Komentari na vest

Ozbiljna kriza Partizanove struke

G

Grga Cvarak

pre oko 1 godinu

Bojim se da novinar nije uradio svoj domaci zadatak. Dosta stvari je napisano ispravno, ali onaj dio kako je Nikolic prvi put otpusten bez razloga, a imao je kao bodovnu prednost u prvenstvu apsolutno nije tacan. Vuk Rasovic mu je ostavio bodovnu prednost na polusezoni, a Nikolic je otpusten nakon sto ju je prosuo. Znam da se dosta ljudi ne sjeca ovakvih stvari, vecini vjerovatno nije ni stalo do cinjenica, neki mozda ni ne prate Partizan toliko dugo, ali malo mi je komicno da se ovako zamjenjuju teze u vremenu kad se apsolutno sve zivo moze provjeriti na interetu sa samo jednim klikom. A i za Stanojevica ste mogli napisati da je covjek prvi srpski trener koji je uveo neki nas klub u Ligu Sampiona. Nije to mala stvar kao ni svi ostali uspjesi koje je covjek ostvario u svom prvom mandatu u Partizanu. Po meni ga to stavlja daleko ispred Nikolica na nekoj listi najboljih Partizanovih trenera, ali ok, kontam da je isplativije pisati ono sto je popularno medju masama nego pisati ono sto je cinjenicno istina. Dodao bih jos da su sa liste Partizanovih trenera bezrazlozno izostavljeni Jokanovic i Djukic. Zasto, ne zelim uopste ni da znam. Pretvaracu se da je opet u pitanju isti slucaj – novinar jednostavno nije uradio svoj domaci zadatak. Jer kad ne spomenes trenera koji je sa Partizanom osvojio 2 duple krune zaredom, a onda kasnije i u Engleskoj postao prepoznatljivo trenersko ime (Jokanovic), a velicas toliko trenera koji je sa Partizanom objektivno imao samo jednu uspjesnu sezonu (Nikolic), onda je vjerovatno bolje nista vise ni komentarisati.
M

Ma

pre oko 1 godinu

Vučić i Zvezda,inače bilo bi extra.
G

Gost123

pre oko 1 godinu

Nek dovedu Lesora strucnjaka nevidjenog)
n

navijac123

pre oko 1 godinu

SFRJ blizanci grobari srpskog sporta ....
P

Pobeda je resenje

pre oko 1 godinu

Onda pojacas struku kvalitetnim saradnicima.
n

no name_

pre oko 1 godinu

@ Gostivojevic 0155 nista ti ne brini za licencu kao sto je drzava predhodne 3god placala pa i vase transfere pored plata igraca.Do sada je to bila suma izmedju 2mil do 2,6mil eura ove god to je suma od 3,7mil izgleda da ste napredovali.Informsciha iz prve ruke da ta suma novca leze u sredu i to deo placa drzava s deo FSS. _______________________ Najtužnije je što ove informacije iz prve ruke uvek se pokažu suprotne. Ja nemam informacije iz prve ruke. Važan je trenutak politički, i sve zavisi kako reprezentacija prodje. Ako reprezentacija doživi loše rezultate sav bes će opet ići prema FK Partizanu. Dovoljan je i jedan poraz. I onda nece biti licenece za FK Partizan. A ti se javi sto nisi za taj posao, i što siriš dezinformacije iz prve ruke? :) Nadam se da ćes odgovoriti! Videćemo za 7 dana!
t

torbicis

pre oko 1 godinu

A ko je kosarkaskom klubu zabranio sponzore i oterao najtrofejnijeg trenera???Arena se ne kupuje nego zaslužuje,vama mogu da kupe i pet Arena a ne možete napuniti ni pionir..Celavi Nikolic je posle osvajanja duple krune oteran jer mu je receno sta se sprema!!!!
1

189 189

pre oko 1 godinu

Neka je Samrok Flora trener sa velikim T. Taj covek ne moze u istu recenicu sa Djukicem, Nikolicem i Savom. Taj sa velikim T je rasterao sve vredno pomena, i doveo "nasu" decu, koja "osecaju" dres(citaj lovu bez ucinka).
G

Grga Cvarak

pre oko 1 godinu

Druze, sta je to Savo objektivno uradio za Partizan? Ali de budi, molim te, bar malo objektivan kad budes odgovarao na to pitanje. S druge strane, svidjalo se to tebi ili ne, Stanojevic ce ostati upisan u analima srpskog fudbala kao prvi srpski trener koji je uveo neki nas klub u Ligu Sampiona. Pametnom dosta.
1

156

pre oko 1 godinu

Zadnja rečenica najbolje sve opisuje
D

Dingo

pre oko 1 godinu

Jos jedna zalopojka je napisana. Dzabe sve kada oni ne vole i ne prate fudbal
M

Ma jes

pre oko 1 godinu

Oni ti prate sad samo kosarkasku sekciju.
I

Iron Maiden

pre oko 1 godinu

Pa pravljen je zadnjih deset godina teren za ovaj scenario. Kada je dosla ova vlast, sredili su navijace ,posle ubacili svoj kadar u klub, i sledi kraj ili nivo sredina tabele, to je osveta jer mrznja prema Partizanu nema granica. Pre nego sto ode sa vlasti pogasice sve sto ima veze sa Partizanom. Posto navijaci cute, pa dobro, neka tako i bude..
S

Srpski samuraj

pre oko 1 godinu

Bolje slusaj Mejdene, pametnije ti je! 😄
Ž

Žerac

pre oko 1 godinu

Ta ista vlast vam je košarkaški klub digla iz pepela.
@

@iron maiden

pre oko 1 godinu

Poklonili vam stadion,poklonili vam arenu. Platili vam licencu za evropu u fudbalu i platili deo duga za Holandera. Platili vam licencu za evroligu i dali vam silne milione za pantera,zoca i ekipu. Porez ne placate a ni ostale racune. Ne vidim da vam iskljucuju struju i nose koseve

@Žerac |

pre oko 1 godinu

U sezoni kada su izbori tada je i Stanoje do izbora imao +5 sve to su radili zbog svojih interesa samo se situacija zbog Zeljkove velicine i znanja mnogo otela kontroli sada je to nezadrzivo.
N

Nenad1246

pre oko 1 godinu

Meni samo nije jasno na osnovh čega vi smatrate da vam više pripada od 2-3 mesta, sredine tabele i slično. Na osnovu Mirka i Borisa kad se uzletelo sa Toletom i pošto poto se pokušalo izjednačiti sa jednim svetskim i evropskim šampionom? Vi ste tu gde ste uvek i bilo tokom istorije pustite te šarene laže koje vam prodaju. Zna se ko kosi,a ko vodu nosi.

Za Nenad1246 |

pre oko 1 godinu

Vas je problem sto ne razumete da ova Zvezda vise nije ona kao sto ni ova drzava nije vise ona sa 22 miliona stanovnika iz koje pokupujes sve najbolje igraca neki prebegnu iz Rumunije i napravis sampiona Evrope a i sam fudbal vise nije ni nalik nekadasnjem.Tako taj Evropski sampion u ovoj sezoni nikad skuplja Zvezda sa nevidjenim ulozenim parama za nase prostore bude nabrijana u grupi LE njoj je sa takvim kvalitetom zasluzeno prvo mesto a Partizanu nije ni drugo iako je i on predstavljao nesto i u bivsoj drzavi i u sadasnjoj. I sada u ovoj reprezentaciji koja krece u pohod da konacno zaigra na EP nalazi se nekoliko igracina, stubova koji su dosli iz Partizanove skole koja je cuvena u Evropi bez nje mozda bi se danas jos uvek samo secali mundijala iz 2010.Ali u tome je razlike izmedju nas i vas proziva se Partizan u kosarci kakva je korist za reprezentaciju sto igraju crnci pa nikakva ali kakva je korist od Zvezde i njenih uspeha u oba sporta kad se na prste jedne ruke mogu nabrojati svi reprezenzativci.
A

Astoria

pre oko 1 godinu

Poslednja rečenica u tekstu najbolje sve opisuje.
P

Postoji

pre oko 1 godinu

Rešenje,žeksa za trenera,a Kalčomi.....za pomoćnika.A Sima Arauho za ,trenera golmana,i klub će procvetati.
D

Da ne

pre oko 1 godinu

Ne zaboravim,i čuvenog Milojka Arsenića z spikera,pošto se stari penzionisao.
P

Penzioner

pre oko 1 godinu

Ljudi, sa Žeksom treba oprezno. Da li za predsednika ili trenera!? Moze sve, to je resurs koji nema niko u Srbiji. Blago nama, mislim na Srbiju, a kamo li grobarima.
R

Raša P

pre oko 1 godinu

Partizan je pred bankrotom. Hipoteke vise nad glavom i prete da ugase klub. Zemunelo i JNA pod hipotekom i neko očekuje dobra pojačanja i vrhunske trenere, e pa to ne ide. I što je još zanimljivije njima je uvek neko drugi kriv!!! Samo da pogledaju u ogledalo videli bi krivce.
v

vojna imovina

pre oko 1 godinu

Kako su stadion u humskoj stavili pod hipoteku kad nije njihov
R

Raša P

pre oko 1 godinu

Partizan je pred bankrotom. Hipoteke vise nad glavom i prete da ugase klub. Zemunelo i JNA pod hipotekom i neko očekuje dobra pojačanja i vrhunske trenere, e pa to ne ide. I što je još zanimljivije njima je uvek neko drugi kriv!!! Samo da pogledaju u ogledalo videli bi krivce.
d

dzaja.legenda

pre oko 1 godinu

Da je Aleksandar Katai igrao za Partizan, hvala Bogu pa nije, ali da je igrao - bio bi najveca legenda u istoriji kluba.
Y

Yui

pre oko 1 godinu

Raspao bi se posle 6 meseci i presao bi na vaterpolo
S

Sima Arauho

pre oko 1 godinu

Druze jesi li se ikada zapitao zasto je otisao u SAD sa 28 godina?I zasto nikad nije igrao za reprezentaciju,pod igrao ne mislim na "KIRIN KUP" ili u reprezentaciji novinara.
@

@sima

pre oko 1 godinu

Ali zato tebi godinama nanosi veliki bol, patnju i suze ...
h

hulio

pre oko 1 godinu

A sto je to bitno ?? Pa grobare ne zanima fudbal vise ..sto sto ih dere mladost Gat,kolubara,sremska Mitrovića...to nije bitno...bitan je basket sada ..nema tu ljubavi već samo rezultat...sto se nije pratila kosarka u EK ili kupu Vere Matović...po 300 gledalaca bilo a sada kao busanje...nema tu ljubavi ..propali navijači
R

Repac Plandiste

pre oko 1 godinu

Jedino resenje je da Vazura preuzme trenersku paliicu a Vucela da bude kondicioni trener . Takodje treba angažovati i Pumu koji ce svojom rikom drzati ekipu pod adrenalinom. Sa ovim su se složili...
m

majka repca

pre oko 1 godinu

ja se slazem sine moj pametni, ja se slazem pile moje. Izadji malo na vazduh prklinjem te vidis kako je lepo vreme ucrvljaces se.
t

turistarista

pre oko 1 godinu

Ilić je pobegao u Bugarsku zbog pokušaja nameštanja utakmice! Kad će neko to da javno kaže?
G

Gost73737272

pre oko 1 godinu

Ilić ti doneo titulu, nek neko i to kaže. i zato je odleteo za Bugarsku, jer je bio častan i pošten i oblatiše ga. A Pfc i Zvezda su pioniri u nameštanju utakmica. Doviđenja.
D

Dovidjenja i tebi

pre oko 1 godinu

Lupi covek glupost univerzuma zacinjenu sa najvecim spinom koji sam video u skorije vreme i kaze dovidjenja. Pa dovidjenja gluposti univerzuma, i molim te nemoj da se vracas vise nikad. Veruj mi kad ti kazem da nam neces nedostajati.
T

Triujedan

pre oko 1 godinu

Nenad Brnović je četiri, pet godina vodio omladince Partizana. Bukvalno je "napravio" neke od igrača od kojih klub očekuje pare (ili ih je već zaradio). I kada je trebalo da ga prebace u A tim pustili su ga da ode. Sada vodi Sutjesku, ali za Partizan bi bolje bilo da je odradio neko vreme kao asistent nekome (mada, kome kada su svi bežali od te klupe kao da je ukleta?) i imali bi trenera koji je godinama u klubu i zna igrače...
N

Nenad1246

pre oko 1 godinu

Al jel ta Sutjeska u ligama petice?
@

@ Nenad 12...

pre oko 1 godinu

A je li Partizan???
M

Mop

pre oko 1 godinu

To i slepac vidi. Niti struke, niti igrača za prvi tim iz škole. Baždar.. U njegovim godinama Jovetić, Mitrović, Živović sa 18,19 ozbiljno igrali. Ovo ne liči više na klub. Izbacili tu i tamo igrače. Otkad je Trba otišao mi krštenog igrača iz škole nemamo
m

mopov.tatko

pre oko 1 godinu

Posebno Andrija Zivkovic ,on je legenda srpskog fudbala dobar igrac napadac nema sta
P

PFC

pre oko 1 godinu

Interesentno, baš 10 godina, baš decenija? Eto, nekako je i Vaterpolo klub Partizan, planetarni gigant tog sporta, svoju poslednju od 7 evro titula osvojio 2011. godine. Pa KK Partizan je svoje poslednje od četiri učešće na F4 imao 2010. godine. Nekako i reprezentativni rezultati tih sportova, koji nas i planeterno identifikuju, krenuše naniže. Sad kažete i nešto loše krenulo oko trenerske struke u FK Partizan...i opet nekako od tih vremena. Nego, zarad spašavanja onoga što se spasiti može, a dobro vidite šta se dešava, počnite stvari nazivati pravim imenom.

Kalčopolista®

pre oko 1 godinu

Bravo za komentar! To ja uporno pricam ovde! Kada su nas u vaterpolu srozali na najnize moguce grane, sport u kome je prihod mizeran, sta ocekivati da ce da urade FK koji iz Ajaksovu, ima najbolju skolu na svetu, fabriku za pravljenje talenata i para! Seti se samo kolektivnog ludila pre par sezona kada smo tamburali galaktikose kada je Milosevic bio trener, bez da nam upute sut u gol, a kamoli da ga daju, 4 utakmice za redom! zvezda prvak i pored togabsto je Partizan obrisao patos sa njom i to20 bodova razlike? Naravno ne prodaje ni jednog igraca u ozbiljan tim, vec po nekim egzoticnim ligama dok Partizan, koji je bio drugi sa 20 bodova zaostatka, prodaje Sadika, Stevanovica i Pavlovica za 30 miliona a mogao je i mnogo vise da dobije! Seti se palamudjenja bata djore i realnih srpskih medija na tu temu? Na proslavu te placene titule je dosla saka jada iako su i lajt sou obezbedili! Vecinu delija, bilo sramota te placene titule, shvatili su i oni o cemu se radi, pa nisu hteli ni da dodju na proslavu!
G

Gola Istina

pre oko 1 godinu

Za pfc i Kalca, imali ste zlatno doba kood Toleta, sta se bunite, pusta vam je prica za omladinsku skolu, gde su vam talenti, kazes prodali ste 3 igraca za 30, ja im ne bi dao 3 dinara, a ne te pare sto niste uzeli jos kada ste mogli ? Poklonite se sampionu i gledajte da budete drugi, nadam se da necete, zbog takvih kao sto ste vas dvojica
N

Nenad1246

pre oko 1 godinu

Verujete li vi stvarno u te vaše mitove? Ništa vam nije smetalo dok vam je moto bio jedan tim reprezentacija, sad kad je svima data podjednaka šansa sad vam sve smeta.
R

Realna prica...

pre oko 1 godinu

Zna se da na svakoj utakmici ovom malom klubu se pomaže da im se svira penal, da se vestacki guraju do drugog mesta i kvalfikacija za LS, ti je sramota I bruka sta se radi...To je taj sistem koji oni sprovode od nastanka pa do danas...Za licence ne moraju da brinu to je sredjeno zna se od koga... Struka njima ne treba ...

Sakur

pre oko 1 godinu

Znaci Partizan namesta utakmice da bi bio drugi ahahahahahahhahahahahahahah cime li tebe hrane kuci?
G

Gola Istina

pre oko 1 godinu

Ajde bre Suki mani se teorija isao si u skolu kod Kalcopoliste, cime se ti hranis, ko te htani Tegi ili Pantic ?

jESTE

pre oko 1 godinu

I sledece sezone Partizan sa drugog mesta ako opstane kao klub i posreci mu se prodje grupu LE onda zamislite sta bi tek postigao da nije vestacki kako kazete izguran na drugo mesto dok je Zvezda apsolutni sampion sa 20 bodova ispred svih istamburana zavrsila kao poslednja u grupi LE u ovoj sezoni.
S

Sima Arauho

pre oko 1 godinu

Znaci mulj je samo u Partizanu a ostatak lige je na nivou premijersipa?!
T

Tako je legedno...

pre oko 1 godinu

Ne samo je Mladost Gat, radnicki kg, Kolubara nikad jaci...Sad su na nivou premijershipa.
Z

Zvlat BG

pre oko 1 godinu

Nije ovo kriza! Kriza dođe i prođe! Ovo je agonija!
G

Gregor Fucka

pre oko 1 godinu

Sto se tice "struke", a koji su to transferi napravljeni u CZ (prodaja tih mladih, skolovanih igraca u top lige) i za koje iznose? Za ceo ovaj period "dominacije"? Mislim da je to jedino merilo. Uporedite period Partizana koji je prethodio ovome, gde su prodavani igraci i za koje novce. To je bila struka. Ovo sada i u CZ i PAR nije ni prici. Ali bas zbog toga, ovaj tekst treba usmeriti na generalno funkcionisanje kolektivnih sportova u Srbiji, jer ovim tempom, ko ce igrati u reprezentaciji za 10 godina? I kog ce ranga biti taj tim? Pozdrav
r

reb8888

pre oko 1 godinu

...zvezda je prodala samo pola reprezentacije, ako ne verujes uzmi pa broj. i pored toga vezala rezultate u evropi kakve partizan nije imao za vreme svoje dominacije...
G

Gregor Fucka

pre oko 1 godinu

@reb8888 Tako je, to lepo zvuci. Kao sto sam postavio pitanje, kog ranga ce ta ekipa biti, pogledaj biografije tih igraca. To su rezervisti u ekipi koja je ispala iz grupne faze SP. Pritom, ni to sto si napisao nije tacno ako imamo u vidu da sam se bazirao na period "dominacije", dakle poslednjih 7 godina. Mnogi su otisli ranije. Ali to je vec sporedna stvar. Pozdrav
G

Gost82

pre oko 1 godinu

ko izadje zadnji neka UGASI SVETLO
5

56789

pre oko 1 godinu

Vucela i Vazura cekaju da svi izadju DA ONDA UGASE SVJETLO
N

Nenad NBG

pre oko 1 godinu

Nećemo moći da ugasimo svetlo, vučela i vazura će odšrafiti sijalicu, ukrasti prekidač i osigurače pre nego što odu...
S

Smejurija

pre oko 1 godinu

Dok je kod komsija malih Milojko Arsenic i Kalcopolista , zvezda ne mora da brine, Jadan taj klub sa takvim navijacima....
G

Gola Istina

pre oko 1 godinu

Zaboravio si Panteliju
B

Bledoliki otpadnik

pre oko 1 godinu

Marko Nikolić je ozbiljan trener.Aleksandar Stanojević je prevara.Sa Savom Miloševićem Partizan je igrao odličan ofanzivan fudbal,ali su ga nefudbalske stvari oterale sa klupe.
@

@bledoliki

pre oko 1 godinu

Jeste, izuzetno nefudbalske! Gadjanje sudije flasom vode i sutiranje mikrofona...to do sada niko nikad nije uradio a na klupi Zvezde i Partizana bilo je bas svakakvih tipova!
G

Grga Cvarak

pre oko 1 godinu

@Bledoliki Sa Savom smo igrali odlican fudbal koji Partizanu apsolutno nije donio nikakve rezultate. Po toj logici je onda Tumbakovic najbolji Partizanov trener svih vremena. Znaci, sjedi, jedan.
D

DA VOLE KLUB SKLONILI BI SE

pre oko 1 godinu

KAKVA BRE KRIZA !? PLJACKA OTIMACINA NESPOSOBNOST. TO CARUJE U PARTIZANU. MAFIJASKA STRUKA.
S

Soko

pre oko 1 godinu

Sam izbor ove uprve je nametnut a time i polozaj kluba. To da je drzava pomagala Partizan je samo za maloumne. Pomazeci konkurenciju pet puta vise ti Partizan slabis. Da drzava nije pomagala ni Zvezdu ni Partizan Partizan bi staja mnogo bolje hvala lepo.
N

Nego sta...

pre oko 1 godinu

Tako je, Drzava vam uopste nije kupovala licence to se nama samo prividja...
S

Soko

pre oko 1 godinu

Sam izbor ove uprve je nametnut a time i polozaj kluba. To da je drzava pomagala Partizan je samo za maloumne. Pomazeci konkurenciju pet puta vise ti Partizan slabis. Da drzava nije pomagala ni Zvezdu ni Partizan Partizan bi staja mnogo bolje hvala lepo.
n

no name_

pre oko 1 godinu

Ne razumem ovakve tekstove. Sta je cilj? Marko Nikolic, Aleksandar Stanojevic, Slaviša Jokanović, Vladimir Ivic, Saša Ilic. To su 5 imena iz FK Partizan. Prva dvojica nisu imena iz uspešne karijere fudbalera. Još bitnije samo Saša Ilić nije dobio šansu kao početnik u Partizanu, dok Ivic je dobio šansu u PAOK-u gde je završio karijeru. Ne vidim nikakvu razliku sa Duljajem. Fk C.Zvezda Vladan Milojevic, Dejan Stankovic i Aleksadar Jankovic koga delije nešto nisu mirisale to su 3 imena. I svima njima predstoji još dokazivanja, samo imaju šansu da rade u inostranstvu. Jel postoje neki treneri=dobar trener u ovoj našem prvenstvu, da nisu vezani za Partizan i C.zvezdu? Evo sad se piše i priča da FK Partizan neće dobiti licencu za Evropu iako ima još 10 kola do kraja. Izgleda da je svima izuzetno teško pao ne uspeh reprezenatcije na svetskom prvenstvu, posebno novinarima, jer je tu sturka zakazala. Da ne zaboravimo 11 mesto srpskog klupskog fudbala, pa i odbranjeno pobedom protiv Šerifa u gostima, i srećom zbog zemljotresa u Turskoj, svi timovi su odigrali loše proleće u Evropi. Ali svemu dodje kraj, ono što ti ne pripada gubiš. I da na kraju za taj "mulj" ispada da sve za loše našem fudbalu kriv FK Partizan. Bas prava hajka, ali jednom će i ovi tekstovi stati,jer nece imati vise sta da se piše o FK Partiznu.
S

Ser Alex

pre oko 1 godinu

Pobeda protiv Šerifa ne ulazi u koeficijent, jer se ne računaju rezultati u 1/16 finala. Tek od 1/8 finala rezultati ulaze u koeficijent
n

no name_

pre oko 1 godinu

@ Ser Alex 2 pobede protiv Sparte P. i pobeda protiv Šerifa ne ulazi u klupski koefijicent. Sta da se radi takva su pravila. Pobeda protiv Šerifa ulazi u nacionalni koeficijent, i tako nekako sačuvalo 11 mesto. Mnogi ima Bata Djora u naše fudbalu Sadik ne vredim ni dinara, a na kraju 20 miliona evra. Čemu to? :)
n

no name_

pre oko 1 godinu

@ Ser Alex 2 pobede protiv Sparte P. i pobeda protiv Šerifa ne ulazi u klupski koefijicent. Sta da se radi takva su pravila. Pobeda protiv Šerifa ulazi u nacionalni koeficijent, i tako nekako sačuvalo 11 mesto. Mnogi ima Bata Djora u naše fudbalu Sadik ne vredim ni dinara, a na kraju 20 miliona evra. Čemu to? :)
n

no name_

pre oko 1 godinu

@ Ser Alex 2 pobede protiv Sparte P. i pobeda protiv Šerifa ne ulazi u klupski koefijicent. Sta da se radi takva su pravila. Pobeda protiv Šerifa ulazi u nacionalni koeficijent, i tako nekako sačuvalo 11 mesto. Mnogi ima Bata Djora u naše fudbalu Sadik ne vredim ni dinara, a na kraju 20 miliona evra. Čemu to? :)
n

no name_

pre oko 1 godinu

Ne razumem ovakve tekstove. Sta je cilj? Marko Nikolic, Aleksandar Stanojevic, Slaviša Jokanović, Vladimir Ivic, Saša Ilic. To su 5 imena iz FK Partizan. Prva dvojica nisu imena iz uspešne karijere fudbalera. Još bitnije samo Saša Ilić nije dobio šansu kao početnik u Partizanu, dok Ivic je dobio šansu u PAOK-u gde je završio karijeru. Ne vidim nikakvu razliku sa Duljajem. Fk C.Zvezda Vladan Milojevic, Dejan Stankovic i Aleksadar Jankovic koga delije nešto nisu mirisale to su 3 imena. I svima njima predstoji još dokazivanja, samo imaju šansu da rade u inostranstvu. Jel postoje neki treneri=dobar trener u ovoj našem prvenstvu, da nisu vezani za Partizan i C.zvezdu? Evo sad se piše i priča da FK Partizan neće dobiti licencu za Evropu iako ima još 10 kola do kraja. Izgleda da je svima izuzetno teško pao ne uspeh reprezenatcije na svetskom prvenstvu, posebno novinarima, jer je tu sturka zakazala. Da ne zaboravimo 11 mesto srpskog klupskog fudbala, pa i odbranjeno pobedom protiv Šerifa u gostima, i srećom zbog zemljotresa u Turskoj, svi timovi su odigrali loše proleće u Evropi. Ali svemu dodje kraj, ono što ti ne pripada gubiš. I da na kraju za taj "mulj" ispada da sve za loše našem fudbalu kriv FK Partizan. Bas prava hajka, ali jednom će i ovi tekstovi stati,jer nece imati vise sta da se piše o FK Partiznu.
G

Gost VolimSrbiju

pre oko 1 godinu

Gasi bre i FK i KK partizan ne placaju nista a mnogo su vazni dokle vise ta gluma!
G

Gostttt

pre oko 1 godinu

Odlican text... Samo da malo dublje udju u text ovi muljatori vazura i vucela i da se sklone vise
C

CSF

pre oko 1 godinu

Ma ne bre, kriv je Mika i Žika iz Trstenika.
G

Gost_Ghost

pre oko 1 godinu

Samo da vrate Mirka Marijanovića ili Toleta i pali se mašina.
0

0155

pre oko 1 godinu

dok ova dvojica ne napuste klub, Humska me nece videti. Doveli su klub do bankrota,igračima ko zna koliko plate kasne, evro licenca 99%posto neće biti obezbeđena. A gospoda nisu se ni jednom oglasili zadnjih 2 godine, poturaju Stolicu Petrica sad mucenog Duljaja, niko nece da podrži klub koji sam sebi ne želi dobro kratko i jasno
p

prti

pre oko 1 godinu

plate ne kasne.
R

RangoNS

pre oko 1 godinu

Kamo srece da su samo njih dvojica. Cela skupstina Kluba stoji iza njih koja im daje legitimitet.
@

@Prti

pre oko 1 godinu

Vucelicu i Vazuri sigurno ne kasne.
G

Gostivojevic

pre oko 1 godinu

0155 nista ti ne brini za licencu kao sto je drzava predhodne 3god placala pa i vase transfere pored plata igraca.Do sada je to bila suma izmedju 2mil do 2,6mil eura ove god to je suma od 3,7mil izgleda da ste napredovali.Informsciha iz prve ruke da ta suma novca leze u sredu i to deo placa drzava s deo FSS.
G

Gostcv

pre oko 1 godinu

oni koju su kvalitetni otisli su i sad zaradjuju ozbiljan novac u najacim ligama nista cudno.

Kalčopolista®

pre oko 1 godinu

I pored svog ovog bombardovvanja i miniranja 💣 Partizana, raznoraznih sabotaza, kako bi se jedan klub prosetao do titule, ne moze se pobeci od cinjenice da su igraci Partizana iz tog aparthejda nosioci reprezentacije gde cak 6 njih igra u prvoj postavi, igraci koji plesu po ligama petice za razliku od ovih dominatora ciji ni jedan igrac nije bio u prvoj postavi reprezentacije, cak i oni sto su na silu ulazili u drugim poluvremenima su nas ukanalili. To su igraci koji su terani motkom iz raznoraznih liga kao sto su mejdzor soker liga, arabijska liga, kineska itd itd…tih dominatora nema u ozbiljnim timovima a u ling longu se setaju do titule! To neko treba da izanalizira i da se jednom vise konacno sprovede kalcopoli u srpskom fudbalu!
G

Gola Istina

pre oko 1 godinu

Kalco tesi se, idi ti sa njima pa plesite zajedno u ligama petice i gledaj LS u kojem ce ucestvovati Srpski tim, cuj sabotaza, prepreke, ovaj onaj, pa tog koga najvise krivis je dao pare za licencu, nebiste nista igrali zadnjih 5 godina
C

