PAOK na Zvezdinom tragu! Meta i Franko Soldano

Vreme čitanja: 2min | uto. 05.06.18. | 22:30

U igri je i Temu Puki

Čudne se neke stvari, čini se, dešavaju na relaciji Solun - Beograd. Crvena zvezda je ovog leta naciljala nekoliko inostranih meta koje su u stručnom štabu viđene kao krucijalne za predstojeći napad na Ligu šampiona ili bar Ligu Evrope, a praktično svako ime koje se dovelo u vezu sa srpskim šampionom kasnije se našlo i na radaru Paoka

Podsetimo, danas je iz Grčke odjeknula vest da je Zvezdin pik za novu "devetku" Temu Puki dobio zvaničnu ponudu solunski crno-belih na 800.000 evra godišnje, pre dva leta Zvezda i PAOK želeli su Bisesvara i Đalmu, a samo nekoliko časova kasnije u Argentini se pojavila informacija da PAOK cilja i Franka Soldana! Ne treba podsećati da Crvena zvezda nedeljama pokušava da dogovori transfer centarfora Santa Fea, koji je procenjen na 5.000.000 dolara, ali bi navodno mogao da bude prodat za milion manje. 

Izabrane vesti

Kako javljaju tamošnji portali bliski Santa Feu, na adresu kluba javili su se emisari Paoka spremni da razgovaraju o mogućem dogovoru mada je, baš kao i Crvenoj zvezdi, problem visoko obeštećenje koje tražio Union. 

Zbog toga je i PAOK radije spreman na varijantu pozajmice, uz opciju kupovine na kraju sezone. Međutim, tu nije kraj potencijalnim problemima pošto je, kako se naglašava, pod velikim znakom pitanja kako bi se rešila Soldanova situacija sa ugovorom jer 80 odsto pripada klubu, a 20 odsto agentima i porodici.

Soldano ima aktivan ugovor sa Santa Feom do juna 2020. godine, ali je navodno rukovodstvo kluba spremno da što pre reši pitanje budućnosti jednog od najboljih strelaca, kako bi se sam igrač posvetio daljim obavezama. U prevodu - sve bi moglo da bude poznato uskoro. 


tagovi

PAOKLetnji prelazni rok 2018

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara