Ozbiljan fudbal se igra u bazi SAJ-a: Deki Ilić, Martinović, Urumov, Mirosavljević hapse redom...

Vreme čitanja: 2min | čet. 15.11.18. | 10:10

Veterani Policajca ponovo najbolji u ligi Beograda

Nema više Miliconara, ali momci sa grbom policije i dalje opasno pikaju. Sportski zanesenjaci svake sedmice na terenima SAJ-a mogu da vide nekadašnje igrače Crvene zvezde Dejana Ilića i Milana Martinovića, tu u istom timu su Nenad Mirosavljavić, zatim Mirko Bunjevčević, Zoran Urumov... Još kada ih pojača komadant specijalnih antiterorističkih jedinica Spasoje Vulević. 

Nakada igrači sa ozbiljnim pedigreom trenutno nose igraju sa veterane Policajca. I pokazuju klasu. Ove godine su u ligi veterana osvojili prvo mesto, u 11 mečeva imali su isto toiko pobeda i sjajnu gol razliku 39:9.

Izabrane vesti

Veterani Policajca, za koje igraju pomoćnik ministra Policije Slobodan Nedeljković, zatim komadant specijalnih antiterorističkih jedinica Spasoje Vulević, te  predsednik sportskog saveza Beograda Dragan Tomašević i pripadnik SAJ-a Zvonko Milutinović Smrki, vodili su ove jeseni žestoku borbu sa Brodarcem za prvo mesto. Savladali su tim sa Starog sajmišta u odlučujućem meču sa 2:0.
„Veliku pomoć i podršku imamo od Ministarstva unutrašnjih poslova. Stvarno smo ove godine napravili lep uspeh, bili smo dominantni. Prvo mesto smo posvetili preminulom Goranu Bunjevčeviću koji je od dolaska iz Engleske stalno igrao za veterane Policajca... Stvarno imamo veliku pomoć bivših igrača kao što su Urumov, Mirosavljević, Dejan Ilić. Za nas igra  i komadant specijalnih antiterorističkih jedinica Spasoje Vulević“ kaže trener-igrač veterana Policajca Budimir Vasiljević.

Najbolji strelac veterana Policajca je nekadašnji omladinac Crvene zvezde Zoran Urumov koji je postigao 17 golova. Iako iza sebe imaju odlične rezultate, ne žele da stanu.
„Hoćemo da budemo prvi i naredne godine. Pojačaćemo se, želimo da dovedemo i svežeg penzionera Zoranas Rendulića, dodaje Budimir Vasiljević.


tagovi

Dejan IlićNenad Mirosavljević

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara