Aleks Vigo u Taljeresu
Aleks Vigo u Taljeresu

Pamtiće se gol u derbiju: Aleks Vigo završio avanturu u Zvezdi, igraće Kopa Libertadores

Vreme čitanja: 2min | uto. 09.01.24. | 15:55

Crveno-beli se oprostili od argentinskog desnog beka

Sve skupa 16 utakmica, tri gola, a pamtiće se svakako onaj za minimalac u 169. večitom derbiju, dovoljan da navijači odmah zavole Aleksa Vigo. Međutim, emocije su jedno, razum nešto sasvim drugo, a vrlo brzo je postalo jasno da Vigo nije igrač za Ligu šampiona, a posebno da nije bek za koga bi Crvena zvezda trebalo da na sto istrese 2.500.000 evra kako bi otkupila njegov ugovor od River Plejta.

I tako je došao kraj Vigove beogradske avanture. Crveno-beli su danas objavili da je pozajmica 24-godišnjeg desnog beka istekla i da se on danas vraća u otadžbinu.

Izabrane vesti

Međutim, ne u slavni River, ni tamo nije mogao da igra, već u Taljerese iz Kordobe. I klub koji će ove godine igrati Kopa Libertadores, južnoamerički pandam Ligi šampiona. Taljeres je otkupio 90 odsto njegovog ugovora od Rivera – ne zna se za koju sumu – a Vigo je potpisao ugovor do 2026.

Zvezda svakako neće mnogo izgubiti, jer Vigo je od dolaska Baraka Bahara skrajnut u drugi plan, pa ove jeseni nije ni primirisao terenu. Između ostalog i zato što se znalo da šampion Srbije neće otkupiti njegov ugovor.



tagovi

Aleks VigoTaljeres KordobaFK Crvena zvezda

Obaveštavaj me

FK Crvena zvezda

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara