Komentari na vest

Ovo se ni u ludilu ne odbija: Henderson dobija četiri puta veću platu nego što ima u Liverpulu

Marko Pavlovic

pre 10 meseci

Ovo ako urade je samo veštačko pumpanje Luverpula. Kao premiranje. On realno trenutno ne vredi ni 10 i to kada plaćaju saudijci

Marko Pavlovic

pre 10 meseci

42 bruto, 30 neto sa bonusima isto kao Sergej
M

Mgk

pre 10 meseci

U Saudijskog Arabiji nema porez na plate fudbalera, tako da su sve cifre neto.
D

Dzi

pre 10 meseci

Uzmite taj seljacki sport kod sebe i onako po patetici, kvazivelicinama i kvaziuzorima, te svesti nogometasa, to avioni kamioni jahte, dubai manekenprostitutke i celom narativu fudbal i treba da odu iz Evrope u primitivnije delove sveta...poput Dubaija, tj Emirata, Arabije, Arapski svet je obecana zemlja za celu tu pricu...pare ni od kuda i mnogo i za gluposti...

Marko Pavlovic

pre 10 meseci

Pa što ulaziš na vesti o seljačkom sportu. Prati kriket, odbojku i boćanje
D

Dzi

pre 10 meseci

Ovaj i u liverpulu bio preplacen...a ovo kod Arapa jer vec...
S

Sf

pre 10 meseci

Bas ste lepo opisali kako ce Henderson da igra tamo "peške" bas tako je i igrao protekle 2 godine u Liverpulu. Vukao se po terenu, svi ga pretrcavali. Ovo ni slucajno da ne odbije jer on je davno zavrsio sa ozbiljnim fudbalom.
S

Sf

pre 10 meseci

Čemu minus to je istina, svako ko je gledao. Ne gledajte to navijacki.
r

rsczz

pre 10 meseci

Samo nek ciste Evropu od placenika i silnih afrikanaca sto su zaposjeli evropski fudbal poslednjih godina. Valjda ce sada ekipe poput Man. Junajteda,Liverpula,Celzija i ostalih poceti izbacivati ponovo igrace iz svojih skola i akademija pa da opet osjetimo strast u najjacim ligama Evrope. Abd da izrastu novi Skolsi, Dzerardi...
1

1313

pre 10 meseci

Ovo sto rade arapi je tesko odrzivo, jedina razlika u odnosu na Kinu jeste st osu arapi ludji za fudbalom od Kineza, to je jedina prednost arapa, inace je problem sto arapi nemaju kvalitetne domace igrace koji ce popunit ostatak ekipe, trose se enormne pare za igrace ili koji su vec u godinama, a i ovi mladji kojima ce opast kvalitet kroz sezonu dve zbog manjka kvaliteta takmicenja, ovolika ulaganja ne mogu da budu dugorocna, tesko da arapska liga moze sama sebi da napravi pare, marketinski idalje nece da budu zanimljivi ostatku sveta, Saudijska Arabija nije ogromna zemlja kao neke da ima toliko trziste da im ne treba niko drugi, bacanje ovolike svote novca bez zarade adekvatne nece moci predugo da traje, kao sto sam naveo uz los kvalitet domacih igraca, i pad u karijerama svih ovih koji su otisli tamo, ekipe kao sto su Hetafe, Torino, i slicne bi ih dobile.
F

Florentino

pre 10 meseci

Druze govoris o zemlji koja ima trilijarde. Boli njih patka oce li Henderson imati 40 miliona, 400 miliona ili 4 milijarde platu..
1

1313

pre 10 meseci

Davace oni narednih 10 godina, ali nece vecno, i oni zele da imaju svoje dobre domace igrace, a kad vide da dosta novca daju a da nemaju puno rezultata, odustace, oni cekaju svetsko 2030.
S

Sf

pre 10 meseci

Momče da ti objasnim ukratko zasto ovo rade. Ljudi se kandiduju za SP i ovo je odluka na nivou drzave. Dakle planski to rade a para imaju u izobilju. Naravno da nece ovoliko para da sipaju narednih 10 godina uzastopno. Ovo ce da posluzi njihovom glavnom cilju SP U S. ARABIJI. TOLIKO. DVE U CILJU PROMOCIJE SVOJE DRZAVE.
@

@Florentino

pre 10 meseci

Jeste brate, ali ko ima te trilijarde, par porodica, a ostalo sirotinja.
O

Ovi

pre 10 meseci

Ljudi, pojma nemaju. Ko je Henserson, Savić i ostali. Ali eto da pokažu, imamo para. A do juče svi pričali, kako tamo nema ljudskih prava, kamenuju ljude na ulici. Kakvo ludilo od planete, strašno.
К

Кобац

pre 10 meseci

Па зато они и купују све спортове. Неки баја је на неком америчком универзитету причао о томе. Довели су све голф играче у њихову лигу, па су купили највећи голф турнир. Сада фудбал, па кошарка, па рагби. И онда за пар година нико више неће причати о њима да су дивљаци, да ограничавају слободу,...