Mbape (©Reuters)
Mbape (©Reuters)

Parizijen tvrdi: PSŽ i Mbape dogovorili novi ugovor na 2+1 godinu, majka Fajza demantuje

Vreme čitanja: 2min | čet. 05.05.22. | 20:20

Sve završeno sa Kilijanovim zastupnicima

Dan velikog slavlja je u Madridu, navijači Reala su na sedmom nebu posle još jednog senzacionalnog trijumfa njihovog voljenog kluba i plasmana u Ligu šampiona. Ali, iz Pariza stiže vest koja bi mogla malo da im pokvari zabavu.

Kako tvrdi list Parizijen, kao ekskluzivnu informaciju, Kilijan Mbape se dogovorio sa čelnicima Pari Sen Žermena da ostane u klubu i potpiše novi ugovor! A, bio je „već viđen“ u belom Realovom dresu...

Izabrane vesti

Prema saznanjima ovog lista, PSŽ se sve dogovorio sa „svitom“ koja čuva interese Mbapea, a u kojoj su advokati, članovi porodice... Ništa još nije potpisano, ali u načelu dogovoreno da Kilijan stavi autogram na ugovor od dve godine, koji bi mogao, pod izvesnim uslovima, da se aktivira i za treću.

Finansijski deo priče glasi: 100.000.000 evra će pripasti fudbaleru samo za potpis ugovora, dok će godišnje zarađivati 50.000.000 evra. Takve su, otprilike, bile i brojke kada se prethodni put pominjali da su pregovori dve strane u toku. U jednom momentu se pisalo da je klub ponudio čak i blanko ček Mbapeu, samo da ostane.

Ukoliko se ova informacija na kraju zvanično potvrdi, biće to najvredniji „trofej“ koji će Sveci osvojiti ove sezone, posle neuspeha u Ligi šampiona i osvojene domaće titule, koja odavno nije razlog za preterano slavlje navijača.

Mbapeu ugovor sa Parižanima ističe na kraju sezone i zato je najtraženiji igrač na fudbalskom tržištu, a vladalo je do danas uverenje da će gotovo sigurno biti od leta igrač Real Madrida.

Fantastični francuski napadač je ove sezone odigrao 43 utakmice za PSŽ i ostvario sjajan bilans od 35 golova i 23 asistencije.

S druge strane, kao reakcija na ovu informaciju, stigao je demant od Fajze Lamari, Mbapeove majke:

„Nikakav dogovor ni sa PSŽ-om, niti sa Realom, nije postignut. Pregovori su i dalje u toku, sve protiče u miru da bi Kilijan mogao da napravi najbolji mogući izbor“, poručila je Fajze.


tagovi

Pari Sen ŽermenFrancuska Liga 1Kilijan Embape

Obaveštavaj me

PSŽ

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara