Komentari na vest

Pakleno proleće hrvatskog fudbala: HNL drma jedan od najvećih skandala u istoriji

S

Sale Kg

pre oko 2 meseca

Još im treba vratiti partizan tamo odakle je došao, i ugodjaj će biti kompletan.
P

Pedja108

pre oko 2 meseca

Da je cekao Hajduk i 50 godina na titulu i da su bili neorganizovani, ovaj put je stvarno kriminal od sudjenja i ko ga vodi. Glavni za sudjenje se druzi i peva sa fudbalerima DInama?! Pa, zar treba nesto vise? Da ne spominjemo sporne situacije koje su bile u poslednje vreme. I svaka sporna situacija je isla u korist Dinama, dok su Hajduk i Rijeka ostecivani. Po svemu vidjenom, Rijeka je verovatno najvise zasluzila da bude sampion. Ali, kakvo je sudjenje pred kraj prvenstva, sve su vece sanse za Dinamo, koji najvise profitira od svih sudijskih odluka. I sa pravom se ostali zale.
P

Plavi10

pre oko 2 meseca

Valjas gluposti jer si prekriveni Hajdukovac. Pogledaj samo kako navlače za Hajduk, jedino penal za Dinamo protiv Osijeka je diskutabilan ostalo ništa. Al svejedno pored ovakvog Hajduka sa Plivajom Dinamu ne trebaju sudije.
T

Tegusigalpa

pre oko 2 meseca

Nista od Jajduka ni ove godine. Osvojice kad zasluze, kad budu imali ekipu i kad budu imali trenera koji ume da napravi igru. Da nisu oterali Dambrauskasa ove godine bi ladno uzeli titulu. A ovako Dinamo opet osvaja ove sezone mada se ja licno nadam da bi Rijeka mogla da iznenadi.
Б

Белграно

pre oko 2 meseca

Нико им није био крив док је Ливаја свако коло изводио барем један пенал, и док су ове сезоне имали 7-8 бодова предности на табели. Али пошто су ем прецењени, ем су лузери, то су просули, виде и они да оде и ова титула и сад су опет криви ХНС и судије. Много су јадни, лицемерни и заостали. Надам се да неће видети титулу још 100 година, зло од клуба и навијача.
G

Gostvk

pre oko 2 meseca

Svoje frustracije tuga sa juga jednostavno nemože kontrolirati. Prošle godine Livaja "30 golova" 28 penala. Šutili kao zadnje čkapi. Ove godine nikad lošiji Dinamo oni u euforiji 6-7 bodova. Mir tišina. Onda dođe jedna Istra (donji dio tablice) dobije ih pred 30000 njihovih narkosa. Dođe Rijeka razbuca ih ko beba zvečku pred istom tom hrpom. I odma kreće ukralo, pokralo kme kme. Hajduk rak rana Hr nogometa. Svoju nesposobnost kao i sekta "naš hajduk" kojoj odgovara ovaj cirkus radi svojih privatni interesa. Svaki normalan dalmoš će to potvrditi
š

što se vodstva Hns tice

pre oko 2 meseca

često čitam ovaj vas portal i vi bar prozivate rukovodstvo vašeg saveza, dok u Hrvatskoj sto se tiče predsjednika i vodstva to je lopovluk na najjj! stalno pričaju da nemaju novaca a ništa apsolutno neulazu ni u taj Var niti u ista sto ima veze s Hr nogometom! i sto je najgore od svega nitko ih za ništa ne proziva jer su svi članovi Hdz-a...a po 30 miliona skoro svake godine od Fife i Uefe smo dobijali. lopovluk kako nigdje!
m

medovaca

pre oko 2 meseca

Vas narod ne pljuje po savezu zbog medalja. U fazonu "neka kradu neka rade sta oce sve dok repka uzima medalje", to je bar neki moji zakljucak. Kod nas se savez pljuje jer upravo oni najvise uticu na fudbal u ovoj zemlji, oni zanemaruju skole, razvijanje, sistem itd i oni su mozda 80% rikverca tog sporta u Srbiji.
P

Pravda91

pre oko 2 meseca

Zasto me sve ovo neodoljivo podseca na situaciju u srBskom fudbalu, gde je CZ godinama ekvivalent Dinamu! Sve preslikano, sudije, komisije, klubovi koji se ili sklanjaju ili odmaraju igrace i td. Kancer tamo, kancer ovde, otrova na sve strane.
j

jfk1222

pre oko 2 meseca

Situacija je da je Hajduk ekvivalent Zvezdi. Da se sudi pošteno, Dinamo bi odavno bio prvak. Ovako je situacija da se Hajduk gura svim mogućim sredstvima. Dovoljno je pročitati izvještaje sudačke komisije nakon svakog kola pa vidjeti koliko je grešaka dosuđeno u Hajdukovu korist, a koje su direktno utjecale na rezultat. Nisu džabe rekorderi po broju penala...
K

Kakvu

pre oko 2 meseca

Je titulu dinamo Rijeci oteo, tamo negde 98,99,otprilike.Ovo je smešno.
s

spiritus movens

pre oko 2 meseca

Zao mi postenih Hrvata. I kod njih kao i kod nas mafijaska banda globi narod trideset i kusur godina. Sta ima obican Hrvat od uspeha reprezentacije kad sav novac odlazi u dzepove uskog kruga ljudi koji se razmecu i promovisu glamur, dok obican covek zivi u oskudici i siromastvu. I jos ih (kao i nas) povrh svega prave idiotima u polunamestenim prvenstvima, tako da ne mogu istinski uzivati ni u onim mrvicama zadovoljstva koje im se nude.
i

im

pre oko 2 meseca

Tako i treba. Jedini srpski klub protiv ostalih hrtvatskih
3

3579

pre oko 2 meseca

Боре се наша браћа Хајдуци! 💪🏻
А

Арсеније Арсић

pre oko 2 meseca

Морем плови, једна мала барка, а у барци краља Петра мајка. Морем плови, не боји се мина, пошла мајка да потражи сина. Пошла мајка, сина да потражи, па се јави ђенералу Дражи. Чича Дражо, где је моје дете? чувају га српске бајонете.
Р

Роберт Просинечки

pre oko 2 meseca

лијепа наша домовино,ој јуначка земљо...
A

Asad

pre oko 2 meseca

Dajte nam još ovakvih tekstova, ovo je vrh, ekstra, ludilo ide gas. Baš sam juče čitao u Slobodnoj Dalmaciji tekst o Javoru iz Ivnjice a Index HR je pisao u Surdulici. Puf ko nas zavadi
Z

ZV

pre oko 2 meseca

Bole nas kuvci....
K

Koga zanima

pre oko 2 meseca

pojasniti ću vam samo ove zadnje skandale! Sto se zadnje utakmice Hajduka tiče dotični Maric je javno tvrdio da ima točne dokaze i slike iz Var-a za poništeni gol Hajduka za pobjedu,iako nema iz razloga sto nema dovoljno kamera za Var...znaci sudci su pogriješili jer nisu imali dokaz da je zaleđe i povukli su crte od krivog igrača! a Maric je izjavio da ima snimke i da sudci nisu pogriješili ali da mu ih taj operater neda i da mu se treba vjerovati na riječ,umjesto da čovjek prizna namjernu ili nenamjernu grrsku sudaca
M

Makks

pre oko 2 meseca

Ima li nesto o nasem Var-u, Fss, Dzajicu, sudijskog komisiji i Dejanu Santraču poznatijem kao "ovaj"? Ima li nešto o tome ili je kod nas sve po propisima?
H

Holse

pre oko 2 meseca

Dinamo će biti prvi na kraju,opustite se..
b

bjrwerkwgw

pre oko 2 meseca

ovo je tekst za garmanijak a ne ovde i smarate vise sa ovim pokatolicenim Srbima
F

Frendeee

pre oko 2 meseca

zoveš nas Srbima, a ne možeš nas čut? Pa jesmo li onda zaista Srbi za tebe -- ili uopće? :) Usta i um vam lažu, ali srce ne može Pozdrav!
J

Joзо,

pre oko 2 meseca

дај воде.....