Džejmi O'Hara (Foto: ©AFP)
Džejmi O'Hara (Foto: ©AFP)

Oženiš se, dobiješ četvoro dece, razvedeš se, odeš u rijaliti - Totenhem još nije osvojio trofej

Vreme čitanja: 2min | sre. 02.03.22. | 17:36

Bivši fudbaler londonskog tima Džejmi O'Hara razočaran još jednom sušnom sezonom Sparsa

Eliminacijom od Midlzbroa u osmini finala FA kupa, Totenhem je doživeo još jedan šamar. Ujedno, još jednu sezonu zatvorio bez trofeja. U Ligi konferencija, najslabijem evropskog takmičenju ispao je još u grupi, iz Liga kupa izbacio ga je Čelsi u finalu, u Premijer ligi ga nema ni na vidiku, sinoć zbogom i u poslednjem takmičenju koje im je davalo nadu da mogu do trofeja, u FA kupu.

Trofeja kojeg u Severnom Londonu nema skoro punu deceniju. Sparsi su ga osvojili 2008. godine u najnebitnijem od svih domaćih takmičenja - Liga kupu. Navijači gotovo da ga se ni ne sećaju, ali pamti ga Džejmi O'Hara. Bio je tada tu, još fudbaler Totenhema, zbog čega smatra da je sramota što se vitrine njegovog klupa od tada nisu punile.

Izabrane vesti

"Nemam reči. Muka mi je da više navijam za njih. Muka mi je da podržavam ova klub. Muka mi je da se uvek nadam i da ništa ne bude od toga", rekao je O'Hara, sada već fudbaler u penziji nakon sinoćnjeg poraza od drugoligaša.

Ne može se to kako Totenhem igra i koliko je nekonstantan okarakterisati ni kao toplo - hladno, već vrelo - ledeno. Taman što je ekipa Antonija Kontea prekinula seriju od tri poraza trijumfom protiv Mančester Sitija, tukao je Barnli. Labudova pesma protiv Lidsa (4:0), novo bolno prizemljene protiv Midlzbroa.

"Kako možete da pobedite Mančester Siti, a onda izgubite od Barnlija. Potom pobedite Lids 4:0 i uručite otkaz Marselu Bijelsi, a onda vas porazi Midlzbro?! Bio sam u timu kada je Totenhem poslednji put osvojio trofej. Patetično!".

20.30: (2.50) Sautempton (3.35) Vest Hem (3.05)

Mnogo toga se od poslednjeg osvojenog trofeja Totenhema dogodilo u Džejmijevom životu.

"Oženio sam se, dobio četvoro dece, razveo se, povukao iz fudbala, bio u rijalitiju 'Veliki brat', napravio novu karijeru, pronašao novu partnerku, a i dalje sedim ovde i pričam o Totenhemovom neosvajanju trofeja. Recite mi kako je ovo prihvatljivo za jedan Top šest klub", pita se O'Hara.


tagovi

TotenhemDžejmi OHara

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara