Nemanja Maksimović (©Reuters)
Nemanja Maksimović (©Reuters)

PAOK zvao Nemanju Maksimovića, Hetafe traži duplo više novca

Vreme čitanja: 1min | sub. 22.07.23. | 13:07

Španci odbili 3.500.000 evra

Izuzetno uzbudljivo bilo je grčko prvenstvo prošle sezone. Iako je Panatinaikos dugo bio vodeći, tim Ivana Jovanovića na kraju je kroz cilj prošao iza AEK-a za koji igra Mijat Gaćinović. Jedno vreme u konkurenciji su bili Olimpijakos i PAOK, ali atinski i solunski velikan na kraju su ostali na dvocifrenoj bodovnoj udaljenosti od šampiona.

Po završetku sezone svi iz vodeće četvorke grčkih klubova trude se da ojačaju ekipe za nove izazove. Srbima koji su već u Grčkoj pridružiće se Filip Mladenović i Filip Đuričić (Panatinaikos), dok bi Živko Živković i Andrija Živković mogli za saigrača da dobiju Nemanju Maksimovića. Vezista Hetafea i srpske reprezentacije želja je solunskog kluba, ali je prva ponuda PAOK-a u predgrađu Madrida glatko odbijena.

Izabrane vesti

Po pisanju španskih medija, koji se pozivaju na Radio Marku, Grci su ponudili 3.500.000 evra, međutim, Hetafe traži četiri više, odnosno 7.500.000. Ističući da 30 odsto sleduje Valensiji, iz koje je Maksimović 2018. stigao u Hetafe kao slobodan igrač. Od početka je uspeo da se nametne za bitnu ulogu u timu, ali je prošle sezone imao određenih problema u komunikaciji sa trenerom Kikeom Sančezom Floresom i igrao nešto manje nego pre.

Na klupu Hetafea se, međutim, vratio Hose Bordalas s kojim je Nemanja Maksimović svojevremeno imao odličnu saradnju po dolasku u klub, te je jasno zašto se klubu ne žuri sa prodajom 28-godišnjeg veziste, čiji ugovor važi do sledećeg leta.


tagovi

Nemanja MaksimovićHetafePAOKLetnji prelazni rok 2023

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara