. Molim vas realovci osvojite i 15. titulu da ovi crknu od muke.
G

Gost99

pre oko 1 godinu

Inace je Kup Kralja najprestizniji trofej u Spaniji

vladarizsenke71@gmail.com

pre oko 1 godinu

Kakav glup zakljucak, to samo govori koliko je Barselona mocna jer bi u suprotnom imala mnogo vise titula (one su bitnije, zasto to nisi spomenuo) i u Spaniji i u Evropi, ali, i mnogo vise pobeda u medjusobnim duelima. Oni i ovako drze prikljucak, ali, ranije cesto nisu mogli da igraju u KES jer je samo prvak zemlje igrao, a real je bio guran na oba nivoa...
M

Milojko Arsenić

pre oko 1 godinu

A kada će klubovi kod nas ovako izaći i reći ono što svi već odavno znaju šta i čime se služi zvezda.. naravno nikada, a onda se nemojte pitati zašto nigde nema nikoga na tribinama i zašto nam nikada neće biti bolje jer svime upravlja jedan čovek.
N

Na

pre oko 1 godinu

Vašim tribinama nema nikog,ima par plaćenika.
1

1100

pre oko 1 godinu

@Na...ali zato na vasem severu sve sam Zvezdas i patriota...ali za gradjevinu i unosne poslove sa kranovima..pravi navijaci Zvezde vise i ne dolaze...svi znaju ko ste i sta ste..postene ljude ne mozete da prevarite i obmanete.
M

Milojko Arsenić

pre oko 1 godinu

A kada će klubovi kod nas ovako izaći i reći ono što svi već odavno znaju šta i čime se služi zvezda.. naravno nikada, a onda se nemojte pitati zašto nigde nema nikoga na tribinama i zašto nam nikada neće biti bolje jer svime upravlja jedan čovek.
K

Konačno

pre oko 1 godinu

Necu da komentarisem ovo, dok god sud ne da konacnu odluku, u koju ne sumnjam kakva ce biti. Ali bih htio cestitati Mozzartu na konačno jednom neutralnom tekstu. Cekao sam da vidim da li cete povrgnut sve i da ispadne kao da Laporta obmanjuje ili pak ovako, kako i jeste, dok ne dodju rezultati suda mozemo sami procijeniti. Bravo !
N

Ni

pre oko 1 godinu

Jedan sud,na kugli zemaljskoj nije pravedan.Uvek dosudi u korist bogatog i moćnijeg.Kad bi na sud otišli Barsa i Real,onda bi bilo čupavo,ali se to neće nikad desiti,mogu samo da se prepucavaju preko medija.
0

0900

pre oko 1 godinu

Real za one kradje u ligi sampiona u periodu od 2016 do 2018 treba da bude izbacen barem 10 godina to podhitno treba istraziti
k

kme

pre oko 1 godinu

obrisi suze mala moja
G

Gost RS

pre oko 1 godinu

Da mu neko pusti onu brutalnu krađu Čelzija,ono nema ni u 4. ligi. I oni i Real su favorizovani kod sudija nema tu šta da se priča puno.
m

mt

pre oko 1 godinu

Real bogami vise setimo se bayerna juvea psg-a atletika
t

tik tak

pre oko 1 godinu

Ili perezu neko da pusti brutalnu pjlacku i to 2 puta protiv bayerna
@

@Tik tak

pre oko 1 godinu

Poslednji ste vi koji treba o tome da pričate
c

cuj ovog

pre oko 1 godinu

sto baljezga o celsiju iz 2009 godine nema sta skorije da izvuce a real u od tad ukrao 3 lige sampiona dobio finale iz ofsajda protiv atletika 2016. godine ahahhah alo finale iz ofsajda ahahaha bajernu 3 gola iz ofsajda u jednom mecu....al dobro to ste potisnuli negde u pamcenju kao da se nije desilo

vladarizsenke71@gmail.com

pre oko 1 godinu

@cuj ovog, nije '16 bio "samo" ofsajd nego i faul u napadu.
N

Najveću

pre oko 1 godinu

Pljačku,Real je uradio početkom osamdesetih,kad je bukvalno pokrao Rijeku u Madridu.Dosudili legendarnom Desnici crveni karton zbog prigovora,a čovek gluvonem.Taj sudija je kasnije i suspendovan,mislim da je tu i završio sa suđenjem.To je bila jedna od većih pljački u fudbalu do tad.
@

@ najveća

pre oko 1 godinu

Pa kako brate gluvonem,kako je mogao da igra ako je gluv? Kako je cuo pistaljku? valjda je covek bio samo nem...
@

