Komentari na vest

Oživljavanje karijere koja je mnogo obećavala

1

101

pre preko 2 godine

Uh, da se vrati Sensi u top formu i zdrav. Najvece pojacanje Intera bi to bilo.
E

Erector

pre preko 2 godine

Sve je rečeno u prethodnim komentarima, još je relativno mlad i mislim da je i on malo promijenio stil života u zadnje vrijeme, ima šanse da opet zablista. Pitanje je koliko je Sampdoria dobar klub za to, ali ako Marota vjeruje u to, onda nema sumnje u njegov izbor.
I

Inter

pre preko 2 godine

Nadam se da ce uspeti oziveti karijeru. Decko je strasno dobar igrac, ali su ga povrede bas unazadile. Ovo mu je poslednja sansa da se vrati u Inter, otud i pozajmica bez prava otkupa. Ako se on vrati u onu formu kao kad je tek dosao, gde je bio najbolji Interov igrac, to ce biti strasno pojacanje za vezni red Intera.
T

TronX

pre preko 2 godine

Steta za njega, povrede su ga bas unazadile u njegovoj karijeri, nadam se da ce u Sampdoriji vratiti formu, veoma talentovan igrac.
G

Gist

pre preko 2 godine

Interov medicinski tim godinama unazad radi fenomenalan posao, gotovo da nije bilo ni jedne ozbiljnije povrede, tako da je verovatno problem u samom igracu, velika steta, kad je dosao izgledalo je nestvarno kako igra, nosio je inter i bio daleko, daleko ispred barele, a onda jedna za drugom pa sad nije ostalo gotovo nista, nadam se da ce uspeti da se kroz sampdoriju vrati, bilo je takvih primera, otud i pozajmica bez prava otkupa, tesko da ce to vise ikad biti onaj sensi iz perioda kad je zaduzio dres intera, ostaje nam da cekamo, videcemo sta je marota spremio za kraj, nadam se pojacanjima u vezi, od jutros se pominje fratezi, vec sada bez prolongiranja za leto, vezni red nam je jako tanak ocekujem makar jedno pojacanje u tom delu
C

Crvenocrni

pre preko 2 godine

sećam se kad je tek prešao u inter kako je igrao, bolji je tada utisak ostavio i od barele čak,ali ga povrede unazadiše opasno
1

101

pre preko 2 godine

Bio je najbolji igrac Intera. Daj boze da ga prodju povrede i da se vrati. Svetska klasa.
K

Kolona95

pre preko 2 godine

Mala digresija, on i Barella su došli iste sezone.

Joco Inter

pre preko 2 godine

Štetaa.. Ako ga zaobidju povrede, ne sumnjam u povratak forme i da odigra jednu od ključnih uloga u Sampdoriji, pa da se vrati u Inter, jer Marota nije veverica, čim je stavio u ugovor da ga ne mogu otkupiti bez Interovog odobrenja, zna on o kakvom igraču se radi..
G

Gist

pre preko 2 godine

Kad bi uspeo da vrati makar pola onog sto moze, bio bi neuporedivo bolji od galjardinija, vesina i vidala

Vixtra

pre preko 2 godine

Šteta... Odličan igrač kojeg su unakazile povrjede. Podsjećao me je na Luku Modrića i mislim da je imao potencijal da dostigne te visine. Daj Bože da ga konačno krene u Doriji.