Dest (©Reuters)
Dest (©Reuters)

Pakao na Nou Kampu, još trojica zaražena omikronom

Vreme čitanja: 1min | čet. 30.12.21. | 11:23

Pozitivan test imali Dest, Kutinjo i Abde

Još malo pa na treningu Barselone neće biti nijednog prvotimca. Omikron soj korona virusa napravio je pravi pakao na Nou Kampu, pošto je jutros izbacio iz stroja još trojicu fudbalera.

Kako pišu španski mediji, pozitivan test imali su Filipe Kutinjo, Seržinjo Dest i Ez Abdu. Sa njima trojicom broj zaraženih igrača povećao se na deset!

Izabrane vesti

Novi soj korona zarazio je najpre Klemena Lenglea i Danija Alvesa, posle toga Đordija Albu i Aleksa Baldea, juče su iz stroja ispali Usman Dembele, Samjuel Umtiti i Gavi, a danas Kutinjo, Dest i Abde.

Prema merama koje je odredila La Liga, svi zaraženi fudbaleri moraju da budu u karantinu deset dana, te je pitanje da li i Ćavi zna ko će mu biti na narednom treningu, na koga će moći da računa za narednu utakmicu.

A, Barselona će samo u deset narednih dana imati tri utakmice i to sve tri u gostima: prvo u Primeri sa Majorkom (2.1.), pa u Kupu sa Linaresom (5.1.), a onda takođe u ligi sa Granadom (8.1.).

Međutim, najveći je problem što broj zaraženih može da se poveća koliko sutra, a 12. januara Barselonu čeka meč Superkupa Španije sa Real Madridom.


tagovi

BarselonaPrimeraSeržinjo DestFilipe Kutinjo

Obaveštavaj me

Barselona

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara