(©MN Press)
(©MN Press)

Pankov: Partizan će morati da nas napadne za spas sezone

Vreme čitanja: 2min | uto. 06.04.21. | 16:38

Uveren je štoper crveno-belih da će 164. večiti derbi biti jedan od lepših

Crvena zvezda osvaja šampionske krune, u kontinuitetu se takmiči u grupnim fazama evropskih takmičenja, ali pobede u večitom derbiju izostaju. I to je ono što sve peče u crveno-belom taboru.

Crveno-beli nisu osetili slast pobede na tri meča u nizu protiv Partizana u ligi, a dva puta su poraženi i u Kupu Srbije. Želja svih u klubu je da dođe do zaokreta na tom polju, a Radovan Pankov očekuje da će 164. večiti derbi obilovati atraktivnim potezima i da neće biti seckanja igre.

Izabrane vesti

“Očekivanja su ista kao i pred svaki derbi. Želimo da ostvarimo pobedu i to je cilj koji smo zacrtali. Međutim neće biti lako ni njima, a ni nama. I mi i oni smo u fantastičnoj formi i uveren sam da će biti jedan od lepših derbija bez puno seckanja igre. Već duže vreme imamo vrhunsku atmosferu u ekipi i sigurno da je upravo to nešto što mnogo doprinosi odličnim rezultatima koje prikazujemo”, poručio je Radovan Pankov.

Večiti derbi će se odigrati pred praznim tribinama, a navijači Crvene zvezde su prethodnih dana igračima priredili iznenađenja.

“Naravno da nedostaju ali i pored toga što nisu sa nama na terenu, osećamo da su tu jer nam u zadnje vreme priređuju mnogo iznenađenja. Juče su nam poklonili grafit, a ja se nadam da ćemo im se mi sutra odužiti pobedom”.

Štoper crveno-belih očekuje da će Partizan krenuti ofanzivno. Zvezda ima devet bodova prednosti, moći će da čeka greške rivala, a ove sezone su crveno-beli i te kako ubojiti iz kontri.

“Prevagu na derbiju može da donese momenat pojedinca, takođe i neki prekid. Večiti rival je za nama u bodovnom zaostatku i verovatno će morati da nas napadne i pokuša da spasi sezonu. Mi smo pokazali ove sezone da znamo da igramo i kada napadamo, ali i da smo jaki u kontrama, kada smo u podređenom položaju. Spremni čekamo derbi”, zaključio je Radovan Pankov.


tagovi

FK Crvena zvezdaFK Partizan164. večiti derbiSuperliga Srbije

Obaveštavaj me

FK Crvena zvezda

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara