Komentari na vest

Parni valjak se protiv Kelna popeo na vrh brda i od tada vozi na dole

P

Pobeda je resenje

pre oko 1 godinu

Partizan ima limitiran tim i trenera gospodina Petrica koji je prosecan trener ovo je realnost.
E

Evo me

pre oko 1 godinu

Ma koji rezultati,njima najveci rezlultat bio pre 60 god kad su igrali finale LS od tad nista. Pogledajte samo rezultate u 21 veku u LS nemaju ni jednu pobedu,slave neresene rezultate i promasene zicere u 90 min,u LE imaju duplo manje bodova od Zvezde,a odigrali su nekoliko grupnih faza vise,slave 1-1 u stativama sa Junajtedom i Sumin dribling nad Megvajerov,njihov rang i jeste LK gde mogu da prodju grupu i uz srecu najvise da stignu u cetvrtfinala. A da se ne zaborave brukanje i petarde od Bilbaa,PETah Tikve,Slavie,Rapida,Fejenorda...i brukanja protiv Flore,Artimedie,Zagleblja,Tuna,Samroka... i to samo u 21 veku.
а

ађутант

pre oko 1 godinu

Парни ваљак или вибро жаба?
G

Gost1212

pre oko 1 godinu

mislim da protiv ovih 🥓 ra ne fali što je kombinovao sastav. to mora da se dobije! zvezdaš
S

Sima Arauho

pre oko 1 godinu

Ne ide gradjevina i trenerski posao.
I

Ijaooo

pre oko 1 godinu

Gde vam je Toleeee 🤣🤣🤣🤣🤣
S

Stigla kazna za lopovluk

pre oko 1 godinu

Vreme je za katanac 🤣🤣🤣🤣
G

Gostghshhs

pre oko 1 godinu

Najveći uspeh malog kluba stativa protiv Reala
R

Rokajjj

pre oko 1 godinu

Po Faci 0:4 🤣🤣🤣🤣🤣
R

Realnox

pre oko 1 godinu

Krstina od kluba i klub koji je lopovlukom uvek uzimao titule
p

pace

pre oko 1 godinu

bojkot utakmica fk partizan dok ova uprava ne ode sa cela kluba
P

Perica3

pre oko 1 godinu

Kako mislite da pobede ako Vucela nije zatvorio ili nije bilo Penaltizana?
И

Иначе

pre oko 1 godinu

Келн је 11. пласирани клуб Бундеслиге, а вама је то највећа победа у задњих 5 година. Безвезе је и смејати вам се.
D

Dachaa

pre oko 1 godinu

Golman je prekopotreban,ovo sto radi popovic je blago receno bruka..
d

dejanera

pre oko 1 godinu

Kriv je za koji gol tacno?
G

Gost nedragi

pre oko 1 godinu

Ostalo je samo ime. Kako se ponasamo,mi Partizanovi navijaci,bojim se da i gore postoji. Umesto da lete peruske na sve strane,mi dozvoljavamo da se uprava izdr.... sa nama. I jos se pitamo imaju li oni gram casti i obraza,pa da odu vise iz kluba?! Odakle njima i mrva svega toga! Kako se borimo za nas klub,tako se stvari i desavaju.

Bojank91

pre oko 1 godinu

jako ime je ostalo
G

Gost nedragi

pre oko 1 godinu

@Bojank 91 Gigantsko! No,ne sumnjam ja ni sekunda da je istorija fudbala i sporta uopste,za mnoge najskrivenija tajna!
S

Srki0405

pre oko 1 godinu

I na vrh brda vrba mrda.... A valjak rikno 😂😂😂
V

VALJAK I navijaci

pre oko 1 godinu

KAKO KILAVA ,,UPRAVA" NE SHVATA DA NEMAMO KVALITET. DUNSTERI NAM KLUB VODE , POLA TIMA NIJE ZA PARTIZAN I EVO REZULTATE. STRASNO KAD AMATERI NAM KLUB VODE . MRS .
G

Gost43

pre oko 1 godinu

kocnicari su u ,,UPRAVI" NEZNALICE POLTRONI ILI LOPOVI.. NAPOLJE BRE SVI
P

PFKNS

pre oko 1 godinu

Najgora i najnesposobnija uprava u istoriji kluba je tu samo da uzima procente od plata poluamaterskih igrača i da urušava Partizan svake godine sve više i više.Svako sa trunkom obraza bi podneo ostavke ali ne i oni.Ovo će gadno da pukne kad tad i kad se ujedine navijači ovima se ne piše dobro koliko su zla naneli klubu.
D

