Komentari na vest

PAOK nudi Živkoviću novi ugovor na četiri godine

C

Chisam

pre 8 meseci

zavrsio je sa Partizanom dok je ziv u Benfici ga izbrisali da je postajao u klubu zahvaljujuci tatku kome je bilo preci novac od sina.jos godimu u Paoku i prava kamila liga gde ce otici u zaborav
P

Pedja108

pre 8 meseci

Zivkovic je bio talenat, ali nikada ostvaren do kraja. Ovde neki pisu da u reprezentaciji treba da igra krilo, samo ofanziva, kao nema snage. Pa, po meni je nezamislivo da igrac sa 27 godina nema snage i kondicije da istrci celu utakmicu u tempu. To kad drugi trce za tebe je sebicno, a i to moze da se razume ako si Mesi. Za reprezentaciju nije, jer Piksi igra jedan te isti sistem i kao takav, on nema sta da igra, jer ce zbog njega uvek stradati odbrana.
L

Lokki

pre 8 meseci

Nema od toga ništa. Pa nije Sergej dvadeset puta bolji, ako gledamo po zaradi. Ako ne bude Arabija, biće neka od liga petice.
M

MileBre

pre 8 meseci

Ode u Saudijsku Arabiju i lepo se naplati i zavrsi pos'o ! ! ! !
B

Bar Kohba

pre 8 meseci

Ako je pametan prihvatice. Liga po meri, lider tima, Solun top grad za zivot, plata dobra, jos bar 2-3 godine da ostane tamo bice i reprezentativac lagano. Ako opet bude alav za parama proci ce kao u Benfici nigde ga nece biti.
D

DDF

pre 8 meseci

Zivkovic je bio na"izlaznim vratima"Paok-a na kraju prosle sezone,odlicnim igrama u kv.za LK i samom pocetku grckog prvenstva,sasvim zasluzeno je zaradio novi ugovor kojim ce biti zadovoljni Zivkovic i Paok
I

Immobile

pre 8 meseci

Nijednog momenta nije bio na izlaznim vratima. Navijači su ga dve godine zaredom izglasali kao najboljeg igrača tima, istina je da je u drugom delu prošle sezone imao slabije partije ali nikada nije bio teran ili tako nešto. On je čak i zamenik kapitena, a po mnogima i najbolji igrač te ekipe. Uz Podencea (Oly) i Mancicina (Panatinaikos) najbolje krilo grčkog prvenstva, a po formi trenutno ubedljivo najbolji.
P

PROVERENO

pre 8 meseci

ima 800k
М

Мики

pre 8 meseci

И наравно да ће да га одбије (потписивање новог уговора) јер момак ђе год је играо направио је проблем ни један клуб испоштовао ни Партизан који га је створио увјек идући за ловом.... Љигав тип...
P

Pametno

pre 8 meseci

U Partizanu je napravio pravi potez što je odbio da potpiše novi ugovor jer su pojedinci u klubu mislili da mogu da ga prodaju “na kilo”, zato su i ostali praznih ruku.
g

gogifa

pre 8 meseci

Taman plata ce mu biti 1/2 kao u Gvana .
K

Kffk

pre 8 meseci

Dobar je on igrač, samo još kad bi imali normalnog selektora pa da dečka ne gura na desnog ful beka već da igra na pozicijama koje mu prirodno leže. Krilo/krilni napadač/pa čak i polušpic. On za ovu poziciju gde igra nema ni snage ni kondicije a ni kvaliteta. On je striktno ofanzivni igrač. U Kataru je duvala promaja po njegovoj strani, duva i sada, ali to nije njegova greška.
I

Immobile

pre 8 meseci

Kakav komentar, svaka čast od reči do reči se slažem sa tobom i drago mi je da ima ljudi koji tako gledaju fudbal. Dečko nikada u karijeri nije igrao na poziciji spoljnog, niti je taktički obučen, niti je u fizičkoj mogućnosti da odigra tu poziciju. On je dečko krilni igrač i polušpic, jako dobar dribler koji je opasan po gol. Igrač koji je u stanju da ga nema nigde 80 minuta,a onda da nekim svojim individualnim potezom i majstorijom reši utakmicu. Ovo što radi selektor Dragan ne bi radio čovek u najgorem očaju na Football Manageru. Igra sa jednim zadnjim veznim u 3-5-2 koji pritom igra loše u svom klubu, u padu je mislim na Maksimovića. Spoljni igrači nisu defanzivno obučeni za tu poziciju pogotovo u 3-5-2 gde se cela igra koncipira na tim spoljnim igračima i štoperima koji treba da učestvuju u kreiranju napada, tj da iznose i distibuiraju loptu. Mladenović je rezervista u većini utakmica, a kada god je tu postoje upotrebljivi centaršutevi i koliko toliko smo bolji pozadi, desno bi trebao da igra Darka Lazovića koji zna da igra tu poziciju ali se nažalost sve češće povređuje, Milan Gajić se ne zove, Aleksa Terzić koji je u Salzburgu projektovan kao prodaja od preko 20 miliona se zove ali nema ozbiljniji ulogu, a upravo nam tu škripi. Neverovatan je Dragan Stojković koji je decidan u odluci da igra ovu formaciju i vidi da ima problem pogtovo u fazi odbrane u tom tranzicionom fubdalu, ali ne zove više štopera i spoljnih, ne pokušava ništa da promeni,a ovo ne valja. A štopera i spoljnih ima: Aleksandar Sedlar,Svetozar Marković, Boris Popović, Aleksandar Radovanović, Milan Gajić... Tema nije bila ova o čemu sam pisam, ali je komentar fenomenalan pa sam morao da se nadovežem. Pozdrav.
F

FC PORTO

pre 8 meseci

Vi koji ga najvise i hvalite Zile igracina ,masina itd vi ste ga najvise i pljuvali narocito kad igra za reprezentaciju
B

Babaroga

pre 8 meseci

Žile strašan igrač. Milka i po godišnje u bratskoj Grčkoj, bratskom klubu, na moru, blizu kuće. Pun pogodak
M

Mitros

pre 8 meseci

I nije za bolje, dobra levica ali spor i slab.
i

igor978

pre 8 meseci

Šta smo mi doživeli, da naša deca igraju po Grčkoj, Izraelu, a mi dovodimo polovnjake iz drugih liga Evrope…Kako su ona dvojica potpuno unakazili Partizan svojom nesposobnošću za 5 godina, pa to na studijama menadžmenta treba da se izučava kao klasičan primer lošeg upravljanja
n

noleeeeeeee

pre 8 meseci

nase dete je uteklo kada mu je nudjen milion godisnje ali nije mogao tata da se ugradi pa ga odveo.
O

On

pre 8 meseci

Ne bih rekao. Upravljali su oni odlično. Ali za svoje lične interese.
S

Sashki85

pre 8 meseci

Dečko radi i ćuti. Nek mu je sa srećom šta god odlučio. Ni jedan skandal ovaj momak nije imao u karijeri sem onoga sa partizanom. Da je naš Luka Jovic pola kao što je vaš andrija sada bi tresao mreže u realu.
G

Gost999

pre 8 meseci

Da ti znaš šta ja znam o njima dvojici iz vremena kad su bili u Benfici...
G

Gosti

pre 8 meseci

A ti tri 9 si bio tada sa njima jel pa znaš,da im nisi čistio pištolje?
L

Lowwww

pre 8 meseci

Solun, lagana liga, more, milioncici....nema dalje

Luka CFC

pre 8 meseci

Bolje mu je da sačeka da vidi šta će biti sa Partizanom. Ako budu igrali Ligu Evrope bolje mu je da ovde dodje.
p

pa vi

pre 8 meseci

Ni konferenciju ne moze da stignete, LE je za vas univerzum.

Luka CFC

pre 8 meseci

Ahaaaa, pozz sa prvog mesta! 😁😉
G

Gost999

pre 8 meseci

Vi nikako da naučite da se tabela gleda na kraju sezone a ne u 5. kolu.