Cek cek cek

pre oko 1 godinu

A zasto ti treneri pocetnici, koji su vec u sistemu, ne rade na sebi? Znanje je generalno na skali od 1-10, mozda 3. Zasto onda ne uzmes da izucavas, usavrsavas se, dopunjujes znanje? Ako si vec u omladinskoj skoli, pa nauci to dete igri 1na1, osposobi ga motoricki, napravi mu sistem treninga za fizikalije, i td. Imamo gomilu pocetnika, bivsih igraca, koji bivaju postavljeni na mesto trenera i onda implementiraju ideje kojima ih je trenirao neko nekada u nekom klubu. A hoce da budu uspesni, i da rade u vecim klubovima po inostranstvu. Neko da ti plati tvoje "poluznanje"? Budimo ozbiljni. Ista stvar je sa obe strane brda, pa i u samom fudbalu generalno. Jel moze mene da spreci neki celnik da ja sednem kuci i ucim? Jel moze da mi zacepi usta kad razgovaram sa nekim klincem u oml skoli? Oni uglavnom ni ne znaju za te klince dok ne naprave neki bum. Tad krece promocija za naplatu, gde se ni ne zanimaju za TVOJ SISTEM RADA KOJI SAM UCIS KUCI. Molim da se objavi komentar. Danima pokusavam da se ukljucim u diskusiju, bez ikakvog vredjanja, medjutim nailazim na zatvorena vrata. Objavljuju se razne gluposti, konstruktivni komentari ne! Pozdrav.
П

Пеђа РС

pre oko 1 godinu

А спаса нема, неће га ни бити!

Bojank91

pre oko 1 godinu

Sašu Ilića, živu legendu kluba i srpskog fudbala su oterali. Čak je i plakao kad je uzeo ključne bodove Partizanu dok je predvodio Čukarički. Dela govore daleko više od reči
G

Gosthjk

pre oko 1 godinu

Vi navijaci zvezde najbolje znate da dela govore. Stidi se.
G

Gost200

pre oko 1 godinu

Bojank91 Taj Saša Ilić reč jednu nije rekao protiv Crvene zvezde nikada za 23 godine igračke karijere, ni nakon nje, ove 4 godine koliko je prošlo, pa čak ni kada su napali njega i njegovu trudnu ženu navijači Crvene zvezde u Skadarliji 2009. . Njegovi fudbaleri Čukaričkog nisu digli ručnu nego se nadigravali sa Partizanom u toj utakmici i imali svoje šanse i prečku su pogodili, na kraju su uzeli bod Partizanu i ta utakmica je bila ključna (pored derbija) da Partizan izgubi titulu. Saša Ilić kao Partizanovac ima pravo da bude tužan, to je ljudski. Toliko o delima. Ja se samo pitam, koja li su i kakva tvoja dela i dometi kao čoveka, van pljuckanja na internetu? Pošto niko od nas nije bezgrešan, glupo je bacati kamenje i pljuckati po drugima, a posebno nekoga ko to nije ni najmanje zaslužio.
@

@gost 200

pre oko 1 godinu

Kažeš bio tužan što partizan nije pobedio Čukarički koji je on vodio kao trener znači tužan i plače...hahahahah kakav si ti lik!

Bojank91

pre oko 1 godinu

@gost 200, samo si ponovio ono što sam napisao i iz nekog razloga si dodao da pljujem nekog? U slučaju da nisi razumeo - Sašu jako poštujem
P

Peki30

pre oko 1 godinu

Nije problem struke, nego uprave koja je najgora u istoriji i niko ozbiljan (čitaj Paunović, Jokanović, Nikolić, pa i Sale Ilić) ne bi došao u Partizan pored takve uprave. Zato i dolaze početnici, jer niko ozbiljan neće u ligu gde se sve pare daju jednom klubu, sudi mu se sve u korist, predsednici saveza su iz tog kluba, dakle celi sistem radi za taj klub. I ko onda od ozbiljnih trenera da dođe u Partizan? da ne spominjem igrački kadar koji je u skladu sa ulaganjima - krš
M

Micko nis

pre oko 1 godinu

Bas tako mening, natho, dijabate, rikardo igraju za mekike i balans jogurt. Sram bilo drzavu da sa tako malo placenim strancima ugnjetava instituciju. Sram bilo i savez da bolje sudjenje i vise para daju gatu, mitrovici, surdulici i drugima pa avangarda gubi od svih njih. Nate igraci tih klubova su mnogo bolje placeni nego li partizanov igraci, pa srazmerno plati i trpaju 2 3 4 komada.
З

Задњи везни

pre oko 1 godinu

Овај "новинар" у исту реченицу ставља господина М. Николића и лажног тренера А. Станојевића. Паметноме доста.
G

Grga Cvarak

pre oko 1 godinu

Upravo tako – pametnom dosta. Meni je ovde, recimo, odmah jasno da ti o fudbalu niti sta znas niti te objektivno fudbal kao sport interesuje.
M

Milojko Arsenić

pre oko 1 godinu

"Struka" je tu samo da odradi posao za glavnog poglavicu i uništi Partizan do poslednjeg atoma sistema. Jedini koji se uspeo da sruši sistem jeste Marko Nikolić i svi znamo da se on u nas fudbal nece u skorijoj budućnosti vratiti jer struka i ljudi koji njome upravljaju neće dozvoliti da sistem dvaput padne i to od istog čoveka.

pancevac92

pre oko 1 godinu

😂😂😂😂😂😂😂
p

postic

pre oko 1 godinu

i sta j bilo kada si se probudio
G

Gola Istina

pre oko 1 godinu

Jeste srusio je sa podelom bodova pitacu te pitanje kao sto je postavio Bozovic gde je 6 bodova, kod koga su ? Ako ces da pricas pricu pricaj do kraja, ne samo delove koji tebi odgovaraju.
G

GrobarNS

pre oko 1 godinu

Ne idu Stanojevic i Nikolic u istu recenicu, a ne da stavljas znak jednakosti. Celavi je imao bolje rezultate u Partizanu, nakon odlaska, sto je meni najbitnije prodali smo Djurdjevica, Leonarda, Tavambu, Blekija. Stanojevic sve kontra, 7 derbija nijedna pobeda, vecito drugo mesto uz beskonacan niz jalovih pobeda, u evropi bitne utakmice izgubio. Nakon njega ni jedna prodaja da klub moze da funkcionise...
A

Alessandro

pre oko 1 godinu

Koje je to bolje rezultate imao Nikolić u Partizanu u odnosu na Stanojevića? I jedan i drugi imaju po duplu krunu pored svoga imena a Stanojević izmedju ostalog ima i učešće u Ligi šampiona i Ligi Evrope i prolazak grupne faze u Ligi konferencija. Da li je Nikolić izborio nešto od toga?
J

JSD

pre oko 1 godinu

Zar vi još uvek pratite fudbal??? Više vas ima na vestima o Zvezdi nego na JNA.
M

Manuel Briga

pre oko 1 godinu

Zar vi niste list primer toga, ko je na čijim vestima.
S

Sky888

pre oko 1 godinu

Osim sto ih niko ne gleda niko i ne cita njihove vesti.
M

Manuel briga

pre oko 1 godinu

Ali ti vidim da čitaš.
G

Gost7282

pre oko 1 godinu

šta je stanojevič uradio? prvi mandat u partizanu osvajao titule, u evropi koliko gola dao koliko boda uzeo. drugi mandat gubio bodove i na malim utakmicama. titule se resavaju sa mladost gak, nišom, radnikom. ne derbiji. vidi se na kraju eto nek npr partizan sv tri derbija dobije to je 9 boda, a danas je razlika 18. opet bi razlika bila velika. nije derbi cel sezonaderbija su samo 3, od 37-38 utakmica u ligi...
n

nR

pre oko 1 godinu

A Zvezdasi jesu. Samo sudije i ljude u FSS su napravili. Ne treba im ni 11 igraca na terenu. Mogu sa 5 golmana da igraju i osvojice sve po poznatom sablonu. Ali platili su porez. :)

Marko Pavlovic

pre oko 1 godinu

Tata vule rešio
A

Aj pali

pre oko 1 godinu

Kada vi budete platili porez mozda vas i krene,ovako kako radite jedino je katanac siguran!
@

@nR

pre oko 1 godinu

Lotar Mateus likes this...

pancevac92

pre oko 1 godinu

kad dodjete do 34 mesta po uefa koeficijentu javi se
4

46

pre oko 1 godinu

Trener jeste problem ali nije najveći, igrački kadar, sportski sektor, uprava... Omladinska škola je stala takođe, skauting ne postoji... Bukvalno sve strukture kluba su u nezapamćeno lošem stanju.

Kalčopolista®

pre oko 1 godinu

Kada se sagleda sira slika i kade se dublje izanalizira dolazi se do zakljucka da nikakva kriza struke nije vec se radi kako je sistem odlucio! Sistem je odlucio da Partizan bombarduje spolja i iznutra kako bi ONI u koje sistem ulaze drzavne novce bili prvaci bez mnogo umaranja! Jedini covek koji je pobedio sistem, ovu stoglavu azdaju, hobotnicu sa milion ppipaka je Marko Nikolic, koji je odlazeci nakon duple krune izjavio “odlazim ali motivi mog odlaska nisu sportski”! Pametnom dosta!

Kalčopolista®

pre oko 1 godinu

I samo da dodam, pogadjajte ko je mozak, ko je Krang koji upravlja sistemom?
D

Dakle, da rezimiramo...

pre oko 1 godinu

sistem vas uništava, jel' tako? A zašto vam onda taj isti sistem ne naplati porez u košarci i zašto vam je taj isti sistem platio wild card za Evroligu? Da, znam, zato što se predstavnik samog vrha tog sistema, nalazi na čelu vaše košarkaške sekcije. Možda je to rešenje, da nekoga iz tog sistema postavite i na čelo fudbalske sekcije?
D

Dr Dragon

pre oko 1 godinu

UPRAVA NAPOLJE.Bando hostaplerska
r

raspad

pre oko 1 godinu

Koje struke? Hahahahahaha
M

Milošjdjekej

pre oko 1 godinu

Šta nas briga za fudbal, imamo mi Željka stručnjaka.
G

Gosthjk

pre oko 1 godinu

Makar si priznao ono sto te satire, a to je da je strucnjak kakvog nema ;)
P

Poentiranje

pre oko 1 godinu

Kakvo poentiranje i poslednja rečenica. Kratko, jasno i pravo u centar.
G

Gosthjk

pre oko 1 godinu

Ma svi su krivi svi, samo nikako Vucelic i Vazura. Oni su savrsentvo Bozije i pravi andjeli.