Komentari na vest

Paolo Maldini o svemu: Moj prvi pravi transfer je Rade Krunić, moraćete da sačekate De Ketelarea

mratinkovic86@gmail.com

pre preko 1 godinu

Kakav TITAN Paolo, a i Ćesare . Biće šteta ako Danijel ne nastavi porodičnu tradiciju uspeha. Iz trenutne perspektive ne obećava.
9

987

pre preko 1 godinu

Navijači Milana ne gotive Maldinija, uvek su govorili jedan je kapiten Barezi.
9

987

pre preko 1 godinu

Vi što udarate minuse, pojma o fudbalu nemate, vidi se da pratite fudbal zadnjih 10 godina, okoreli navijači Milana ne vole Maldinija.
P

PKSMNT

pre preko 1 godinu

Ne sramoti se više. Maldinija obožava 99,999% navijača i simpatizera Milana širom sveta. Imao je sukob sa manjom grupom ultrasa zbog određenih izjava i stvari na nekim gostovanjima i zato su neki od navijača bili uskraćeni za neke beneficije koje su imali. Kao osvetu razvili su transparent "Samo je jedan kapiten" misleći na Barezija na poslednjoj utakmici koju je Maldini igrao. Bili su porilično izviždani od strane celog San Sira i taj transparent je osuđen i od novinara i svih bitnih sportskih radnika i bivših igrača i trenera koji su ga nazvali sramnim i da nisu trebali ostali da dozvole da šačica ljutih navijača baci mrlju na oproštaj jednog Maldinija. To je cela priča, veze nema sa tim što ti pišeš. Maldini Bog lično.
P

Pksi....

pre preko 1 godinu

Ti si pametnjaković, a Italijan sa kojim sam radio i koji ide na svaku utakmicu Milana je budala, bitno je da ti gledajući televizor znaš, slušajući komentatora i čitaš vesti.
@

@pksi

pre preko 1 godinu

Prvi put gledao Milan 1996 od tada ko zna koliko puta. Poslednji put ove godine na otvaranju protiv Udinezea. San Siro prima 77000. Curva Sud ima oko 18000 mesta ni petina ne deli misljenje tog "tvog" zabara. A i da jeste to je opet zanemarljiv broj u odnosu na milione i milione sirom sveta. Cak naprotiv obicno sto "navijaci" sa tribine propagiraju ne podrzava 99% ostalih. Jer klub je veliki( svaki) zbog svih navijaca i koliko ih ima a ne zbog nekolicine (najcesce huligana) sa bilo koje tribine. Pozdravi "tvog" italijana.
@

@piksi

pre preko 1 godinu

Pozdravio bih ga drage volje, ali ne živim tamo već 12 god. A svi mi smo smešni navijači za tog žabara, živi 400 km od Milana a na svaku utakmicu ide bio Milan domaćin ili gost,, sad će neki reći pa ima para, a on baš nema para, to radi iz ljubavi prema klubu i čovek nije huligan.
@

@pksi

pre preko 1 godinu

Nista ja nisam rekao za njega. Samo za tvoju konstataciju da je neko pravi samo zato sto zivi blizu i ide na stadion. To prosto nema veze. Cela prica je o tome da navijaci obozavaju Maldinija. Celu porodicu. Skoro 100godina su uz klub i predstavljaju deo kluba. Milan je pored svega ostalog i jedan od najvecih bas zato sto ima 3 generacije za redom koja osvaja trofeje. To sto ga neki ne vole ( koga svi vole??) ne umanjuje cinjenicu da ga 99% obozava. Ja upravo o tome pisem da je imao sukob sa pojedinim ultrasima sa tribine i da ga zato deo ultrasa ne voli. Taj momak je ocigledao deo toga ali poenta jeste da su u ooooogromnoj manjini i u odnosu na stadion, grad Milano, Italiju a i ceo svet. Covek je napisao da pravi navijaci ne vole Maldinija. Ili on ne zna sta su pravi navijaci ( jer to nisu svi ultrasi sa tribine) ili prosto lupa gluposti. Nista vise od toga nisam napisao. A pratim Milan preko 40god, studirao sam i ziveo u Milanu 7 godina. A i da nisam ocigledno je da velika vecina obozava Maldinija.

elmagico

pre preko 1 godinu

kolko lepo Berluskoni zove Piolija i prica mu sve to ahahhaah kralj :D
G

Gost78

pre preko 1 godinu

Najbolji odbramebni svih vremena
@

@Gost78

pre preko 1 godinu

Posle Bekenbauera.
H

Hranca

pre preko 1 godinu

Doktor
P

Proficap

pre preko 1 godinu

Maldini i Toti. Kraj spiska. Legende, veliki ljudi, ne postoje reci koje to mogu opisati.
C

Collagen

pre preko 1 godinu

Navijam, pored Zvezde, za Milan od malih nogu (zbog Deja), ali bih ovoj dvojici dodao i igrača iz omraženog mi Juventusa, čovek koji je istinska legenda Juvea (samo se klub prema njemu nije tako poneo) i svetskog fudbala, nikad nije rekao ili uradio, poštuje ga cela Italija - Del Pjero!
@

@colag...

pre preko 1 godinu

Posle Zvezde ne navijam za nikog.
E

Erkinho

pre preko 1 godinu

Velik,veci,najveci.....doveo nas je opet gdje treba da budemo.Ovo moze samo neko ko iskreno zivi ovaj klub,na ciji spomen uspeha i velicine suze same krenu.Forza Milan❤️🖤

Marko Pavlovic

pre preko 1 godinu

Jedan jedini, a opet član velike porodice Milana i familije. M A L D I N I