Dokle vise

pre oko 1 godinu

Gde je moj komentar I zasto nije pusten, pošto ste pustili na vesti o Vigu, grobarske provokacije?
G

Gost nedragi

pre oko 1 godinu

Pokusava admin da te spasava,bas si u losim odnosima sa pravopisom. I umesto da se zahvalis...
s

sram vas bilo

pre oko 1 godinu

Gde je moj komentar I zasto nije pusten, pošto ste pustili na vesti o Vigu, grobarske provokacije?
G

GostNezvani

pre oko 1 godinu

Od ovog Partizana gori je bio samo prošlosezonski.
G

Gost123454321

pre oko 1 godinu

Ne slazem se sa tobom ni malo... prosle godine smo bili i u strucnom stabu jaci a i igracki kadar nam je bio mnogo bolji... u prosloj je velika steta sto se povredio Daca Pantic (kada je spreman, nas najbolji igrac u veznom redu) i sto nam je falio tada jedan igrac poput Dijabatea... VOLIM PARTIZAN
G

Gost123454321

pre oko 1 godinu

Kada je dosao Gordan Petric umesto Ilije Stolice nije bio u pitanju carobni stapic (kako ste napisali), vec neverovatna doza srece... jos tada je bilo jasno da je ekipa limitirana, da je spora, da su stranci potpun promasaj (izuzetak Dijabate) sa sve nasim povratnicima Svetom Markovicem, Fejsom, Sehovicem i Filipovicem. Nastavio bih i dalje sa nabrajanjima sta sve ne valja ali... VOLIM PARTIZAN
у

ускее1512

pre oko 1 godinu

Па кад им је Келн врх онда им дно и није било далеко
G

Gost123

pre oko 1 godinu

Kad vec ne mogu do titule, poceli da namestaju, bar da uzmu neku lovu... Protiv Serifa ce biti mnogo drugacije, jer i tu ima neke love...
@

@gost123

pre oko 1 godinu

Samo se ti teši da su pustili GAT, možda će te tako manje boleti....
G

Gost123

pre oko 1 godinu

Bol je samo za tvoj komentar, ali ne u tom predelu na koji ti mislis...
V

Vlada79

pre oko 1 godinu

Iskreno, ja kao neko ko prati fudbal godinama, nikad u svom zivotu nisam video gori Partizan. Golman je ocajan a poslednja linija je u rangu Srpske lige, uz duzno postovanje prema klubovima iz ovog ranga. Iskreno govoreci, Partizan nije imao ni jedan krsten sut na gol, a nije imao ni jedan normalan pas, ovo je bilo sramno kako su igrali. Da dodam, da je Mladost mogla da postigne jos neki gol, lagano. Ovo pisem kao Zvezdas ali iskreno, ja ne znam kako se navijaci Partizana ne skupe i odu u upravu i motkama najure ovu nesposobnu upravu. Ali dobro, svako neka gleda u svoje dvoriste, mada je meni krivo kao coveku kada vidim da najveci rival u drzavi izgled ovako jadno.
G

Gostanko

pre oko 1 godinu

Ne zaboravi da njima nije bilo krivo kada je Zvezda bila u jadnijem stanju,kada je predstavljala trenera u mraku,kada su rasle pecurke na stadionu,kada igraci nisu imali sampone,izbacivani iz stanova,dres umesto sa sponzorom on je bio sa SMS brojem a oni su pevali k...a umire k...a gasi se. Nisu oni jos osetili kako je Zvezdi bilo a trebalo bi da osete jer su se sladili. Oni su dovodili Sumu za 26,Asana i Sadika za 1.3m, Natka,Zdjelara,Traorea,Dijabatea,golmana Stojkovica,Rikarda sa platama slicnim onima u Zvezdi. Zvezda kada je bila jadna dovodila je Krnetu,Reljica,gumu Bogdanovica,Savia,Eli Babalja za po 50000 eura
A

Aebre

pre oko 1 godinu

Gostanko imaš zvanične podatke transfermarketa koji kažu da je zvezda za vreme 6 Partizanovih titula trošila više para na transfere a prodavala za tri puta manje.Ko vam je kriv što smo mi pogadjali sa Dijarom iz Zrinjskog za 75 K evra?
H