@@

pre oko 1 godinu

Gluvonem je bio,i on i njegova žena.Zato je i bio fenomen.
k

kjl0011

pre oko 1 godinu

Real pokrao 3 lš zaredom naocigled celog sveta i oni nesto pšeicaju fuj

vladarizsenke71@gmail.com

pre oko 1 godinu

Daleko od toga da su u Barseloni sve same cvecke, nisu, ali, ono sto je Barselona u Spaniji, to je Partizan u Srbiji i obrnuto, a rec je o dva najveca sportska drustva na svetu uz CSKA. Interesantno (a mozda to i nije slucajno), sva tri kluba su crveno-plava (neki bi rekli bordo-plava), Partizan je prvo nosio te boje po uzoru na CSKA iz Moskve i boju armejskih padobrana. Ono kroz sta je Barselona prolazila za vreme franka je nesto sa cime mozda cak ne moze da se uporedi ni ovo kroz sta JSD sad prolazi, toliko o tome.
z

zivoraddd

pre oko 1 godinu

A iste boje ima i san lorenco po uzoru na partizan

vladarizsenke71@gmail.com

pre oko 1 godinu

Da, bas je logicno, San Lorenco je nastao pre nas pa uzima boje po uzoru na nas koji smo mladji od njih cak 37 godina Hahaha Steaua isto ima te boje kao armijski klub i takodje jedno veliko i trofejno sportsko drustvo.

vladarizsenke71@gmail.com

pre oko 1 godinu

*i takodje je
P

Penal Vardrid

pre oko 1 godinu

Verujemo Laporti naravno, sve je u pravu.
P

Porwq

pre oko 1 godinu

kako ih je samo laporta iskusno sačekao, da ulete u ovu glupost od slučaja i onda ih samo klepio po prstima. sada će biti tužbe, odšteta, punjenje barsine kase...
H

Her Flick

pre oko 1 godinu

Ocigledno nista nisi razumio. Niko Barseloni nije kriv sto se godinama bahatila I trosila novac koji nije imala. Sada kada su u finansijskoj dubiozi svi su im krivi osim njih samih.
D

Drvo

pre oko 1 godinu

Ovi kao kod nas jedni druge optuzuju da su politicki klubovi, a svi znamo da je kod nas to samo Partizan.

vladarizsenke71@gmail.com

pre oko 1 godinu

Gde je obraz?
K

Kurir djoka

pre oko 1 godinu

Hahahahhahhaha, optuzuje Real a ovi igraju Evro takmicenja sa milijardu evra dugovanja, podseticu da Zvezda zbog 2.5 miliona nije dobila 2014 licencu, klubovo u Italiji se gase zbog par stotina hiljada duga, Spanski licemeri
D

Direktor Paligoric

pre oko 1 godinu

Pij kafu Djoko, uzmi i sok, ali otpij malo kafe.
n

noleeeeeeeeee

pre oko 1 godinu

kada shvatite da uefu, evroligu, fifu boli briga za poreze i banke nego ih zanima da igraci budu placeni na vrijeme bice vam bolje
u

uefalona

pre oko 1 godinu

Tipican mentalitet zrtve: jao mi jadni, real nas ugnjetava a ovamo sudije placali 17 godina, najstrasnije pokrali Celsi i Arsenal 2009 i 2011..
1

122

pre oko 1 godinu

A vi bayern 2 puta 2017 i 2018,juventus 2018 atleiko gol iz ofsajda 2016 bolje cuti
k

komplekizvani mesi

pre oko 1 godinu

Ovde je rijec o španskoj ligi a ne o lš
U

Uefalona

pre oko 1 godinu

Ma znam i sam koliko je Real smece od kluba, al ne smijem priznati
p

pppoo

pre oko 1 godinu

A protiv Reala nije pokraden samo onaj ko nije igrao protiv njih
G

Gost997

pre oko 1 godinu

Tesko je utvrditi da li ste vecr zlo vi ili Real u evropskom komolet sportu
P

Puta Real

pre oko 1 godinu

Nije tesko, Real je tu bez premca.

vladarizsenke71@gmail.com

pre oko 1 godinu

Ipak je real vece zlo u fudbalu, za kosarku ne znam, a samo u ta dva sporta i postoji real.
G

Gost99

pre oko 1 godinu

Dokaz da je ovo medijski spin je sto vec 3 meseca nemaju nikakvih dokaza za potkupljivanje sudija.Njih bih osudili da su mogli i za najmanju nepravilnost.A i bas je cudno sto se ova prica lansirala kad je Real kaskao dosta bodova iza njih.
S

Svetlana Maksić

pre oko 1 godinu

Žalostan klub . Sad je reko čovek istinu ne ume ni da slaže . Ugasiće se kao ulično svetlo !
d

dragan čvrljojević

pre oko 1 godinu

Ugasiti ove Katalonce !
9

909

pre oko 1 godinu

Bolje smadrid koji krade godinama
a

arsa pirojević

pre oko 1 godinu

E Barsa , Brasa našta spade . Šta je ovaj čovek pročao ni sam sebe nije razumemo . Sam sebe laže .
m

milan čačić

pre oko 1 godinu

Ovaj kad prica laže . Drhtao kad pricao . Sta je on ovde hteo da kaze . Ne vredi mu ni 1000 konferencija , Barselona je kao Juventus i gora . Semšan Kremenko . Napravio je gore nista konkretno nije rekao jer nema dokaze . Mase sa ovim papirama za KOMUNALIJE kao Šojić . Mnogo bre plaćali sudije idi begaj .

vladarizsenke71@gmail.com

pre oko 1 godinu

Od juventusa i zvezde je gori samo real, o cemu ti pricas?
o

ookkk

pre oko 1 godinu

Od reala niko nije gori