Donaruma sa suprugom (©AFP)
Donaruma sa suprugom (©AFP)

Pakao u kući Donarume: Điđo i supruga vezani, razbojnici odneli 500.000 evra u draguljima, satovima…

Vreme čitanja: 1min | pet. 21.07.23. | 10:51

Golman Pari Sen Žermena lakše povređen

Traumatično iskustvo za porodicu Đanluiđija Donarume. Golman Pari Sen Žermena bio je žrtva razbojnika, koji su upali u dom Italijana u pariskom Osmom arondismanu i odneli plen u vrednosti od 500.000 evra.

Nestali su satovi, nakit i druge skupocene stvari. I gore od toga, ostaće Donarumi i njegovoj partnerki ružne uspomene. Oboje su bili vezani tokom pljačke, navodno im se pretilo pištoljima, a prema izveštajima iz Francuske Điđo je čak i lakše povređen. Oboje su u stanju šoka kasnije odvedeni u bolnicu.

Izabrane vesti

Istraga je navodno već otvorena, a ukoliko policija i uhvati razbojnike njima će pretiti maksimalna kazna od čak 30 godina zatvora, jer bi pored pljačke mogli da budu tuženi za otmicu i nanošenje povreda. Svakako će biti označeni kao organizovana kriminalna grupa.

Donaruma je inače koliko sutra trebalo da sa ekipom Pari Sen Žermena otputuje na pripreme u Japan. Danas će Sveci igrati prijateljsku utakmicu sa Avrom. Teško da ćemo Donarumu videti na terenu.

On inače nije jedini fudbaler Pari Sen Žermena koji je opljačkan poslednjih godina. Prethodno su mete razbojnika bili i Presnel Kimpembe, Markinjos, Tijago Silva, Angel Di Marija, Dani Alves, Erik Čupo Moting, Serhio Riko i Mauro Ikardi. S tim da je većina imala sreću da ne bude tu dok pljačka traje. Za sada, uhapšeni i osuđeni su samo pljakači domova Di Marije i Markinjosa.


tagovi

Đanluiđi Donaruma

Obaveštavaj me

PSŽ

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara