Komentari na vest

Ozvaničen kraj: Zvezda se rastala sa Vukanovićem

S

Srecno Vukane

pre preko 2 godine

I zaboravi ruznu proslost.
Z

Zvlat BG

pre preko 2 godine

Svi odlaze/prolaze, samo Gobelja ostaje! Mislite o tome!
L

Luja

pre preko 2 godine

Još da si napisao "pametnom dosta"...
v

vokri kapiten

pre preko 2 godine

Bolji od Zivkoica Dionija. Zandera Bakajoka Garsije zajedno. Puno srece u daljoj karijeri
K

Keket

pre preko 2 godine

Treba da budes ponosan na ono sto si uradio i prosao u Zvezdi, gol young boysu jedan od onih istorijskih golova koji ce se vrteti zauvek, gol u derbiju, 3 titule, kup, ls, le, brate, to nemaju ni mnoooogo veca imena od tebe, iz tvog braka sa Zvezdom obe strane su profitirale vise nego sto su mogle da se nadaju, sve ukupno, iako si igrac skromnijih mogucnosti, veoma pozitivan utisak ostavljas, bravo i hvala
S

Saša_PFC

pre preko 2 godine

Mnogo je on dao toj C.Zvezdi i vise nego sto se ocekivalo....tako da je red da ta ista C.Zvezda isplati sva dugovanja prema igracu koja ima i isto tako da napokon i Naprerku iz Krusevca isplati dogovoren transfer istog igraca.Nije u redu da on golom protiv Svajcaraca u kasu C.Zcezde ubaci par miliona evra a da pri tome ta ista C.Zvezda i posle 3.godine i dalje duguje klubu novac za ovog igraca.
M

Mister1

pre preko 2 godine

Smesan igrac. Decko je zalutao, cudo da se i toliko zadrzao.
Y

Yumis

pre preko 2 godine

Sad ce nekog stranca da dovedu.
c

c vcv

pre preko 2 godine

Ostao je nedorecen u Zvezdi, ali mislim da je imao malo vise osecaja i boljeg menadzera ostao bi upamcen kao solidan fudbaler. A treba je da ode iz Zvezde u Vojvodinu ili neki slican domaci tim kao sto je otisao Simic na vreme koji je losiji ograc od Vukanovica i sada mu je skocila cena, uzece lepe pare i imace dobar CV. Uz sve to jedan je od boljih igraca Vojvodine kluba koji je uz vecite najveci u SLS. I do skoro su ga pljuvali kao najgoreg u Zvezdi sada pircaju kako je Ok i da je vratio formu i pokazuje sta zna. Dok Vukanovic je dzabe cekao 3 godine vec je letos ili zimus morao da ode u neki nas klub. Pomogao bi i sebi i ovoj nasoj ligi ali i tom klubu, ali izgleda da je utisak igraNJA u Zvezdi nije dozvolio da pravilno donosi odluke
m

mr.wolf

pre preko 2 godine

Simic je bio odlican igrac za rotaciju. Svaku utakmicu je dao 100% svojih mogucnosti. Nikada nije podbacio. Zasto su ga ljudi pljuvali, nikad mi nije bilo jasno.
P

Pera genije

pre preko 2 godine

Da je imao sansi da igra kao Zivkovic ili Dioni sa njegovim pristupom koji je uvek bio na nivou imao bi bar duplo bolji ucinak od njih dvojice. Hvala ti Aleksa za svaki trenutak proveden u nasem klubu i srecno ti bilo u daljoj karijeri.
D

Djosa

pre preko 2 godine

I steta
v

v1ad

pre preko 2 godine

", a bio je i učesnik evropskih pohoda naše ekipe, gde se posebno izdvaja gol protiv Jang Bojsa za plasman u grupnu fazu Lige šampiona. " Pardon, a gde ovo pise u objavi? Zasto izmisljate i dajete mu neke lazne zasluge?
g

gost66

pre preko 2 godine

Voleo bi da ostane u nasu ligu kao i mnogi poput njega i recimo Gajica,Gobelja ali nek ode vani i uzne koj dinar pa nek se vrati sa vise iskustva.
v

v1ad

pre preko 2 godine

Gde bre da se vrati sa vise iskustva? Covek ima 28 godina. Pitanje je kako je igrac za ociglednim nedostatkom talenta i tehnike uopste sa 25-26 godina i dosao u Crvenu zvezdu. Lik za 3 godine u klubu naravno da nista nije napredovao. Zato i ne treba iz domace lige ni dovoditi igrace starije od 20 godina a i to samo ako su ocigledni talenti a ne Njegosi Petrovici i slicni.

Mr 007

pre preko 2 godine

Jedan od onih igraca koji nikada ne bi bili u Zvezdi,da imamo solidnog skauta umesto Mrkele. Ipak,za razliku od ostalih igraca slicnog "kvaliteta",opravdao je svaki cent ulozen u njega sa postignutin golom Jang Bojsu.
G

Gost11111

pre preko 2 godine

Sto je najjace, ni cent nije ulozen, posto se Napredku jos duguje kinta za taj "transfer"
N

NN3

pre preko 2 godine

Hvala za sve, pogotovo za Jang Bojs, ali jedan manje na kraju krajeva. Idemo dalje, nek se spremi Gobeljić.
G

Gost zoom

pre preko 2 godine

Evidentni manjak kvaliteta nadomestio je borbenoscu i zeljom.Partija protiv Genta u gostima,onda golovi Jang Bojsu,Partizanu navijaci nikad nece zaboraviti.Stice se utisak da je mogao i mnogo vise ,ako se pogleda ko je sve prodefilovao kroz klub.Ako mu se duguju plate i plate,trebalo bi mu isplatiti jer brdo tzv. fudbalercica je uzelo novac,a nije zasluzilo ni 20 deo toga.
v

v1ad

pre preko 2 godine

Mani me tih "ne zna da sutne loptu kako treba ali je borben". Inace, on je na toj utakmici protiv Genta ladno mogao da nas kosta da je sudija dosudio cist penal koji je napravio.
R

Radašin Rajče

pre preko 2 godine

100 porsto podrpka za Terze i Mrkela. Ak su oni odlučulu da je najboje d Vukanović ode onda je to najboje i z klub. Mora mo da werujemo Terze na negove odluke. Uprava radi dobar poso z Klub. Sadaće da doved dobra pojačanjo za nastawak sezonu. Mora da stignemz Partizan na tabelu. Ida u Evropi prodjzermo drugi kolo. Swe im da oswojmo ove sezome.
K

Ko ti dade internet

pre preko 2 godine

Nije tastatura za sve. Aj ti sa Pajom i Jaretom u večernju školu.
9

951357

pre preko 2 godine

Aleksa, hvala za sve! Znam da te mnogi osporavaju, ali ja pamtim sve! Želju, trud, emociju! Hvala za Jang Bojs! Hvala za Gent! Hvala za Partizan! Hvala za titule! Srećno majstore!
h

hahahahhaha

pre preko 2 godine

aaahahahahahahahahahhahahahaha
h

hahahaha 1

pre preko 2 godine

E sada mu je lakše, a tebi hvala što nas uveseljavaš komentarima sve ove godine!!!!!
J

Jadni broj

pre preko 2 godine

Komentar ti je za moj.
n

nadrealnooo

pre preko 2 godine

Za 90% stranaca koji su prodefilovali kroz klub je licno Batistuta bio!!! Hbalaza Jang Bojs, sve najbolje. Sto se tice dugovanja, naplati i uzmisto je tvoje. Gol protiv Bojsa je vredeo 15 miliona evra, zasluzio si tih 200 000.
S

Stara Raska

pre preko 2 godine

Decko je posteno zaradio svoje pare,tako da mu se obavezno sve isplati,nikakva oprastanja. Neka oproste La Para,Dioni i oni koji su ih doveli i ugradili,njihovi ugovori su mnogo veci problem
S

Stimpy

pre preko 2 godine

Ponos Gajdobre nije iz Backe Palanke 😉
G

Gostinar

pre preko 2 godine

Sta se desilo u Gajdobri? 😀
J

Jang bojs

pre preko 2 godine

Srećno Aleksa,veliko hvala za sve!!!
c

c c c

pre preko 2 godine

Svaki ovakav odlazak treba da se slavi bar tri dana.
J

Johny bez Cash

pre preko 2 godine

Koga ce sad svemocni i svevideci pozvati pred osminu finala LE?

gemathegreat

pre preko 2 godine

Pa tebe, koga drugog. Da zajedno istugujete Vukanov izostanak.
G

GISKA 88

pre preko 2 godine

Ne bih im oprostio ni dinara! Decko je zasluzio svaki euro... kakvi su sve teletabisi dobijali sansu,treba da bude sramota upravu kluba zbog ovog momka! Podseticu sve Zvezdase na utakmicu sa TSC-om,gde je momak dobio sansu. To Risairo,i njemu slicni za 10 utakmica nisu napravili. Hvala ti za sve,a pogotovo za gol Young Boysima.
D

Don Vito Corleone

pre preko 2 godine

Tačno je da nema kvalitet za ovu Zvezdu, ali je još tačnije da je kvalitetniji od brdo stranaca koji su se kao na traci dovodili. Samo što nije on jedini koji treba da ode, ima tu još pet šest igrača koji nisu ništa bolji od njega, i koji isto treba da odu. Sve najbolje u nastavku karijere.
a

ale992

pre preko 2 godine

decku se duguje preko 250 000 eura i teraju ga da oprosti pare
m

madmix

pre preko 2 godine

a kako ga to teraju??Nije on pod ugovorom pa da ga uslovljavaju papirima,ako mu se duguje,mora i biće isplaćeno

Професор459

pre preko 2 godine

Ацо сине дај гол 🤮🤮🤮
N

Nenad B.

pre preko 2 godine

Reče košarkaški trener u pokušaju i ostade živ. 😂😂😂