Hvala Vlado

pre oko 1 godinu

U pravu si milion posto! Evo, ja sam Grobar i do koske, ali kad sam vidio prvi, pa i drugi gol Mladosti, samo sam potvrdio svoje sumnje i u Petrica, ali i tim. Ne moze Popovic da brani pored Lukaca i Stevanovica, pa makar to bilo samo zbog prodaje momka. Jednostavno, ne moze!!! Los je, nesigurno i neiskusno postavljanje, ma los golman jednostavno! Lukac i u ovim godinama bolji golman od njega, pa cak i Stevanovica. Dalje, bekovi su nam i Boze pomozi u odnosu na stopere. Sveta Markovic je u nekom normalnom Partizanu treci stoper i to mozda! Sanicanin i Vujacic ni za klupu. Sanicanin je pogotovo los jer djecko nema koordinisane pokrete tijela i svaka lopta iza odbrane je kod mene grickanje noktiju kako ce taj djecko to da ocisti... Jedina svijetla tacka cijele odbrane je Slobodan Urosevic, mada je i on imao losa izdanja kako se blizio kraj polusezone. E, sad, igrali su protiv tima koji je znao odakle prijeti opasnost i koji je neutralisao Rikarda i Natha. Nazalost, nista drugo i nemamo kad njih dvojica ne igraju jer je Bazdar jos premlad da vuce cijeli tim. Nismo za prvaka, a bome, kako mi se cini, mrtva je trka za drugo mjesto za koje, ipak, vjerujem da imamo najvise kvaliteta. Od ljeta ako ne bude totalni remont odbrane, a koji se trebao desiti ove zime, mi smo naredne jeseni opet uzas, mucenje, psovke i oprastanje od borbe za titulu tamo negdje krajem oktobra...
G

Gosthjk

pre oko 1 godinu

Da se ne salimo, nista Petric nije uradio sa Partizanom. Niti je bilo napretka niti nazadovanja. Mnogo utakmica su dobili ili izbegli poraz zbog nekih srecnih okolnosti, i uglavnom vozeci na zelju i motivaciju pojedinih igraca. Tim je katastrofalan kao sto je i bio letos. Cak i taj Keln i Nica su rezultat srece, kao i prva utakmica protiv GATa, i pobede u Krusevcu i Topoli. Covek je samo imao dosta srece, sad polako kvalitet, odnosno manjak istog dolazi na naplatu.
D

Dexaman

pre oko 1 godinu

Svaki Petrićev dobar rezultat je plod slučajnosti i trenutne inspiracije manje grupe igrača na terenu! Svako ko iole poznaje fudbal, vidi to...Stručnjaci bi mogli i mnogo više pričati o tome nego ja...Petrić je totalno netalentovan trener i manite me priča o lepim manirima i ponašanju. Tačno je, treba čovek i to da ima, ali za rezultate kluba bitnije je fudbalsko znanje, a ovaj to nema! Povrh svega, slabo selektirana i izbalansirana ekipa, ali to već ide dobrim delom na dušu uprave, jer para nema...Nema ni rezultata, samo ima njih (Vučelić i Vazura). A svaki trener koji pristane da radi u takvim uslovima, sebi potpisuje presudu...
t

trtmrt

pre oko 1 godinu

Druze Petric je za Stolicu i Samroka izmislio fudbal. Samrok jedva prosao grupu u evropi sa faunom, anotrozisom i gentom, on u ovoj grupi gde Petric prosao ni bod ne bi uzeo..
D

Dexaman

pre oko 1 godinu

@trtmrt Ne poredim ga ni sa kim, posebno ne sa pomenutom dvojicom...Jedino što je merodavno su igra i rezultati, a toga nema!
M

Mladost Gat 4.kom

pre oko 1 godinu

A PAZI IM NADIMKA "PARNI VALJAK" A DRUGOLIGASI IZ MLADOSTI IM SPAKUJU 4 KOMADA!🤣
B

Butragenjo

pre oko 1 godinu

Ma to je "gromada"...:))))
D

Djuradj

pre oko 1 godinu

Spakovao vama Borac iz Cacka 5, pa ste uzeli titulu te sezone.
@

@djurdja

pre oko 1 godinu

Ali vi titulu videti necete....
b

borac Čačak x 5

pre oko 1 godinu

Zvezda - borac Čačak. 1-5. Samo da vas podsetimo AV šampioni. Al šampioni poslednjeg mesta u grupi
G

Gost43

pre oko 1 godinu

PARNI VALJAK JE DOBAR ALI FALI VOZAC I PRAVO OSOBLJE ZA ODRZAVANJE. BEZ DOBRE STRUKE NEMA VOZNJE.