Pamtiće se samo velika pobeda u Humskoj: Ljubomir Ristovski podneo ostavku

Vreme čitanja: 2min | pet. 03.03.23. | 11:25

Mladost GAT traži novog trenera

Veličanstvena pobeda u Humskoj (4:0), tri vezana poraza i na kraju ostavka šefa stručnog štaba. To je put koji je prešla Mladost GAT u poslednjih mesec dana, pošto je posle neuspeha u sudaru sa Napretkom (0:1) Ljubomir Ristovski saopštio igračima i klupskom rukovodstvu da podnosi neopozivu ostavku na mesto šefa stručnog štaba Mladosti, prenosi Sport Klub.

Isti izvor navodi da je odmah posle utakmice sa Napretkom Ljubomir Ristovski saopštio igračima da napušta kluba, potom isto ponovio i na sastanku sa čelnicima kluba. Sa šefom stručnog štaba otišao je i prvi saradnik, Srđan Trailović.

Izabrane vesti

Jednostavno Mladost GAT nije nadogradila pobedu u Humskoj (4:0). Posle tog meča Gatovci su izgubili od TSC-a, Novog Pazara i Napretka i ostali samo na tri prolećna boda. Daleko su ispod spasonosne crte, pošto imaju samo 16 bodova, koliko i surdulički Radnik (16), iznad su Mladost iz Lučana, Radnički i Spartak.

Iza Ljubomira Ristovskog ostala je nezaboravna prvoligaška sezona. Trijumfalno je Mladost GAT, prvi put u istoriji, doveo do superligaške stanice, potom i neočekivano rešio da ode… Vratio se u septembru i predvodio Mladost na 13 mečeva.

Tokom januara i s prvim februarskim danima, u Mladost GAT pristiglo je 13 novajlija. Uz 16 evidentiranih odlazaka, bila je to granica, posle koje nije moglo dalje. Otuda i odluka Ristovskog da se povuče i kormilo tima prepusti kolegi, spremnom da nastavi iscrpljujuću borbu za opstanak.

Novosađani, u ponedeljak, dočekuju niški Radnički. Naslednik Ljube Ristovskog na klupi, zasad, nije imenovan…


tagovi

Ljubomir Ristovski

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara